Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja wolnosc

Twoje serce Twoj umysl Twoje cialo

Polecane posty

Gość Psedłonim
Mam nadzieję, że dostatecznie atrakcyjna. Jeśli tak, melduję się. Potrzeba mi nowego Zuzuki. :-)

Gość widocznie niewidoczna
ciekawa kolejność:)

psedłonim najadłes sie kiesielu chłopie? :D przecie on kobity szuka! odmelduj sie szybko jak anala nie lubisz ;)

toż to by była cała epopeja :)

Gość Psedłonim
Wszystko jedno od kogo będzie to Zuzuki. Może być i od faceta. Ja nie jestem przesądny. :-)

Gość SweetPoison
A to ja: Moje serce - emocjonalne, szukające... odrobiny dreszczyku Mój umysł - wolny, niezależny Moje ciało - cynamon z wanilią :) Moja wolność - bezcenna :)

Najlepsze jest to ze kiedy czlowiek wolny to ta wolnosc nie jest warta funta klakow ... ;) dopiero jak sie zwiaze nagle na wartosci zyskuje.

zapewniam Cię że nie przesadzam pewnie wolałbyś mniej złożoności

Gość Coll me hi hi
Grażynka 0713557120

Twoja Wolność - prawdę mówisz. Ja jestem w związku.... więc dlatego cenię sobię te wolność i niezależność - czasem nade wszystko

Gość Hrdaya
A co w zamian oferujesz Pseudonim za Zuzuki? ;)

Widoczna niewidoczna ... patrze podejrzliwie na takie osoby ktore kreuja sie / widza siebie jako wielce zlozone ... zawile ... nierozumiane przez swiat . Traci z lekka hipohondryzmem i megalomania

zły tok myślenia ....albo lenistwo...chciałbyś tak na tacy dostać kobietę całą, toż to niemozliwe jest po prostu ... jeśli kobieta jest się w stanie w kilku dosłownie zdaniach opisać czy (jeszcze gorzej porównać do...?) to cóż..ja bym sobie nie zawracała nia głowy nawet :)

Sam siebie potrafie opisac w kilku slowach ... pytanie ile z tego wyciagnie druga strona i czy poprawnie zinterpretuje to co dostanie.

to oczywiste bo mężczyźni są prości w naturze swej by nie powiedzieć prostaccy kolorami byłoby nawet ciekawiej ale Ty rozparcelować mnie chciałeś na kawałki ;)

Gość Anna R.
To spróbuj siebie opisać, bo na razie stoimy z zawiązanymi oczami i nie wiemy kto wybiera.

"to oczywiste bo mężczyźni są prości w naturze swej by nie powiedzieć prostaccy " Ale ja tu nie jestem po to zeby prawic zlosliwosci ... i raczej z natury zlosliwej osoby nie szukam. Jestesmy inni to pewne ale czy prosci ? raczej nie. Anno a co Cie interesuje ?

Cialo ... roznie ... czasem czyms co mnie ogranicza i frustruje czasem narzedziem ktore pozwala czynic cuda ... Umysl ? tak jak cialo Wolnosc ... jaka ? od czego ? ... moze sila ktora pozwala pokonywac kolejne i kolejne bariery ...

hmmm... i tu można by pofilozofować, czym jest ta wolność... po co? dlaczego? dla kogo? i kiedy?... tylko, ze temat nie o tym:)