Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa111188

Nie dziewica i co juz nie moze miec faceta? chore

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
wysmiewczyni, ja mam zasady, ale czasem jak patrze jakie sa dziewczyny, to uwazam, ze nie mam dla kogo sie szanowac, ze moze warto sie zbrukac, bo i tak na wymarzona dziewice nie trafie, tylko bede mial dziewczyne, ktora juz swoje przezyla. i tu jest pytanie? czy warto z pierwszym razem czekac na ta jedyna, nawet jak dla niej nie bede pierwszym partnerem?

Gość Psedłonim
A nie lepiej opanierować tę rybę w jajcu i bułce tartej i usmażyć na dobrej oliwie albo na maśle?

Gość Psedłonim
No właśnie, teraz bycie nie dziewicą, to raczej podwód do chluby, niż do uczucia wstydu... Ech, czasy, czasy... :-).

Gość prawiczek i kropka
i jeszcze raz przepraszam cie miodowa malinko, ale ja naprawde nie uwazam, ze taka kobieta jest gorsza i mniej wartosciowa. a ty sie wydajesz super, ale ja mam dopiero 21 lat, a ty 29. naprawde, jak na 29 lat 1 partner to bardzo malo. az mi sie cieplej zrobilo jak przeczytalem, ze sa takie wartosciowe, cieple, wrazliwe, kochajace kobiety

Psełdonim, ten poprzedni post o rybach też kopiuję do archiwum :D Chyba faktycznie usmażę, będzie "po bożemu" :)

Gość wysmiewczyni
ani do wstydu ani do chlubienia sie. Kazdego osobista sprawa. Ale wiesz co prawiczek masz racje. Luidzie sa teraz okropni i wcale nie zalezy to od plci. Zanikaja wszelkie wartosci seks staje sie towarem, forma platnicza, podziekowaniem i wszelakim upodlaniem czlowieka a nie aktem milosci dwojga ludzi. Przeraza mnie to i czasem potrafi skutecznie zniechecic. Dlatego uwazam ze warto czasem poczekac na kogos kto spelni nasze oczekiwania i nie koniecznie musi to byc dziewica ale kobieta ktora ma godnosc wypisana na twarzy lub mezczyzna ktory wiesz ze byle puszczalka nie powie "mialam go!"

Gość Psedłonim
Zaraz, zaraz, Wyśmiewczyni? Czy to aby nie Ty kilka minut temu nie pisałaś coś o zasadach?

Gość prawiczek i kropka
tylko mi trudno ocenic, ktora dziewczyna jest porzadna, a ktora nie. dziewczyny czesto kryja w sobie tak mroczne tajemnice zwiazane z seksem, a tego nie widac. i np dziewczyna w wieku 21 lat ktora miala 5 partnerow ma jeszcze godnosc czy nie?

Gość wysmiewczyni
ja caly czas pisze o zasadach. Cenie ludzi ktorzy je maja, nawet jesli nie zawsze pokrywaja sie z moimi. Ale maja jakies wrtosci i szcunek.

Gość Psedłonim
Palola, usmaż. Sztuka "gotowania" ryby jest w tej chwili w Polsce niemal zapomniana. A kiedyś polska kuchnia osiągnęła w tej dyscyplinie mistrzostwo. W wolniejszej chwili zdradzę Ci tajemnicę, co należy, żeby ugotować rybę na tęczowo, albo na niebiesko. :-) Taka ryba jest również bardzo miła dla oka. :-)

Gość Psedłonim
Ale co to za zasady, skoro, Wyśmiewczyni, ty relatywizujesz podejście do wartości samej w sobie, jaką jest dziewictwo?

Gość wysmiewczyni
pseudo pisz teraz o tych rybach kolorowych

Ma godność, bo to ilu miała a ilu nie nie oznacza, że jest fajna lub beznadziejna. Zresztą co kto lubi. Jedne wolą po ślubie tylko z jednym mężczyzna, inne wola korzystać z życia i z tego, że po 40 już na nie faceci uwagi zwracać nie będę, dlatego robią to w młodości. Oczywiście sa tez przypadki kiedy dziewczyny dają obcym na imprezie pod wpływem dragów ale takie panny łatwo i szybko da się zauważyć.

Gość Psedłonim
Im więcej miała, tym bardziej beznadziejna i tym gorzej o niej świadczy. Powiedzmy sobie wprost - szmata, nie dziewczyna.

Gość prawiczek i kropka
ale mysle, ze dziewczyna ktora miala 5 do prawiczka raczej nie pasuje

a facet im więcej miał to co? macho? wielki kozak? taka sama szmata jak ta dziewczyna albo i większa...

Gość Psedłonim
Nie, Wyśmiewczyni, nie chce mi się pisać. Mogę jedynie zdradzić, że sztuka wyciągania koloru z gotowanej ryby bierze się od składu wywaru, w którym się tę rybę gotuje. :-)

Gość prawiczek i kropka
ja nie oceniam ani takich dziewczyn, ani takich facetow. nie moja sprawa

Psełdonim taka mała dygresja, czy nie uważasz, że jesteśmy troche za starzy na ten temat? Co prawda ja byłam dziewicą trochę za długo, więc mogłabym ewentualnie cofnąć sie w czasie i spróbowac odtworzyć tamten światopoglad ;-) ale po co skoro i tak nie mam już żadnych praw i nie zasługuję na faceta :( :( ;) :P

Gość Psedłonim
A dlaczego się odgryzasz, Złooo? Czy ja kiedykolwiek twierdziłem, że męskie zachowania należy mierzyć odrębną miarą?

Kolejny temat o dziewictwie :P a ja, prawiczku, mam koleżanki - dziewice w wieku 25 i 26 lat. W twoim natomiast kobiet, które nie współżyły, jest mnóstwo - nie wiem zatem, czego się obawiasz. Dam Ci jednak radę - nie stawiaj na piedestale dziewictwa. W wieku 16 lat niejaka Brutney Spears chełpiła się swoim - poczytaj, co teraz wyprawia i zastanów się, czy takiej połowicy szukasz. Może się okazać, że inne rzeczy są ważniejsze, niż to, czy Twoja wybranka współżyła z jednym, dwoma facetami - czy z żadnym.

Moja ryba jest praktycznie biała, więc pewnie pasowałby jej każdy kolor :)

Gość tik tak tik
Im wiecej miał tym fajniejszy!!!powiedzmy sobie w prost maczo !!

Gość Psedłonim
A kto powiedział, Palola, że Ty nie zasługujesz na faceta?

Gość wysmiewczyni
posluchaj ja nie uwazam ze warunkiem w moim zwiazku musi byc dziewictwo partnera, nie jest to dla mnie koniecznosc. Ale cenie to ze ktos przywiazuje do tego wage i ma szcunek dla tej osoby z taka postawe. mi tez nie bylo tak fajnie przelknac to ze moj mezczyzna mial jakies tam kobiety przedemna, ale wiem ze byly to zwiazki i milosc nawet fizyczna jest darem dla ludzi. Jesli robis zto z milosci nie widze w tym nic zlego. Nie jestem w stanie zaakceptowac kurestw i sprowadzania seksu do poziomu rzeczy. A to przeciez piekna rzezcz miedzy dwojgiem ludzi. Dlatego nie moge zrozumiec jak mezczyna moze bywac u takich smieci jak tirowki i robi to samo z kobieta ktora kocha? No nie tego nie znise bo cenie sie wyzej i nie moglabym byc z kims kto sie tak upodlil.

Psedłonim dlaczego się odgryzam? bo mnie wkurwiają takie tematy i takie teksty. Niech każdy zajmie się sobą i swoja dupą a nie roztrząsa życie innych osób. jedne lubią seks a że nie mają stałego partnera to się bzykają z kochankami, inne czekają do ślubu albo na faceta prawiczka. To jest indywidualna sprawa każdego człowieka więc po co te głupie teksty, że jak miała 5 to już jest "beee"??!!

Gość tik tak tik
Jezeli juz taka wage przywiązujecie do tego ilu miała to czy nie ważniejsze lub sprawiedliwsze będzie ocenienie w jakich sytuacjach ich miała?

Gość nieciepliwa
A co kobieta to ma byc dziewica nawet dla doswiadczonego??żal. facet jak nie jest prawiczkiem to niech nie wymaga tego od dziewczyny!!! tyle skonczylam. Kazdy ma inne przekonania bo kazdy jest inny.

Gość prawiczek i kropka
bym sobie wyobrazal jakby ona to robila z innym(i) i by mi to strasznie przeszkadalo. i bym bardzo zalowal, ze na nia poczekalem, zenie bylem wczesniej w agencji albo nie przezylem przygody, skoro ona nie byla dla mnie dziewica