Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa111188

Nie dziewica i co juz nie moze miec faceta? chore

Polecane posty

Gość onaaaaaaaa111188

uwielbiam takie tematy :D gdzie jest tak napisane?? bo może mnie coś ominęło :)

Gość co naczytało sie
kafeteryjnych farmazonów? :classic_cool:

Gość onaaaaaaaa111188
tematy na stronie glownej sa podobne ze faceci nie lubią dziewczyn ktora ma za soba pierwszy raz

>> nie lubią dziewczyn ktora ma za soba pierwszy raz Kobieta, która nie jest dziewicą jest jak ciuch kupiony w second handzie 🖐️

Gość onaaaaaaaa111188
;) :)

prawiczek nie lubi nie-dziewicy a taki doswiadczony facet hmm...chyba takiemu to nie robi roznicy dziewica czy nie-dziewica oby tylko dlugo nie chciala czekac:P nie wiem nie jestem facetem:p

Gość onaaaaaaaa111188
dokladnie tez jestem tego samego zdania

Gość tomiiiii
hehe dla mnie moze byc i nie dziewica wazne aby mnie kochała :)

Camp Nou >> nie lubią dziewczyn ktora ma za soba pierwszy raz Kobieta, która nie jest dziewicą jest jak ciuch kupiony w second handzie Ale niektórzy tylko tam się ubierają :P

Gość prawiczek i kropka
13:25 MałaDziewczynka prawiczek nie lubi nie-dziewicy a taki doswiadczony facet hmm...chyba takiemu to nie robi roznicy dziewica czy nie-dziewica oby tylko dlugo nie chciala czekac dokladnie, nie mylisz sie. dziewictwo jest wazne glownie dla prawiczkow

Gość prawiczek i kropka
ja nie jestem nawet katolikiem. po prostu obrzydza mnie nieco mysl, ze moglbym miec dziewczyne, co juz z kims obcowala seksualnie. dodam, ze nie uwazam takiej za gorsza i mniej wartosciowa. po prostu bym do takiej nie pasowal, ona pewnie tez by prawiczka nie chciala, wiec po co sie meczyc

masz prawiczku 21 lat, przy takim podejściu chorym do życia, ciężki ci będzie egzystować. Będziesz prawdopodobnie upierdliwym dziwakiem, na którego widok dziewczyny będą uciekały z krzykiem. Twoje obsesyjne czepianie się tematu dziewictwa, może być objawem natręctwa, i być może odchłlom psychicznym. Obietywnie rzecz biorąc nie należe do facetów super przystojnych, i zbyt śmiałych, ale w wieku 21 lat już dawno przestałem być prawiczkiem, tak, że twój stan dziewictwa uważam za odbiegający od normy, i graniczący z patologią.

"Nie dziewica i co juz nie moze miec faceta? chore" jak ja lubie ten temat :D

Czyli wychodzi na to, że prawie wszystkie kobiety nie dziewice mające jednak faceta, posiadają go nielegalnie. Powinno się je wezwać do natychmiastowego przekazania swoich facetów dziewicom!

Gość prawiczek i kropka
nie moja wina, ze jak np wiem, ze kolezanka nie jest dziewica, to nawet jak mi sie podoba i to mocno, to jej nie "zaczepiam". ogolnie to boje sie startowac do dziewczyn, bo wiem, ze fajne dziewczyny maja czesto rozna przeszlosc seksualna i rozne rzeczy mogly juz z facetami przejsc, a ja sie boje, ze moge sie zakochac w dziewczynie co ma bujna przeszlosc i pewne skazy lozkowe juz za soba

Gość bede twoja pania
Teraz dziewczyny bardzo wczesnie zaczynaja wspolzyc nawet 16-17 latki choc dla mnie to stanowczo za wczesnie. Ale taka 20-latka to rzadko raczej by byla dziewica. Ja akurat mialam szczescie bo moj pierwszy raz rzezylam z facetem ktory dzis jest moim mezem.

Gość Piękna 30latka
A nie powinien, bo jak braliście ślub to już nie byłaś dziewicą.

Gość prawiczek i kropka
to wlasnie smutne, ze dziewczyny wczesnie traca dziewictwo. potem w wieku 20 lat juz mia kilku partnerow, przykre to. im pozniej dziewczyna traci dziewictwo, tym lepiej. mnie osobiscie brzydzi dziewczyna, ktora stracila dziewictwo jako dziecko, 15-16 lat. blee

Gość bede twoja pania
15-16 lat to rzeczywiscie przesada. ja w tym wieku nawet nie wiedzialam co to dokladnie znaczy. 20 lat no to dziewczyna juz jest dorosla takze no coz to jej wybor. Ja dziewictwo stracilam w wieku 22 lat z moim teraz juz mezem. Wtedy byl jeszcze chlopakiem, ale czulam, ze on mnie nie zawiedzie. I sie nie pomylilam bo to najwspanialszy facet pod sloncem.

Gość prawiczek i kropka
no to fajnie:) zycze wam powodzenia i szczescia i gratuluje:)

Gość bede twoja pania
Nie dziekuje i nawzajem. Moze jak poznasz juz dziewczyne staraj sie patrzec przez pryzmat jej osobowosci. Naweet jesli nie jest dziewica to jej pierwszy raz byl z facetem o ktorym myslala, ze to ten wlasciwy a on ja zawiodl? I wtedy przeciez to nie jej wina, ze tak go pokochala a on ja zostawil. Ty moglbys byc wtedy tym pierwszym co przywroci jej wiare w milosc i facetow.

Gość prawiczek i kropka
a jak miala przygody? albo spala z kilkoma i szybko do lozka z nimi chodzila? spala z nimi bez zwiazku i milosci, zdarzylo sie jej zrobic loda na imprezie albo pojsc do lozka z obcym?