Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebłądzi

Kiedy sex w nowym związku?

Polecane posty

nie versace bo dla pana od seksu to nie pierwszy uklad taki;) dla mnie to pierwszy poza tym, dziecmi nie ejstesmy, on ma 25lat, to nie przedszkole zeby opowiadac na prawo i lewo co kto robi.. ustalilismy ze nikomu o tym nie mowimy, w pracy zachowujemy sie jak kolega z kolezanka, rozmawiamy, smiejemy sie, moze mamy zarty i niektore zachowania z podtekstem:D i fakt ze kilka osob sie pytalo czy ejstesmy razem bo tak sie zachowujemy... ale to takie na chlodno wszystko zaczyna sie jak zostajemy sami:D

prawiczek nie mozesz mowic ze jednak sie rozpadlo, bo 2 lata to dlugo!! jakby po tygodniu sie rozstali to aj rozumiem, ale nie po 2 latach!!

Gość ktopytaniebłądzi
Prawiczek, a jakby się rozstali po 15 to też byś na to zwalił ;p

Gość ktopytaniebłądzi
Ale dyskusję wywołałam... ;p

mnie szkoda czasu już na jakieś podchody i to nie mówię z desperacji ale jak człowiek kocha , to che być przy tej osobie, czuć ją, całować, pieścić. Po co marnować czas na jakieś czekanie jeśli oboje tego chcą?

prawiczek- rozpadlo sie, ale nie przez to, ze tak szybko wyladowalismy w lozku :)) loka - zgadzam sie z Toba calokowicie! :)

Gość prawiczek i kropka
mi tam do seksu sie nie spieszy. jakby dziewczyna byla super dziewica to moglbym czekac nawet rok

a mnie sie jakoś spieszy, bo spotkałam super faceta ( oczywiście dla mnie )

Gość prawiczek i kropka
no ze super dziewczyna i do tego dziewica. mam 21 lat bardzo by mi przeszkadzlo jakbym wiedzial, ze moja dziewczyna wczesniej z kims poszla szybko do lozka, mozliwe, ze bym z tego powodu zerwal z nia

Gość Lollobrigida
Znalazłam topic, a ktoś mi powiedział, że został usunięty:O Miałam coś napisać i zapomniałam co:O

i jescze chyba zbulwersuję prawiczka- nawet gdybym nei była z facetem w zwiazku, a czułabym coś do niego- to nei wahałabym się tego zrobić z nim.Wolę żałować ze coś zrobiłam niż że nic nie zrobiłam :)

Gość prawiczek i kropka
a dla kobiety, ktora uprawia seks bez milosci to co sie liczy w tym momencie jak nie jej dupa? mi jest dobrze z moimi pogladami i ciesze sie, ze tak oceniam dziewczyny, bo wiem, ze dzieki temu wybiore po prostu przyzwoita

Gość Lollobrigida
Prawiczek może i powinno się mieć uznanie dla osób z takimi zasadami jak Twoje, ale... Ja dla faceta z którym straciłam cnotę byłam pierwszą, on dla mnie też pierwszym... Nie powiem, że żałuję, nie jesteśmy już od dawna razem i mam do niego sentyment, ale znowu pojawia się "ale"... Teraz chyba wolałabym stracić dziewictwo z partnerem doświadczonym...

Gość Lollobrigida
Prawiczek, a taka co miała 1 czy 2 partnerów to już nieprzyzwoita jest??

co sie liczy w tym momencie?:) dobra zabawa;) znajde faceta ktory bedzie mi pasowal to nie bede go oceniac, prawiczek czy nie, dlugosc penisa, ile mial parnterek, itp...

Gość fgssgs
ja tak po ok.5miesiacach

prawiczek zalecam wizyte u psychologa, albo weryfikacje pogladow...piszesz tak straszne bzdury, ze szczerze mowiac trudno mi uwierzyc , ze masz 21 lat. SEX to nie ZLO!!!

Gość prawiczek i kropka
jesli miala 1, 2 partnerow z milosci i nie poszla z nimi szybko do lozka to jest nawet i bardzo przyzwoita, no ale pasuje do faceta nie-prawiczka. ja chcialbym zeby zona byla moja pierwsza i jedyna partnerka, wiec logicznie pasuje, zebym dla niej tez byl tym jedynym, a nie kolejnym. bo bym sie czul jak frajer, co mial tylko zone jako seksualna partnerke, a ona miala wczesniej kilku partnerow, czy nawet jednego

Gość prawiczek i kropka
nie uwazam, ze seks to zlo, ale ja uznaje seks tylko z milosci i po pewnym czasie zwiazku, reszta seksu wydaje mi sie mniej porzadna :P

prawiczek nawet nie wiem jak to skomentowac dla ciebie liczy sie to ile razy dupy uzyla:o ale zyj sobie z tym, szukaj dziewicy, tylko ze i tak pozniej ja zdradzisz.

Gość Lollobrigida
Prawiczek ja bym Ci jednak radziła trochę "potrenować":D Skąd wiesz, że z tą jedyną kobietą się dopasujecie?? No skąd?? Z takiego czegoś, jak niedpowasowanie w łóżku wywiązują się zdrady i rozwody...

Gość Lollobrigida
Dlatego też ja bym się w życiu nie zdecydowała na seks tylko po ślubie...

Gość prawiczek i kropka
ja tez do slubu nie czekam. a zdradzic bym nie zdradzil, a jesli juz, to predzej nie-dziewice, niz dziewice