Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BartZ

Do Pań. Co Was kręci?

Polecane posty

Gość BartZ

Chodzi mi o to, że np nas facetów kręci to jak pokażecie języczek, zakręcicie tyłeczkiem albo kiwacie paluszkiem w swoją stronę. A co Was kręci?

Gość BartZ
Przeciez od razu nie wyskocze z wackiem przed nos :)

Gość jaaaaaaaaannnnnaaa
zapach, moze mnie czasami doprowadzic do orgazmu, i tu nie chodzi tylko o wody czy perfumy, tylko zapach skóry zmieszany z odpowiednim zapachem, działa jak afrodyzjak

Gość hfffffffffffffffes
a mnie kreca meskie spojrzenia ....... lekko przymruzone oczy i jak patrzysz na mnie od dolu do gory ... mialam kiedys takiego faceta i szalalam na jego punkcie za to ze tak na mnie patrzyl ...

Gość hfffffffffffffffes
ale nie w taki sposob zebym poczula sie jak dziwka! powinienes wiedziec o co chodzi

jak się komuś podobasz to samo to będzie tą osobę kręcić. ja mam tak z mężem

Gość BartZ
Wiadomo. Spojrzenie, które mówi podobasz mi się i mam ochotę z Tobą poświrować a nie, że bym Cię zerżnął.

Gość mloda zonka
ja tak poznalam mojego meza, siedzial na przeciwko mnie (bylo kilka osob) i spojrzalam na mnie tak .... ze dzisiaj robie dla niego wszystko

Gość BartZ
gadugadu no tak. Ale chodzi mi o to, że np rozmawiacie i On wykona jakiś gest, ruch lub zachowa się w jakiś sposób który od razu wzbudza "myłśi"

Gość BartZ
To moja jak ja za bardzo głaskam i bawię się włosami to mówi, że się jej przetłuszczają od dotyku.

Gość mloda zonka
hmm to moze dotknac jej szyji przelotnie ... ja lubie rzeczy bardziej stanowcze jak lekkie klapsy ale chyba wy nie jestescie na takim etapie

Gość BartZ
Po szyji i uszach lubi. Po włosach też bo czasem pozwala i wtedy mówi, że mogła by tak cały czas. Może jej się głowy n ie chce myć za często :P

Gość BartZ
Na dobrym jesteśmy etapie tylko tak pytam co na Was kobietki działa Może się dowiem czegoś nowego i wykorzystam :)

Gość mloda zonka
a uprawiacie seks? bo ja na poczatku myslalam ze chodzi Ci o dziewczyne ktora niedawno poznales i chcesz ja zdobyc .... w delikatny sposob

Gość mloda zonka
ja lubie rzeczy za ktore jakas dziewczyna moglaby sie obrazic ... mi chodzi o meza. .

Gość DiLa
Witam ! Ja również uwielbiam kiedy facet patrzy mi głęboko i znacząco w oczy. Tak jakby mowiły; porozrabiajmy maleńka ;) Zwracam też szczególną uwagę na chód. Np. kocie ruchy są według mnie fantastyczne.

Gość BartZ
Jesteśmy parą. Sexu jeszcze nie ma. Ale widze, że lody się przełamują. A co to są za rzeczy o które mogłaby się obrazić?

ale po co chesz wiedzieć co nas kręci. chcesz seksu nie nie wiesz jak sie do tego zabrac?

Gość DiLa
Lubię też jak mój chłopak powoli, bardzo powoli mnie rozbiera i delikatnie muska przy tym moje cialo..hmmmmm ale on mowi ,ze jego bardziej kręci kiedy to ja sie rozbieram a on moze sobie na mnie popatrzeć ;)

Gość BartZ
Nie. Wiem co kręci moją ale chciałbym wiedzieć co kręci inne i ewentualnie wypróbować na mojej.

Gość DiLa
CHyba niewiesz jak sie do tego zabrać

Gość DiLa
Hmn... kazdą kręci co innego ale wypróbować mozna zawsze..czemu nie?