Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Palola

Polecane posty

...a co do sposobów znieczulania P...chyba twoja dentystka wie , co najlepiej na ciebie zadziała...? :D

Gość Psedłonim
A ja sądzę, że kobiety ten sadystyczny zawód bardziej pociąga. Mężczyźni są zbyt łagodni, żeby go wykonywać.

...oczywiście...szczególnie współcześni mężczyźni...zawsze to lepiej schować się pod skrzydłami kogoś silniejszego...;)

Gość Psedłonim
Jasne. Człowiek ma przecież swój rozum. :-)

Gość Psedłonim
No dobra, zmykam. :-)

...a w takim razie zechciej mi wyjaśnić, dlaczego chirurgami są przeważnie mężczyźni...?

\"A ja sądzę, że kobiety ten sadystyczny zawód bardziej pociąga. Mężczyźni są zbyt łagodni, żeby go wykonywać.\" ta sentencja też do kajecika :D Gem, ja sama potrzebuję pocieszenia więc jaka tam ze mnie pocieszycielka :( ;-)

Aha, Gem zamieść info jeżeli będziesz miała jakieś telefoniczne wieści od autora, np. z przebiegu reanimacji :) 🖐️

Gość Psedłonim
Gemowi uprzejmie wyjaśniam, że zawód chirurga wymaga końskiej siły i kondycji a także niebywałej precyzji. To dlatego wśród chirurgów spotyka się tak mało kobiet. :-)

Gość Psedłonim
Palola, musiałem się sam reanimować, zdany wyłącznie na własne siły. Nie pierwszy raz zresztą. :-(

Gość Psedłonim
Palola, zmykam na miasto, póki w Alensztacie jest czym oddychać. Słońce smali od świtu, na niebie śladu chmurki. Szykuje się niezła patelnia. Muszę sprawy pozałatwiać, zanim na mojej skodzie będzie szło jajca sadzone smażyć. :-)

Och :( No, ale skoro już nie przyprowadziłeś odpowiedniej ratowniczki to wciąż nie rozumiem jak mogła być tak nieczuła ta Twoja dentystka? Pozostawić Cię samemu sobie?