Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barakuda23

czy po pigułkach anty zawsze sie tyje?

Polecane posty

Gość barakuda23

jezeli bede trzymala diete lub przynajmniej ograniczala sie to takze moge przytyc?? od czzego to zalezy?

Gość super sprawa
jezeli sa dobrze dobrane to nie powinnas. ja biore regulon, tzn włąśnie zaczne nowe bo przytyłam bardzo, lekarz powiedział ze jest jakis tam producent który zapewnia ze się nie przytyje, ale one są drozsze

Gość barakuda23
to co robic zbey nie tyc?? zaczynam brac od przyszlego tygodnia... i chce wiedziec co robic zbey sie nie upas

Nie przytyjesz, ale Twój organizm na % będzie zatrzymywał wodę w organizmie - to właśnie jest to słynne "przytycie" :-) Ja tak mam, moje koleżanka tak ma...itd..Jest jeden plus tej sytuacji: mam większe piersi i bardziej "kobiece" ciało, tzw. klepsydrę :-) Nie narzekam!

Gość barakuda23
no ja wlasnie tez regulon zaczne brac.... takie mi lekarz przepisal.. i wlasnie obawiam sie ze bede gruba.. a mam tendencje do tycia

Gość barakuda23
hehe ja juz jestem o dosc kobiecych ksztaltach... jak mi jeszcze usrosna piersi i brzuch to sie zalame chyba heheh dlatego wolalabym nie przytyc.. a woda caly czas sie magazynuje czy tylko czasem?? czy moze na poczatku??

Gość super sprawa
trzymaj dietę. mi isę to nie udało, starałam sie jeść mało ale to nic nie dało. tabsy często zatrzymują wodę w organixmie albo wzmagają apetyt.

U mnie cały czas woda jest... Choć było gorzej, gdy brałam tzw. cięższe tabletki....Teraz biorę Yasminelle-widzę i czuję, że woda jest, ale w mniejszym stopniu - przecież to nie tłuszcz na miłość boską! Chyba, że zaczniesz się obżerać w myśl "Biorę tabletki i tak utyję!"i :-) Znam takie agentki! :-)

Gość papajka
Ja biore Novynette i nie przytylam ani troche. Nawet zaluje, bo mialam nadzieje, ze oprocz tylka urosnie mi to i owo... Nie odczuwam zadnych skutkow brania tabletek, z wyjatkiem tego moze, ze mam krotszy i mniej bolesny okres. Ale nie wiem, czy Novynette ma takie wlasciwosci, czy po prostu akurat na mnie tak dziala.