Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco di pietro

co o niej myslicie? podoba wam sie taki typ urody dziewczyn?

Polecane posty

Gość comtessa
a czy to ważne co my myslimy? ważne żeby tobie się podobała

Gość Marco di pietro
to moja znajoma, kolezanka nic wiecej, ale tak sie zastanwaim dlaczego za nia faceci nie lataja bo mi sie wydaje ladna dlatego pytam o zdanie inych

Gość chili derka
mi sie nie podoba....jakas taka zimna z twarzy...ale najwazniejsze zeby sie Tobie podobala a ja wole facetow :D

Gość chichacz
A może dziewczę samo zamieściło swoje zdjęcie, podszywając się pod zatroskanego kolegę, chcąc przeczytać, że 'znajoma' to śliczna dziewczyna?? ;) Tak tylko zgaduję. Mi się nie podoba za bardzo:)

Gość dolly parton super star
a jak faceci lataja to jakies ma lepsze zycie czy co?? nie kumam...ladna jes z niej dziewczyna, fryzurka elegancka, twarz prawie usmiechnieta ;) zadbana, nie musi byc mis, moze byc calkiem przecietna ale ma to cos...troche zimna to fakt ale moze tak na zdjeciu tylko wyszla A na koniec dodam ze to dobrze ze nie lataja wazne zeby latal jeden - ten ktorego ona chce ;) !!!

Gość pospolitaaa
ale krew nie woda jak chcesz to ją puknij.

Gość Marco di pietro
no ale ja nie rozumiem wlasnie tego fenomenu, bo wg mnie dziewczyna jest ponad przecietna, nie piekna ale ni szara myszka, a to walsnie za tymi szarymi lataja wszycy moi koledzy a za nia nikt

Gość mejdżorka
ma trochę za wysokie czoło ale tak poza tym OK, ładne oczy ! :)

no na tym drugim jasniej ale pierwsze bardziej mi sie podoba...to fakt ze jej uroda rozni sie od dzisiejszych ze tak powiem standardow ale jakie to ma znaczenie - lepiej byc ekstra fajna i ladna w granicach sredniej niz wygladac jak pomalowany pajac - czyli jak 70 % lasek i to w dodatku przed 20 rokiem zycia.... ze na przyklad rzuce Sylwusie z m.in. rozmow w toku...

Gość chichacz
Z każdym Twoim postem jestem coraz bardziej przekonany, że Marco to tak naprawdę dziewczyna ze zdjęć, szukająca potwierdzenia swojej urody i zgadywanek na temat tego, czemu za nią nikt nie lata. Buziaki;]

Gość Marco di pietro
a tak z ciekawosci to ile byscie jej lat dali ? bo wszycy jej daja inny wiek niz ma naprawde :D

Gość Marco di pietro
nia raczej nie jestem bo by mi przyrodzenie ucila jakby zobaczyla te foty tutaj :/ wiec komentujcie boo zaraz je usowam

Gość chichacz
Pewnie 17. Hihi!

Gość chili derka
no na tym drugim zdjeciu cieplejszym to wogole jak inna osoba...bym nie poznala ze to jedna i ta sama....te drugie zdjecie calkiem niekorzystne ...ale jak to mowia kazda potwora znajdzie swojego amatora....zreszta widac ze dziewczyna jest soba adzieisiejsi wfaceci wola chyba wypindrzone zmalowane blondyny w miniowkach ...nie ze mam cos do blondyn bo sama jestem..nawet farbowana....ale miniowek nie zakladam bo mi sie pasuja...kiedys jak chodzilam na imprezy to nie powiem bo zainteresowanie u plci przeciwnej mialam...a teraz juz mi sie znudzilo lazenie po imprezach i siedze w domu , nie mam faceta i tak mi dobrze

Gość mejdżorka
19-20 lat ?

dalabym jej 23 lata tak porownujac do mnie samej :)

Gość wesoła Krzysia
25 lat na oko,pierwsza fota mi sie podoba,unikaja bo jest taka zimna jakaś

Gość Marco di pietro
no ma 28 lat i wlasnie wszycy ja traktuja jak dziecko, ale widze ze to poprostu wyglad raczej

a tak na marginesie ile ma??

Gość chili derka
nie mam faceta ale czas najwyzsze chyba wyjsc na lowy bo staropanienstwo mnie czeka :D

ok spoznilam sie :) ale jak dziecko to raczej nie moga jej traktowac bo jednak na te 20 kilka to wyglada :)

Gość maaaaalinek
Drugie zdjęcie jest fatalne..Ale jak już ktoś napisał- każda potwora znajdzie swojego amatora:)

Gość chili derka
Marco cos za dobrze znasz ta kolezanke :D

Gość gienekk
jak Chylińska, straszy!

Gość maaaaalinek
Marco chyba cierpi na rozdwojenie jaźni ;D

jestem bardzo ciekawa jkai ma charakter bo po tym morderczym spojrzeniu raczej mialabym opory w zakumplowaniu sie balabym sie ze mnie wzrokkiem zabije :)

Gość chili derka
no napisali ze dugie zdjecie fatalne i zdjecie wykasowane heheh :D albo mi nie wchodzi

Gość Marco di pietro
wiecie ja ogolnie nie roumiem tego fenomenu, bo laka jest bardzo kobieca, ma piekne duze piersi , zawsze spodniczki dekolty, oczywiscie przyzwoicie, do kolana i dekolty takieV nosi, na zdjeciach nie widac az tak, ale jest wiecznie usmiechanieta,zwariowana, bardzo ineligenta, ma doktorat i magistra, doobra prade, nie jest osoba z ktora mozna sie nudzic, a jednak faceci wola inne dziewczyny