Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J załamana

zdrada

Polecane posty

Gość racjonalne spojrzenie
schudnij, zadbaj o siebie, nie bądź fejtuchem podejrzliwym. Jak mąz ma w domu kobietę taka jak przy slubie - to NIGDZIE nie pójdzie.

Gość czemu winy nie widzisz w sobie
tak obserwuj! A on i tak odejdzie do innej.

Gość do J załamanej
weź wolne i idz pod jego firme zobacz gdzie idzie po wyjściu z pracy itp sprawdz telefon kompa bilingi i nie słuchaj że nie powinno się tak robić bo zdradzać też się nie powinno

Gość J załamana
dziękuję za rady ale ja ciągle nie wim co zrobić jak dziś wrócę do domu co mu powiedzieć, jak się zachowywać przecież wczoraj powiedziałam mu że wiem że mnie okłamuje i podejrzewam że kogoś ma i dlatego odejdę od niego czy teraz mam się wycofać i udawać że nic się nie stało

Gość do J załamanej
a co do dbania o siebie popieram ale to nie wszystk i przestań sie go czepiać dopytywać bo będzie jeszcze gorzej ale nie siedz z założonymi rękami dzialaj

Gość do J załamanej
idz na zakupy do fryzjera zmień cos w swoim wyglądzie nie mow mu że wrócisz poźniej powiesz jak wrócisz niech się martwi

Gość do J załamanej
a o tym odejściu nie mo nic wogóle o tym już nie rozmawiaj zrób się sexi laska i udawaj że jest ok

Gość J załamana
myslałam żeby na jakiś czas wyprowadzić się do rodziców ale nie wiem czy to dobry pomysł co do zadbania o siebie to się postaram

Gość J załamana
tylko jak się zrobić seksi laska i przymilać się do niego jednocześnie zastanawiając się czy jest jakaś kobieta w jego życiu

Gość do J załamanej
daj mu chwile żeby przestał być czujny i wtedy zacznij go sprawdzać na co wydaje kase gdzie jeździ przegrzeb auto portfel rachunki wyciągi z banku

Gość do załamanej
na pewno dobrze Ci zrobi wyprowadzenie sie do rodziców. Tam odpoczniesz i nie będziesz musiała sie o niego martwić ani go pilnować. Acha i nie zapomnij zabrać mu portfel z kasą

Gość J załamana
Ja nie mogę tak żyć i udawać że wszystko jest w porządku

Gość do załamanej
i jeszcze jedno - zapomnij o seksie z nim. Bo jak sobie pomyslisz że wkładał tego smierdzącego penisa innej to zwymiotujesz!

Gość szczęsliwa mamusia
J załamana albo to co tu wypisujesz to prowokacja albo jesteś tak naiwna i głupia! Ile ty masz lat?

Gość J załamana
Mam 30 lat To nie jest żadna prowokacja i dlaczego uważasz że jestem głupia i naiwna czy to znaczy że powinnam go zostawić

Gość szczęsliwa mamusia
już ktoś napisał powyżej: wyprowadź się do rodziców. Zamów firmę transportową i niech Cię przeprowadzą pod jego nieobecność w domu. Wtedy zrozumie kogo stracił! Bądź uparta i twardo trzymaj sie tezy, ze Cie zdradza i to jest wystarczający powód do rozwodu. Ustal z adwokatem wysokość alimentów o jaką wystąpisz w Sądzie. Była rodzina, było małżeństwo a teraz zostały tylko zgliszcza. Koniec pobłażaniu takim mężom!

Gość do J załamanej
dasz rade myśl że robisz to by się dowiedzieć a w ten sposób zabijesz jego czujność dasz rade

Gość do J załamanej
nie wyprowadzaj się to nic nie da dzieci to przrżyją rodzice też a ty i tak wrócisz a on co najwyżej cię przeprosi i będzię jeszcze bardziej czujny tylko uśpi twoją czujnośc tam się ktoś podszył za mnie

Gość do J załamanej
ważne żebyś to wiedziała na 100 % czy zdradza wtedy się zastanowisz co dalej i będziesz mogła wyprowadzić bo będziesz miała czarne na białym a jeśl tego nie wiesz to rodzice też ci to wybiją z głowy i wrócisz do męża któr dalej będzie robił co chce

Gość J załamana
bardzo dziękuję za dobre rady postaram się zmobilizować, wziąć się w garść i zobacze co będzie dalej

Gość do J załamanej
inaczej sie nie dowiesz facet się nie przyzna bo po co jak może mieć żone i kochanke a ile jesteście po ślubie w pracy ma jakieś kobiety może o jakieś opowiadał ktoś go zafascynował jakiś czas temu ????

Gość J załamana
Jesteśmy 10 lat po slubie w pracy u niego są kobiety ale starsze wydaje mi się że faktycznie ktoś go zafascynował może mnie nie zdradził ( jeszcze ) ale z kimś się spotyka

Gość do J załamanej
bardzo prawdopodobne więc trzeba to sprawdzić zadbaj o siębie pozwól mu żeby byl czasem o ciebie zazdrosny zapomnij o obiadku i czystej koszuli bądz wesoła szczęśliwa sexi nie marudz nie gderaj nie myśl o przyziemnych sprawach bo jeśl się kims zainteresował to właśnie dlatego że ona nie marudziła więc może zamiast sama uciekać do rodziców wyślij dzieci na weekend a wy spędzcie go razem ale bez pretensji

Gość J załamana
ale ja ciągle nie wiem co zrobić dziś jak wrócę do domu wczoraj zagroziłam mu rozwodem co teraz, udawać że nie było wczorajszego dnia