Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 1984

dziewczyny doradzcie mi bo mam malo czasu

Polecane posty

Gość marcin 1984
no wlasnie nie wiem co mam z glowa ale wole dac ten maly z brylantami niz taki jak kolega z wielka swiecaca tandetna cyrkonia nie wiem mam dosyc szukania pierscionka oblecilaem aparty yesy i inne i naparwde zalezy mi na tym brylanatch nawet jest takie cos ze zareczynowy usi byc bylant bo to dla jedynej i to przyosi szczescie nie wiem podoba wam sie ten moj bo mowie od arzu taki jak goscu takowy bym nie kupil poprostu wielka tandetna cyrkonia;/

Gość marcin 1984
tak se pomyslalaem tylko pierscionki zbrylaantami sa takie cienkie i wogole maja taki wzor cyrkonie sa wielkie i maja duzo zlota?

Gość oł dir gaaad
" POSZŁEM'' Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

Gość marcin 1984
phiiiiiii oswiadczylem sie dziaj kupielm ten jaki mialem zamair padla i byla zchwycona najlepsze ejst to ze w aparcie taki sam tylko z 0.1 ct kosztuje 1600 ;d;d;

Gość kleo nowa
brzydki jest i biedny;/

Gość jjaaaa
GRATULACJE :D

kleo nowa zazdrościsz?;) mnie się podoba. delikatny i będzie do wszystkiego pasował, a o to chodzi w zaręczynowym:)

Gość marcin 1984
no balem sie ze bedzie taki biedny bo jest cieniutki i malutki ale posmyslsam ze wole dacz brylantami niz wielki gruby i z tandentna ogromna cyrkonia;]

najważniejsze się podoba Twojej przyszłej żonie:) a negatywne oceny to czysta zazdrość. fajnie, że jest skromny bo tak jak napisałam, nie będzie problemu z dopasowaniem go do ciuchów.

Gość marcin 1984
dziki no moja dziewczyna wlasnie sie pochwlaaila kolezankom a one leeeeeeeee jaki maly i skromny mogl sie lepeij postarac ale moja dziewczyna wie ze to zazdrosc wiec musialy cos odgadac i sie tym nie przejmuje bo te kolezanki "zamiast jej gartulawac posmutnialy i szczena im opadla wiec zeby odreagowac powiedzily ze brzydki co za suki no nie>

typowa babska zazdrosc,one takiego nie dostaly stad ta reakcja brawo dla twojej panny

Gość jjaaaa
nigdy nie zrozumiem takich lasek!! Najwazniejsze ze jej sie podobal bo to dla niej!! a nie dla jej kumpelek!!

Gość marcin 1984
ale wiem ze troche jej bylo przykro bo nikt jje nie pogratulowal tyle łeeeeeeee jaki brzydki no co ty a to brylanty bo wyglada jak kulka zz aluminium a ja wiem ze moaj dziewczyna ma je w dupie ale wiem ze boli ja to troche bo jest strasznie wrazliwa

Gość marcin 1984
echh ale taki sa juz laski niby psiapsiolki a jed drugiej dupe opipzra za plecami

Gość one maly racje
mi by bylo wstyd z takim czyms chodzic jest brzyski iwyglada jak do komuni

śłiczny Pierścionek :) ... ale chyba nie to się najbardziej liczy To tylko mały symbol :)