Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owmarta

nanu-nana

Polecane posty

Gość owmarta

witam, poszukuje informacji na temat warunków pracy, pensji w sklepie NANU-NANA, staram się na stanowisko kierownika sklepu, czy warto starac się o pracę w tej firmie, bo nic nie wiem na jej temat, pozdrawiam

Gość amamamamamamaamama
To jest ciężki kawałek chleba...zwłaszcza na stanowisku kierownika. Byłam zwykłym pracownikiem, ale wiem, że kierownik nie ma lekko. Wszytko i tak zależy od szefowej, która wpada raz na jakiś czas. Kierownik ma robić grafiki i pilnować tej całej hołoty...ale do gadania ma mało, same spiski i wielkie zatrudnienia na święta po których musisz zwalniać kupę ludzi co jest psychicznie wykańczające. Nie polecam tam pracy na jakimkolwiek stanowisku. Fizycznie jest tak wykańczająca, że szkoda słów...Ja przez 4 miesiące wracałam z płaczem bo nie miałam siły na nic i byłam bardzo nerwowa przez to wszytko. Zarobki to dla zwykłego pracownika 9 zł brutto(taką stawkę miałam w 2010r), a co do kierownika to nie mam pojęcia. W każdym razie moim zdaniem nie warto, bo więcej stracisz włosów z głowy niż to warte.

Gość hankamarka12
Ja tam sobie polecam, swoja historie opisałam juz w temacie gowork.pl/opinie_czytaj,40699 gdzie jest dużo opinii pracowników, chyba warto ryzykować.