Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

we mnie sex

impreza-sukienka...pomozcie!!!

Polecane posty

Gość gdybym miał taką dziewczynę
mi się pierwsza podoba!

nie wiem moze sie skusze zeby tamta zamowic na allegro;) poszukam moze cos u siebie jesli nie znajde to wezm tamta bo jest przeurocza:)

ale ona chce obcisla. Ladna Ci wyszukalam nie?:P tez lubie sukienki w takim stylu z checia ktoras z tych co ci przeslalam bym sobie zamowila

tak wlqsnie ta czerwona z marszceniami mi sie baaardzo podoba:) ma rozciagliwy material sa podane dokladne wymiary odpowiednie dla rozmiaru wiec mysle ze trafilabym:)

hmm a jesli mialabym taka czerwona to torebka i buty czarne?? jakas bizuteria do tego? nie lubie bransoletek lancuszkow jedynie kolczyki ale jesli mialabym wygladac olsniewajaco to bym ubrala juz jakies lancuszek albo cos takiego:D

proponowałbym buty i torebkę czarną a kolczyki wkręty z cyrkonią srebrne albo kolczyki naszyjnik też czarne np. z onyksu

aaah dziekuje wam bardzo juz siebie widze tak ubrana:D:D aa jescze jedno buty jakiego typu? z odkrytymi palcami czy jakie? dodam ze nie lubie baardzo wysokich obcasow:P wystarczy 5-6 cm bo jestem dosc wysoka:)

zależy jaka pogoda, ale że lato i zakladam ze bedzie ślicznie to oczywiście odkryte bez rajstop chyba że będzie padać lub chcesz założyć pończochy (na imprezy służbowe niegrzecznie jest iść z gołymi nogami) to wtedy koniecznie zakryte palce

nie nie gole nogi nie beda mysle ze bedzie chlodno ale mysle zeby kupic takie rajstopy bez tych szewkow na palcach tylko nie wiem jaka moze byc cena

cena to do 30 zł myślę już kupisz, ale głowy nie dam, bo nie wiem. buty z odkrytymi palcami i tak brzydko wyglądają nawet gdy są te specjalne do takich butów albo pończochy albo buty z odkrytymi palcami wg mnie i takl jest ogólnie przyjęte ale zrobisz jak uważasz ja tylko doradzam :)

mysle ze zrobie tak jak doradzasz:):) ale zielonego pojecia nie mam jakie buty zakryte bo w szpic raczej nie bardzo:O

tak:) ale mam starszą siostrę i zawsze jej doradzałem :)