Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretowisko

tania suknia-warto?

Polecane posty

Gość sileska
wydaje mi sie, ze juz lepiej kupic uzywana na allegro a lepszej jakosci niz cos takiego

Moja koleżanka wypożyczyła sobie suknię ślubną z komisu, dała jakoś 300zł a suknia była boska :D

Nie wiem na jakiej zasadzie ma odbywac się szycie takiej sukni ale ja bym sie bała że nie będzie dopasowana tak jak należy Zawsze można iść do krawcową i uzgodnić z nią cenę na samym początku, zresztą w salonach skończył się już sezon zakupów i są przeceny, można znaleźć coś ładnego za małe pieniądze, poszukaj a nie kupuj przez internet, przynajmniej ja bym nie kupowała

Gość Elkaa
Okropieństwo jak dla mnie. Lepiej kupić używaną! większosć jest po czyszczeniu chemicznym, albo pralni wodnej i wygląda jak nówka. Sama mam taką do odsprzedania, kolekcja z tego roku, założona tylko przeze mnie, kosztowała przeszło 2 tys a odsprzedam za mniej niż połowe , bo nie mam gdzie trzymać

Gość a nie możesz
rozejrzeć się za jakąś suknią w wypożyczalni sukien?

Gość Elkaa
Ps. i takich ofert jest wiele! tylko wiadomo najlepiej coś szukać ze swojego miasta czy okolicy, żeby można było przymierzyc i obejrzeć.

Ja też niedługo będe miła taki sam problem. I nie chodzi nawet o to czy mnie stać, bo mogłabym o

Powiem jak ja zrobiłam zakochałam się w sukni z salonu Madonny za 3,690zł mimo że mogłabym taką kupić nową to stwierdziłam że to naprawdę zbędne wydawanie kasy... Widziałam nazwijmy to \"podróbki\" szyte na wzór mojej i powiem szczerze że nie umywały się - dlatego że główną zaletą sukni jest hiszpańska koronka, w szytych na wzór jest inna i suknia bardzo traci na wyglądzie. Postanowiłam kupić oryginalną z drugiej ręki, zapłaciłam 1600zł ale miałam wieeeelkie szczęście bo znalazłam przez allegro dziewczynę która miała dokładnie wymiary i wzrost jak ja.Pojechałam kilkaset km do niej, przymierzyłam i nie zastanawiałam się wcale - jest w idealnym stanie bo praktycznie nie mieli wesela :)

Gość sileska
a ja kupilam na allegro w ciemno, bez przymiarki..i tez super lezy:)

J moge odsprzedać moją z welonem w zależności skąd jesteś suknia regulowana 500-600 ja za nią dałam 1600

Gość safiku
Ja już mam dość przechowywania mojej sukni w szafie... ;( Zapłaciłam za nią 3.700 bo się w niej zakochałam (jeśli w ogóle można tak powiedzieć. Sprzedam za 1000 zł wraz z welonem. A to stronka do sukienki www.wloska_suknia_slubna.republika.pl Pozdrowienia i udanych przygotowań do ślubu