Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrc

Czy mielibyście żal do swoich partnerów/partnerek ż nie jesteście tymi pierwszy

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
jesli dla pierwszej partnerki mam nie mam byc pierwszym partnerem, to ja nie chce zeby byla moja pierwsza i ostatnia. albo od razu chce miec dziewice, albo wiecej kobiet w zyciu

Gość diablica w pradzie
jakby każdy podchodził do tematu tak jak wy, to ludzie z przymusu dobieraliby się na całe życie i użerali ze sobą nawet wtedy kiedy miłość wygaśnie, w najgorszym przypadku dożywotnio byliby singlami. każdy potrzebuje bliskości i seksu i nikt nie będzie czekał z tym na was - panie, które z "używanego" faceta robią problem, skoro tak was to boli, to może się rozejdźcie, a nie męczcie z chłopakiem, do którego zawsze o taką pierdołę będziecie mieć pretensje. prawiczek, szanuję twoje zdanie, ale ja osobiście wolę mieć faceta doświadczonego w łóżku, który mnie przeprowadzi i rozdziewiczy jak należy, a nie prawiczka, który tak jak ja zostanie zeżarty przez stres. trochę przesadzasz ;)

Gość prawiczek i kropka
a moim zdaniem to glupio by wygladalo jakbym mial zone i ona by byla moja jedyna partnerka, podczas gdy wczesniej by miala innych przede mna. poza tym troche obrzydzalaby by mnie mysl, ze inni faceci z moja kobieta robili by rozne swinstwa

Gość ttttty
dla kogoś kto miał przed obecnym kogoś wcze sniej nie zrozumie jak to jest co się wtedy czuje.Gdy chłopak jest twoim pierwszym i poważnym partnerem to nie dopuszcza się mysli że mógł robić to z kim innym to boli

Gość prawiczek i kropka
my faceci jeszcze bardziej to odbieramy

Gość diablica w pradzie
ttttty, chyba stanowię wyjątek na tym padole, idę się do muzeum zgłosić. prawiczek, zazwyczaj to facet kojarzy się z dominowaniem, więc rzeczywiście doświadczona kobieta i prawiczek trochę dziwnie wyglądają. no cóż, powodzenia życzę w poszukiwaniu dziewicy.

Gość elagancik juz bez krawata
jestem facetem silnym psytchicznie, nigdy nikomu nic i niczego nie zazdroscilem, wlele w zycie przeszedlem,ale przez 5 lat maalzenstwo dosc czesto powraca mysl, Ze nie bylem 1-szym facetem swojej zony. Oczywiscie nigdy tego jej nie powiedzialem ani nie dalem w zaden sposob odczuc, ze mnie to w jakis sposob boli.

Gość prawiczek i kropka
a ona jest twoja pierwsza? sory, ze pytam. jesli jest, to nie dziwie ci sie. trzymaj sie, musisz byc dzielny

Gość elagancik juz bez krawata
jest pierwsza, moze jakby nie byla pierwsza to nie mialbym tego dziwnego uczucia no coz zyje sie dalej

Gość prawiczek i kropka
masz na pewno kumpli, jak pijesz z nimi piwo to na pewno o wszystkich klopotach zapominasz :) pozdrawiam i trzymaj sie, zona na pewno cie kocha i jest ci wierna i uwaza, ze jestes najlepszy. w koncu to ciebie wybrala

Gość gddd
a faceci jak mają

Gość prawiczek i kropka
no dla prawiczka to bardzo bolesne, kobieta mu sie wtedy wydaje taka brudna, zbrukana, ze inny ja posuwal

Gość rftgx
fajny temacik

Gość prawiczek i kropka___
dokladnie. temat ciekawy. dla mnie bardzo emocjonujacy