Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_Warszawa

Jak pomóc załamanej?

Polecane posty

Gość Monika_Warszawa

Mam duży problem, ponieważ moja 18letnia przyjaciółka, zawsze wesoła- dusza towarzystwa została porzucona i źle potraktowana przez swojego chłopaka-idiotę z którym była zaledwie 2 miesiące. Myśłałam ze ponarzeka dwa tygodnie i znów będzie tą samą wesołą Anką! A sprawa ma się trochę gorzej. Okazało się, ze chłopak ten był raczej pierwszym który się nią zainteresował - z odwzajemnieniem (koleżanka nie jest typową pięknością) i tak mija 3 miesiąc od rozstania, a ona noc w noc wypłakuje się w poduche. Chciałabym jej jakoś pomóc, ale ile można wmawiać komuś że będzie dobrze? Chcę obrać jakąś inną taktykę :< . Co robić?

Gość Troche_mnie_brzuch_boli
jak mówiłam - nie jest typową pięknością.. więc chłopców tak wielu nie ma do wyboru, wakacje to kolejny problem- ponieważ ma niesamowite problemy w domu i wakacje odpadają... chciałabym jej pomóc, ale czasem wydaje mi się, że traktuje mnie bardzo egoistycznie ponieważ mi się udało - i obraża się gdy idę się spotkać z Łukaszem zamiast nią. Chcę żeby jej się poprawiło, ale nie mam dla niej również 24h/dobę

Gość pyczys
poprostu organizizuj jakies rozne wypady z wasza paczka... na ognisko, czy jakis maly biwak... niech ta dziewczyna oderwie sie od rzeczywistosci...albo moze zabierz ja na zakupy, niech kupi sobi cos fajnego a moze poprawi jej nastrój wizyta u fryzjera....!!! :))

Gość zacza
za szybko mu dała... będzie miała nauczkę na przyszłość

Gość Troche_mnie_brzuch_boli
nie dała ;) , prawdopodobnie dlatego odszedł. tak wiem, że jest idiotą, ale widocznie takich się najbardziej chcę. Na początku nie mogłam zrozumieć, że w kimś takim można sie zakochać więc w ogóle olałam sprawę, teraz powoli uświadomiłam sobie, ze może coś czuć do tego kretyna. chyba zacznę od tego że do niej zadzwonię :P

Gość zacza
to musi być koleżanka niezbyt piękna; jakby była ładna, to koleś by wytrzymał z nadzieją, że kiedyś mu da niech go oleje jak mu da, to koleś sobie po bzyka i znajdzie inną , ładniejszą, piękniejszą