Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrc

Czy mielibyście żal do swoich partnerów/partnerek ż nie jesteście tymi pierwszy

Polecane posty

Gość rtrc

czy gdyby wasi partnerzy byli waszymi pierwszymi dla was a wy dla nich nie to czy mielibyście żal do nich czy nie mówie o jakiś wyrzutach do nich ale czy nie było by wam smutno na sercu?? Bo ja tak właśnie mam i jest mi bardzo smutno jak pomyśle że on spał z inną nawet raz i nie potrafie sobie z tym poradzić

Gość sa i plusy
przynajmniej jest doswiadczony, wie co z czym i po co

Gość deffgee
moze troche ale nie przesadzaj sex to sex, moj facet spal z najgorsza kurwa ktorej nienawidze i co trudno, nie ma co sie przejmowac

Gość prawiczek i kropka
ja jestem prawiczkiem i mialbym na pewno. jak sobie pomysle, ze moglbym miec dziewczyne, ktora z innym obcowala seksualne to mi sie slabo robi

Gość prawiczek i kropka
dlatego bedzie najlepiej jak sie zwiaze z dziewica i nie bede czul takiego bolu

ee tam prawiczek. nie szukaj dziewicy na silę. seks to seks. miłość to miłość. jak sie zakochasz w niedziewicy to i tak bedziesz z nią chciał być. Ja jestem szczesliwa ze on teraz kocha mnie i z innymi nie sypia. wczesniej tez mial swoje zycie, nie moge miec zalu o to co robil wczesniej ze swoja inna dziewczyna.

Gość prawiczek i kropka
nie chce sie zakochac w jakiejs dziewczynie co juz spala z kilkoma facetami, bym tego chyba nerwowo nie wytrzymal. poza tym uwazam, ze do takiej bym nie pasowal

Ciężki orzech jesteś. A jeśli dziewczyna była np ze swoim chłopakiem długo, powiedzmy 5 lat to co? Wiadomo ze z nim spała..

Gość prawiczek i kropka
wiec to nie jest raczej dziewczyna dla mnie, bo ja nie bylem w zadnym powaznym zwiazku

Gość prawiczek i kropka
zreszta ja bym chcial miec tylko jedna partnerke seksualna w zyciu, wiec dla niej chcialbym byc tym jedynym, a nie kolejnym i jednym z wielu

Ja tez mam od dwóch lat jednego chłopaka seksualnego - niedługo się zaręczamy - mam nadzieje ze tez bedzie moim jedynym :)

Gość prawiczek i kropka
gratulacje i powodzenia :)

Gość saclzc
A jesli ona byla z nim 5 lat, a on zginął na skutek jakiejś tragedii?

No bo nie mozna tak tego odbierac. Jak dziewczyna miała chłopaka 5 lat np, ale cos im tam nie wyszło i ma drugiego to nie znaczy ze jest puszczalska

\"jak sobie pomysle, ze moglbym miec dziewczyne, ktora z innym obcowala seksualne to mi sie slabo robi\" :o moja odp. na pytanie z tematu - jeśli facet miał przede mną dziesiątki to mam pretensje, jeśli jedną, to nie mam powodu, żeby się pluć, bez przesady :o

Gość wqerfw
jezus co za problemy... moj mial nie wiem ikle, mozliwe ze sporo, ale bardziej martwilabym sie gdyby byl prawiczkiem , stwierdzilabym ze cos znim nie tak ,ze jakis niezdrowy jest oboje mielismy wczesniej kilku partnerow i zadnemu nie przyszlo do glowy zeby miec o to pretensje.... to hcyba w wieku 17 lat takie problemy...

Gość hgmc
nie mam 23 lata i gdybym miała wczesniej partnera też by mi to było pewnie obojętne chodzi mi o to że inaczej się do tego podchodzi gdy facet jest twoim jedynym

Gość anula222
Ja mialam i mam nadal;/ jestesmy ze soba 2,5 roku,mialam 19 lat jak zaczelam z nim chodzić. Byl moim pierwszym. Myślałam że też będe jego pierwszą dziewczyną, jednak okazało się, że pieprzył się ze swoją byłą-która miała 14 /15lat gdy ze sobą byli;/..................................................... do dziś o to są awantury;/

Gość prawiczek i kropka
moze i zakocham sie w nie dziewicy, ale taki zwiazek na pewno nie bedzie nalezal do latwych

Gość hgmc
ja na początku jak zaczęliśmy chodzić nie interesowało mnie to choć wiedziałam jak jest dopiero później jak zaczęło mi bardzo zależeć na nim zaczęło mnie to męczyć:((

Gość prawiczek i kropka
a porownania sie nie boje. po prostu bardziej mi chodzi o wzgledy moralne, ze chcialbym byc tym jedynym. poza tym jakby mial zone i ona bylaby moja pierwsza i jedyna partnerka, a sama wczesniej uprawiala seks z innymi to bym sie czul jak frajer chyba :o

Gość anula222
hgmc, ja miałam tak samo :(

Gość anula222
tzn.mam nadal