Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowanie wiosenna

wredne teksty partnerów

Polecane posty

Gość koccizka
"pojebana jesteś" "głupia" .... :(

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
na moją prośbę, że może kiedykolwiek, chociaż raz w życiu kupiłby mi kwiatka, on: \"Kochanie, przecież wiesz, że ja nie jestem romantyczny. Gdybym zrobił coś romantycznego, nie byłbym sobą. a chyba nie chcesz, żebym cię okłamywał?\" Ostatnio: \"Ty masz coś z głową, idź się lecz\". Koniec definitywnie jest już bliski,

Gość jedząca kanapkę
Ja: Nie będę chodzić za tobą i sprzątać twoich porozrzucanych wszędzie ciuchów On: A niby od czego jesteś?

Gość hmmm ciekawe
mój powiedział "zaraz ci przypierdolę" a potem powiedział, że to tylko taki żart:O

Gość mąż powiedział
mi w kłotni ze jestem niedorozwojem (skończył podstawówkę a ja mam maturę czego nigdy nie ośmieliłabym mu wypomnieć)

Gość tam.tam.
mój były, którego podejrzewałam (i słusznie) o nielojalność: Ja: - Czy Ty kogoś masz? (tak, wiem, glupie pytanie, ale na Boga jak sie o takie cos zapytac inaczej?...) On: - Mam czy nie mam, czy to wazne, i tak zawsze wrócę do Ciebie. Wrócił. Wywaliłam za drzwi.

Gość Natalja
tam tam.. i bardzo dobrze ;)

Gość teraz śmiać się chce ale..
kiedyś po spontanicznej akcji łóżkowej z rozbrajającym usmiechem na twarzy wypalił "to ile sie należy?" no żeszszsz...:o

Gość wlasnie uslyszalam
przed chwila tali tekst, dla mnie bardzo przyjemny, przyjechalam do chlopaka, znamy sie od 3 lat, mieszkamy 300 kmod siebie, mialam dzisiaj jechac ale uciekl nam bus, wiec wrocilismy, on poszedl do pracy i wrocil, po czym mowie ze moglam jechac do domu bo akurat polaczenia by mi spasowaly a on na to dlaczego nie pojechalas?? jeszce inny tez chyba 2 dni temu, siedzimy na swiezym powietrzu wieczorem ze znajomymi i mowie ze jest mi zimno i moze sie wrocimy po jakis ciuch a on na to ze trzeba bylo sie ubrac a nie taka wyletniona wyszlam

zam to i oczom nie wierze ja bym sie w zyciu za to nie obrazila ze mi tak chliopak powiedzial ze moglam sie cieplej ubrac dajcie spokoj, zachowujecie sie jak jakies ksiezniczki facet ma byc zawsze dla was milusi?:o

Gość sratatatatata
walentynki, nic nie dostalam, lazimy po miescie pelno par, kobiety w rekach trzymaja kwiaty od ukochanych ja: tez chcialabym dostac od ciebie kwiaty on: zimą nie rosną, skad ci wezme dodam ze jakos gdy zabiegal poprzedniej zimy tonelam w kwiatach wiec wiedzial ze zima nabywa sie je w kwiaciarni:/

Gość smutna smutna ...
Mąż powiedział mi coś tak przykrego, że nigdy tego nie zapomnę. Nawet wstydzę się to napisać :( Byłam wtedy w ciąży :(

chlopak przyjaciolki, gdy dzwonbil do niej, a ona byla ze mna w barze: "a chodz sobie gdzie chcesz, i tak masz okres" :O druga jak mowila do swojego, ze jej smutno: "klepnij sie w czolo, bedzie Ci wesolo:D" - to akurat bylo smieszne, tylko ze to generlanie idiota byl :/

Gość do smutna smutna
co takiego powiedzial Ci maz?

Gość .........d
po 4 latach związku powiedział \" zbliżają się święta i twoje urodziny, ale nie spodziewaj się pierścionka żadnego\" \"gruba dupa\" \"a kto by Cię tam chciał\"

Gość agrafka667
A moj powiedział do mnie kiedys \" Kot przy jednej dziurze to by z głod zdechł\" Chwile pozniej dowiedziałam sie ze mnie zdradził. Rostalismy się.

Gość tsunami...
wiele ich było :) zawaliłam sprawę, okłamałam chłopaka i poszłam na imprezę z innym, tam był kolega mojego chłopaka, zadzwonił do niego, on przyjechał, ja uciekłam z tym chłopakiem którym byłam na imprezie, mój przyjechał do niego pod drzwi, wykręcił mu judasza, był pijany, wyszłam- uderzył mnie, przyjechała policja, spisała go, chcieli mnie odwieźć do domu, ale ja nie chciałam. Włóczyłam się z chłopakiem całą noc i pół dnia, zmęczona, głodna, rozmazana z ogromnymi wyrzutami sumienia. Wiele wtedy usłyszałam, że wcale nie jestem idealna, bo mam małe cycki i płaski tyłek....