Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

mam juz dosyc

Polecane posty

a widzisz ja np niedawno mialam 3 palce wybite w lewej stopie bo sie z siostra kopalam:o piesci polszy w ruch jak zawsze, paznokcie tez jest mi wstyd ze sie tak zachowujemy, jest mi wstyd ze taka ejstem :( ja szczerze watpie ze moja wyprowadzka cos zmieni

Gość Klunica
Bardzo Ci współczuję...naprawdę. Nie ma nic gorszego niż przemoc w rodzinie. Nie masz oparcia tam, gdzie z "urzędu" powinnaś je miec. Trzymaj się ***

a jesli chodzi o wymiane zdan to mi sie tez za to ostro dostaje:o wyobrazcie sobie sytuacje, ejstem z tata i siostra w sklepie, pakujemy rzeczy i ja mowie ze np wezme to, a siostra mowi nie ze ona to weznie, na spokojnie wszystko, pozniejw samochodzie ojciec jape drze ze jak my sie zachowujemy, ze gdzie wyjdziemy to sie drzemy, ze klotnie, itp ode mnie sie z domu normalnym nie wyjdzie, bo my ejstesmy nienormalni:(

Gość współczuję
moja matka na szczęście nas nie biła. Ojciec lubił poszaleć i przyłożyć któremuś z braci, ale nigdy mnie. Mimo tego, że mnie nie bił i tak go się bałam. Kiedy miałam 7 lat matka zostawiła ojca i to był jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu. Teraz sama jestem mamą. Nie wyobrażam sobie uderzyć mojej córki. Niestety, mój mąż wyszedł z rodziny podobnej do twojej. Widzę, że nie ma do małej cierpliwości. Nie bije jej, ale zaraz się jeży, unosi głos. Nienawidzę tego!!!!!!!!! Uciekaj stamtąd jak najprędzej. Uciekaj, może jest jeszcze dla ciebie szansa na normalne życie bez agresji. Trzymam za ciebie kciuki, wierzę, że dostaniesz tę pracę na cały etat, żebyś mogła zacząć żyć bezstresowo, normalnie... Trzymaj się cieplutko 🌼

wiem ze jak sie wynajmuje mieszkanie of faceta z agencji to wtedy on prawie codziennie do pracy wysyla bo przeciez mu sie za czynsz placi ja wiem ze to nie sposob na prace ale cholera teraz nie mam nic innego:( chce zeby do mnie rpzyjaciolka juz teraz przyjechala bo w domu musi sprawy pozalatwiac, i wtdy miala przyjechac, a dziewczyna ma 10gorsza sytuacje niz ja:( moj ojciec nie umie normalnie rozmawiac byla sytuacja ze facet z agencji dzwonil czy moge do rpacy na nadgodziny, ale ja nie moglam bo z mama do banku i poszlam na pozniej do rpacy i mowie tacie ze facet z agencji dzwonil czy moge przyjsc, tylko to powiedzialam a ojciec juz w krzyk ze ejstem pojebana, ze ja sie pcham, ze on zadzwoni o 9:40 ze na 10:00 do pracy a ja zjebana polece, ze to ze tamto.. a ja tylko przeciez powiedzialam ze facet dzwonil:( nic wiecej:( wtedy przylecial do pokoju, zabral mi laptopa, ktorego nota bene ja oplacam:o i powiedzial ze sie skonczy, ze mi sie ukroci bo za duzo sobie pozwalam szok

eh przypomniala mi sie jedna sytuacja kolega do mnie zadzwonil cos o pracy, i tak gadka szmatka, dobrze nam sie rozmawia wiec rozmowa przez tel trwala z jakies pol godziny pozniej ojciec do mnie z krzykiem ze ile to ja rozmawiam, ze mu sie smiac chce jak slyszy o czym dyskutuje, ze kto to pozniej bedzie placic:/ podkreslam jeszcze raz ze rachunki typu telefon, internet, laptop, sama sobie oplacam oni daja mi tylko jedzenie i dach nad glowa, chociaz jedzenie tez kupuje..

Gość współczuję
masz naprawdę przerąbane. Twój ojciec to jakiś despota :o Nie wiem, jak rodzic może zachowywać się w ten sposób. I nie mówię tego z perspektywy nastolatki. Mam 30 lat. Wolałabym sobie łeb odrąbać, niż fundować taką traumę własnemu dziecku.

moj ojciec nie mieszkal ze mna, sam niedawno przyznal ze myslal ze jestesmy spokojniejsze jak ejszcze kolezanka moja tu byla to my sie smialysmy z wszystkiego, nie wiem, nawet w banku czy urzedzie sie smialysmy, mamy swoje zarty, wystarczy ze sie popatrzymy na siebie, ona mine zrobi i jest smieszne moj ojciec udaje jaki to on powazny nie ejst ja nie umiem zachowac powagi sytuacji, cos sobie pomysle i sie smieje z 3 minuty, no taka ejstem i sie nie zmienei a romowa z kolega przez tel byla normalna, co tam u niego, jak w pracy, co robi, jak u jego dziewczyny, nie wiem czy to takie smieszne

Gość jjjjjjjjss
o jeezu:(:( nie czytałam w calości.................a gdzie wasze matki?też to robią?czy też obrywają:(:( jak można swojemu dziecku taki los zgotować:( dno nie ludzie

matki na to pozwalaja moja mama raz stanela w mojej obronie, kiedys ojciec zaczal mnie wyzywac od ulomnych i ze mam do niemiec spierdalac, bo nie wiedzialam jak dojechac do innego miasta, znaczy wiedzialam ale nie wiedzialam gdzie wysiasc zeby do pracy dojsc bo zawsze to samochodem a autobus inna trasa jedzie a przystanek tak z 15minut piechota od pracy:( mozna zgotowac na miekko, na luzie moj ojciec nawet nie potrafi glupiego przepraszam powiedziec, przyznac sie do bledu, nic

Gość jjjjjjjjss
pamietaj że jesteś 1000000000000 razy bardziej wartościowym człowiekiem niż on zapamiętaj to na zawsze i zapamiętaj co teraz czujesz żeby twoje dzieci tego nie przechodziły wyrwiesz się z tego wcześniej czy później i pkażesz mu gdzie jego miejsce i że jest zwykłym gnojem który bije swoje dziecko

jesli szybciej w wariatkowie nie wyladuje dobra kochani ja lece sie myc i spac bo na 6:00 do pracy i znowu bede miec 4godziny snu:( dziekuje sa wszystkie wypowiedzi:) dobranoc

jak mozna dziecko bic :o co to za popieprzony frustrat :o wyprowadz sie jak najwczesniej, a przede wszystkim nie pozwol zeby te nawyki przeszly na ciebie dobrze sama sobie zdajesz sprawe z tego ze tak zyjac chcac nie chcac przejmujesz zle wzorce, wiec walcz z tym i idz na swoje jak tylko dasz rade, jestes fajna dzielna dziewczyna, nie daj sie tak niszczyc