Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 Cent

Śmierdzący pasażer

Polecane posty

Gość 50 Cent

Codziennie łącznie przez 1,5 h jadę samochodem do (i z) pracy. Wszystko byloby normalne, gdyby nie fakt, że mam za pasażera kolege z biura, który niemiłosiernie wydziela z siebie fetor. Biorę go, gdyż płaci mi za paliwo, więc prawie połowa kosztów odpada. Nie wiem jak załatwić sprawe, gdyż to ktoś z mojego miasta oraz na dodatek z pracy (prawdopodobnie niedlugo zostanie moim przełożonym). Sytuacja jest delikatna ale smród jaki czuję przy nim (gdy nawet stoi obok) jest okropny i wprowadza mnie w stan poirytowania... Podejrzewam że to pot, może on sie nie myje zbyt często a także problem pewnie tkwi w przepoconych ciuchach - albo nie pierze ich albo już tak prześmiardły że żadna chemia nie pomaga. Namawiam powoli chyba moją dziewczynę, ktora czasem z nami jeździ, aby mu zwróciła uwage, bo Jej to "wisi" co on sobie pomyśli - i prawidłowo. Nie wiem jak dać mu do zrozumienia, aby o to zadbał. Powoli nikt nie chce z nami jeździć ze względu na ten "zapach" a ja osobiście obawiam się, że auto przesiąknie tym jego syfem i jak potem uda mi się sprzedać auto? Z góry dzięki z podpowiedzi

Gość współczuje jak cholera
wczoraj gość przyszedł do mnie prac kanapy..... no poprostu w drzwiach mnie cofnęło . I cóz robic w takiej sytuacji? Czyścił około 2 godz. i naprawde nie wiedziałam jak zniwelowac smród po jego wyjściu. Nawet pies do niego nie podchodził , a zawsze jest zainteresowany jak ktoś przyjdzie.

Gość jahoo
spuść mu lanie aż się posika

Gość smierdziele
są niestety wśród nas, a jak załatwić ten problem? Ma ktoś pomysł?

on tego nie czuje, ja sie dziwie ze nikt z rodziny mu uwagi nie zwrócił, z twoja dziewczyna to nienajgorszy pomysl, mozesz tez pogadac z ludzmi z pracy moze wpadniecie ja nakis pomysl wspolnie, jesli to bedzie twoj przełozony to faktycznie nie warto mu sie narażać choć ja to bym pewnie z grubej rury poszła prosto z mostu

Gość smierdziele
motakini. wbrew pozorom to nie takie proste.

no ja wiem, bo tu nie chodzi o to ze trudno sie przemoc tylko o to ze może sie facet obrazić, jakis brudas widać, ty masz go tylko w samochodzie a co ma powiedziec jego zona albo sasiedzi czy rodzina albo ktos kto kolo niego pracuje caly dzień :/ niefajnie tak sobie myśle może opowiedz mu o koledze który w ogóle nie ma powodzenia u kobiet mimo ze jest przystojny to wszystkie kobiety sie z niego smieja i kumple bo jest "taki stary chłop" a nie wiem ze trzba sie myc codzienni ebo przecież człowiek śmierdzi itd. powinien załapać

Gość ksasdasdaa
jak bylem w USA; siedze sobie w autobusie i czuje jak cos sSTRASZNIE smierdzi, nikt oprocz 6-8 letniego Murzyna, ktory zaslanial koszulka twarz od smrodu, dookola mnie nie siedzi, mysle sobie wytrzymam do mojego przystanku wysiadlem na swoim przystank, i czuje dalej ten smrod, patrze przede mna idzie dwoch facetow, podchodze blizej sprawdzic czy to od nich smierdzi; jak juz bylem juz blisko czuje OGROMNY smrod i polska rozmowe;]

Gość ksasdasdaa
czemu muzalmaninem?

Gość Lollobrigida
No facet albo nie przepada za dbaniem o higienę albo nosi przepocone ciuchy... Ale może problem też tkwi głębiej, czasami osoby bardzo, ale to bardzo się pocą choć dbają o higienę, używają dezodorantów i codziennie zmieniają odzież...

Gość 50 Cent
Ten koleś ma 27 lat i nie ma kobiety . Wg mnie chyba w ogóle nie miał, bo kto by przy nim wytrzymał jak śmierdzi śmieciami czy też gównem - ciężko odróznić smród tego typu. Rozmawiałem z koleżanką (jedną tylko) z pracy i owszem czuje ten smród. Ja w głowę zzachodzę - jak można nie czuć takiego smrodu, przeciez jak ja się spoce, to czuję swój zapach ...to i on musi czuć. A odnośnie domu, rodziny to nie wiem - prawdopodobne jest że ma taki zapach w domu bo i tak to czesto bywa... Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi

Racja: niech dziewczyna załatwi problem :-) Dziewczyno, do boju! Bić śmierdziela!! :-) :-) :-)

A tak serio: niech Twoja dziewczyna zwróci mu uwagę następnym razem. Jak nie delikatnie, to dosadnie. W końcu tu chodzi o Twoje...hm...zdrowie...

Gość ksasdasdaa
hehehe w sumie nie wiem, czy muzulmanie uwazaja, ze Polacy smierdza; ale na pewno Polacy uwazaja, ze muzulmanie smierdza ja nie uwazam, ze Polacy smierdza, choc z takim smrodem od czlowieka, to pierwszy raz w zyciu spotkalem sie

mylisz się autorze tematu, on tego zapachu nie czuje tak jak ty nie czujesz swojego naturalnego, facet jest leniwy i nie chce mu sie myć, ludzie chorzy psychicznie wydzielają niemiły dla nosa fetor ale to raczej zapach stęchlizny ale on chyba poprostu nie lubi wody

Gość OcC
ludzie chorzy psychicznie wydzielają fetor? pierwsze slysze :o

Gość ksasdasdaa
a odnosnie tematu na studiach mialem kolesia, ktory strasznie smierdzial mial ksywke "śmierdziuch" chyba ciuchow w ogole nie pral; wiem, ze niektorzy mogli przyzwyczaic sie do tego smrodu i przebywac z nim po pare godzin, a on tego zapachu nie czuje; tak jak notoryczni palacze, pioracy rzadko ciuchy nie czuja, ze od nich smierdzi papierosami trzeba mu zwrocic uwage, ale nie powinienes byc Ty; koleś może poczuć się urażonym i jak ma duże ego może mscic sie pozniej

Gość OcC
a podobno opętani siarką śmierdzą :o

Gość 50 Cent
ten typ ma tak nażelowane włosy i jest ich sporo, że wygładają na mega-przetluszczone...w ogóle może on sie poci ze stresu ale wyoberaźcie sobie że jak wyjezdząmy o 6:30 do pracy to on wsiadając już JEBIE a jak coś czasem powie to czuć mu też z pyska....więc skoro nawet zębow rano nie myjke to tymbardzeij cały sie nie myje...MASAKRA. Odnosnie przedmowczyni - naturalny zapach moze nie czuc, ale powiedz mi kto naturalnie śmierdzi?? Zapachu skóry nie czuje, ale gdy ta wydziela cuchnąćy pot to ja to czuję, więc i on to czuje,. tymbardziej jeśli to ciuchy JEBIĄ ..wrrrrr...zaraz wracamy do domu, koncze prace w pizzzz du

tak osoby z powaznymi zaburzeniami wydzielają specyficzny zapach, coś jak zapach starej szafy, to brzmi smiesznie ale zapach zbliżony jest do tego, to nie fetor nie roznosi tak jak smród niemytego ciała :)

Gość OcC
motakini skąd u nich ten zapach?

Gość ojoj to ty motakini
musisz wydzielać niezły stęchły smrodek

Gość malogyja
wiem co to znaczy mam taką koleżankę w pracy teraz sie pożale: wali i jebie tak od niej i właśnie niewiadomo co to, czy goowno czy pot, śmierdzące ciuchy,przetłuszczone włosy i całe pomieszczenie przejmuje ten smród nawet można wyczuć że w kiblu była ogólnie wiem co to jest bo oglądałam program na discowery TO CHOROBA -polega to na tym, że z człowieka leje sie pot i niestety to nie ich wina, ten pot wchodzi w reakcje ze skórą z ciuchami, skóra wydala tego litry, co widać po włosach bo są tłuste , taki człowiek musiałby się przebierać kilka razy dziennie ten pot cuchnie bo schnie i przyjmuje nowe dawki wiem że to nie do wytrzymania bo czuję tą koleżankę w pracy i powiem, że z tego smrodu to mi łzy z oczu lecą - bo taki gryzący ten smród Darujcie sobie rady z dezodorantem i myciem się To trzeba starać się leczyć ale wiem, że strasznie ciężko jest z tego wyjść Oglądałam w filmie dokumentalnym jak ci ludzie się leczą, większość z tego nie wyjdzie,ewentualnie złagodzi objawy teraz dawajcie sobie rady typu - niech rano weźmie prysznic goowno pomoże - po godzinie smród przejmuje całą skórę i odzienie

Gość ojoj to ty motakini
z kolei osoby dotknięte niepełnosprawnością intelektualną czuć mokrymi gazetami, natomiast chorujących na dusznicę bolesną - cukierkami miętowymi