Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruity way

okropnie sie czuje i mam wyjątkowego doła

Polecane posty

Gość fruity way

...

Gość fruity way
Bezedury, a co? Odpowiadasz tam na listy?

Gość fruity way
otworzylam sie przed 1 facetem, z ktorym jestem juz prawie rok, pokazalam mu sie nago, ogólnie pieściliśmy sie (nie pierwszy raz), a ten ostatnio do mnie z tekstami, ze powinnam cos zrobic z górną częscia ud (a jestem szczupła, biodra mam szerokie) i do twarzy sie przyczepil. a ciagle mówi mi jaka to ja nie jestem piękna :o w ogóle mieliśmy niezbyt udany wyjazd, na którym się kłóciliśmy i od tego momentu sie sypie :(

Gość fruity way
Spokojnie, musiałam to ubrać w słowa. Nie ma po co się złościć. ;)

Gość fruity way
Ale ja nie chcę mu sprawiać przykrości. Nawet teraz nie mam z kim wyjść, bo wszystko rzuciłam dla niego. :(

Niemiły jest i nie powinien tak mówić, a jeżeli chce zwrócić Tobie uwagę to można to zrobić w jakiś bardziej dyskretny sposób. Ale i tak każda laska się obrazi jak usłyszy coś takeigo o sobie. Wiem, że Ci przykro :( Chyba to nie jest facet godny zainteresowania. Później wpadniesz w kompleksy i tak Ci zostanie

Gość fruity way
Właśnie chodzi oto, że on zawsze jest dla mnie kochany, opiekuńczy, jest w stanie wszystko rzucić, żeby się ze mną spotkać...

Gość onaaaaaaaa111188
o matko ja tu nic nie kumato spadam z tad buachachchcahacaha

Gość wysmiewczyni
pewnie powiedz ze widzialas takiego przystojniaka ze poprostu patrzac na jego kurza klate jestes troche zniesmaczona. No i niech cos z posladkami zrobi bo takie zwisy wygladaja nieestetycznie, i nieszczcerzy tak tych zebow bo wtedy widac mu zmarszczki.

Gość fruity way
Bezedury, tak, bardzo go irytuję, a kiedy mieliśmy się rozstać, prosił, płakał, miał doła. Właśnie chodzi oto, że ja już mam kompleksy, o których on wie. I to dzięki niemu się ich pozbyłam. Ale wróciły. :( Btw, co można porobić samemu w Warszawie? Ech...

ale chamidło, nawet jesli to prawda to po co tak mówi? jak mu sie nie podoba to niech wyp......ala! Szkoda tylko zmarnowanego roku

Gość fruity way
Chodzi oto, że okropnie mi się smutno zrobiło, jak coś takiego usłyszałam po roku... Tym bardziej, że nastolatkami już nei jesteśmy i powinien wiedzieć, co lepiej przemilczeć, albo delikatniej zasugerować. Nie mówię, że jestem ideałem. On też nie jest. Widzę siebie w lustrze, a komentarze tak bliski9ej osoby bolą. :(

Gość fruity way
Wiesz, może dla ciebie to wiocha i trzoda, ale mnie wzruszają łzy u faceta. Bo nie każdy ma serce z kamienia. Nie miałam go rzucić, razem o tym rozmawialiśmy, czy to ma sens. I wtedy nie tylko on płakał. :o Po 19.

Gość fruity way
Kurwa, chyba nie rozumiesz. Skoro jednego dnia mi mówi, że dla neigo idealna i nic nie muszę z sobą robić, a następnego na mnie wsiada, to chyba to jest oszustwem, nie? Ech, widzę, że tutaj można sobie tylko bardziej spieprzyć humor. Pa.

jak może jednego dnia mówić jedno a następnego na odwrót, coś z nim nie tak. a i z toba też bo go próbujesz bronić a on ci przykrośc zrobił i pewnie nie raz jeszcze zrobi