Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaaaaaaa

zwiazek z rozsadku czy milosci?

Polecane posty

Gość hankaaaaaaa

kochani!prosze powiedzcie mi czy milosc moze przyjsc z czase?razem z przywiazaniem?mam 23 lata jest 2 chłopakow jedem z wrocławia drugiz Bydgoszczy. zależy mi bardzo na tym pierwszym, ale o drigim wiem ze mnie kocha tylko ze ja w zasadzie nie czuje do niego nic poza sympatia. ten z wrocławia jak go pytam co z nami bedzie odp ze czas pokaze. fakt ze dzwoni mowi ze mu zalezy teskni ale nie robi wiele poza ty. potrzeba mi teraz wsparcia i wiem ze samotnosc dobije mnie jeszcze bardziej. co ja mam zrobic?:((((

z miłości. jasne, może przyjść z czasem, tyle, że... nie musi. i co w tedy?

ja myślę, że miłość może przyjść z czasem. i nie należy jej mylić z zakochaniem. jeśli jest zakochanie, a rozsądek mówi, że nic dobrego z tego nie będzie - to z wszelkim prawdopodobieństwem będzie tylko cierpienie.

Gość Psedłonim
Z rozsądku. Bo to oznacza, że z miłości. :-)

Gość Psedłonim
E tam, Wkurzona, Ty chciałaś raczej powiedzieć, że po raz pierwszy publicznie się do tego przyznajesz...

Gość dwukrotnie porzucona przez K
rozsądek,bo z miłością różnie później bywa :o

Gość Psedłonim
Sęk w tym, Wkurzona, że Ty jesteś kobietą. A jak powszechnie wiadomo, kobieta z definicji nie potrafi zapanować nad tym, co wydobywa się z jej ust...:-).

A ja mysle ze w sprawach zwiazku nie za dobrze dziala: Z baraku laku dobry i kit. Z Twojej wypowiedzi zrozumialam ze chcesz byc z chopakiem z Wroclawia ktorego chyba kochasz a on Cie nie i zastanawiasz sie czy wybrac tego ktory Cie kocha a ty go nie. Czyli reasumujac skoro chlopak ktorego kocham mnie nie chce to zastanawiam sie nad zwiazaniem z chlopakiem ktorego lubie - czyli z braku laku dobry i kit. A moim zdaniem jestes jeszcze mloda masz dopiero 23 lata i skoro kochasz tego z wroclawia to na niego zaczekaj w nadzieii a jak nic z Tego nie bedzie to znajdz sobie 3 obiekt i wnim sie zakochaj. A ty jak bys sie czula jak bys sie dowiedziala ze jestes w zwiazku z facetem ktrory jest z Toba tylko dlatego ze ta ktora on kocha go nie chciala??????????????i pozatym Cie lubi

Gość Psedłonim
Trudno mieć pewność, Wkurzona. Ja tutaj wczoraj robiłem np. za Wodną Zuzannę...

Zależy co chcesz \"budować\". Jeśli Twoim celem jest małżeństwo, którego podstawą jest miłość odpowiedź jest prosta...A stan, w którym nie ofiarujemy drugiemu całego siebie nie można nazwać miłością (a tak jest w przypadku Twoim i tego sympatycznego (i nic więcej) kolegi...

Gość Psedłonim
Dziękuję, Wkurzona, za komplement. :-) Miło mi. :-)

Gość rozważna i czuła
czy nie można tego połączyć? (bardziej podoba mi się ten z Wrocławia)