W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 ja kazdemu kto ma prawo jazdy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eleaa Napisano Sierpień 21, 2008 A cóż to za problem zrobić? Mnie jesli już zdarza się zazdrościć zdrowia, bo nie jest zależne wyłącznie od nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsadas Napisano Sierpień 21, 2008 ja staram sie niezadroscic, bo zazdrosc zżera człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 bo raz już oblałam i nie chce oblac po raz drugi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 a to fakt.. zżera i to bardzo.. ja np. zazdroszcze urody ładnym dziewczynom.. to dopiero chore:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Sierpień 21, 2008 zazdroszczę każdemu kto jest zdrowy, wysoki i bogaty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M A R I T A Napisano Sierpień 21, 2008 a ja każdej która ma proste włosy, ja mam burzę loków:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Sierpień 21, 2008 A ja zazdroszczę jak ktoś jest pracowity... :P Ale walczę z tym, żeby też taka być, dzisiaj nawet pozmywałam naczynia (bo już nie było łyżeczek czystych i trzeba było wielkimi sobie robić herbatę :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Sierpień 21, 2008 ja niczego nikomu nei zazdroszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serrrena 0 Napisano Sierpień 21, 2008 to ja Tobie burzy loków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 o tak ...ja też zazdroszczę innym prostych włosów i gładkiej cery;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna z dolnego śląska Napisano Sierpień 21, 2008 aja zazdroszcze wszystkim, ktorzy maja mame... i niczego wiecej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość family_guy Napisano Sierpień 21, 2008 ja niczego i nikomu nie zazdroszczę najgorsze są kobiety/dziewczyny, które wytykają innym dziewczynom pewne niedoskonałości ciała choć same tych niedoskonałości mają tyle samo lub więcej mysle, ze to jest tez jakas forma zazdrosci Tego i tam jeszcze paru rzeczy:p nigdy nie rozumiałem u kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 21, 2008 ja z natury jestem bardzo zazdrosna. nauczyłam sie już nie zazdrościc przyjaciołom, po prostu jestem szcześliwa razem z nimi jak coś miłego i m sie przytrafi. a tak ogólnie zazdroszcze okropnie prawa jazdy (zdawałam już 3 razy, teraz bedzie 4 może sie uda) i chyba niczego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja zazdroszczeeee Napisano Sierpień 21, 2008 swojej szczupłej kolezance ze moze żreć ile wlezie i nic jej nie przybywa!! cholerka .ja niestety non stop na diecie :( uulala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość exx Napisano Sierpień 21, 2008 wszystkiego-ciala,twarzy,pieniedzy,osobowosci,milosci:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Też tak miałam, że zazdrościłam prawa jazdy dopóki sama go nie miałam, przed egzaminem jak widziałam jakąś młodą laske co jedzie samochodem to sobie myślałam, że to niewiadomo kto :D Ale od razu jak zdałam to mi przeszło :D I teraz widzę tysiące takich dziewczyn co mają prawo jazdy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 thats not my name---> to chyba mnie rozumiesz z tym prawkiem:D hehe no glupie to takie... zazdrośc, ale niestety jestem zazdrosna wstrętna cecha;/ i umięsnionych pośladków tez zazdroszczę i że inni moga sobie pozowlic na każda bluzke jaka im się podoba, ja nie bo mi szkoda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 LeśnySłodziaczek- mam to samo jestem przed exm, i jak widze jakies laski w samochodzie jak prowadzą to mnie skręca i czasem az sie boje tych mysli bo los mnie pokaże i znowu nie zdam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Nei martw się, ja też miałam takie myśli a zdałam za pierwszym razem :D Pocieszę Cię, że jak już zdasz to to od razu minie i jest pełno fajnych dziewczyn co nie mają prawka i to o niczym nie świadczy :P Moj chłopak mówi, że lubi jak ja tak pokracznie prowadzę samochód bo widać we mnie kobietę :D więc możesz już to olać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bomytakmamy Napisano Sierpień 21, 2008 ja zazdroszcze znajomym tego, że wszystko dostają w prezencie - dom od rodziców, samochód od chłopaka. Zazdroszcze chociaż sama nigdy bym nie przyjęła takich prezentów - sama na siebie zarabiam i zamiast cieszyc sie zyciem i z niego korzystać studiuję 2 kierunki, pracuję, w każde wakacje jeżdze do roboty za granicę. A potem szkoda mi tej kasy wydawac na samochód na przykład..... ehhh moze lepiej by było ciągnąc od starszych ile wlezie, znależc sobie chłopa co by spełniał wszytskie moje zachcianki i leżec do góry brzuchem zamiast zapierniczać z pracy do szkoły.... tylko znając siebie wtedy zazdrościłabym innym niezależności i samodzielności.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caipirinha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 Zazdroszczę innym, że mogą mi zazdrościć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Sierpień 21, 2008 bomytakmamy - to co robisz z tymi pieniędzmi? Zbierasz na dom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do bomytakmamy Napisano Sierpień 21, 2008 to życie ci ucieka, trzeba z zycia korzystac, bo pozniej moze byc juz za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W czasie suszy szosa sucha 0 Napisano Sierpień 21, 2008 no własnie.. ja generalnie nie odmawiam sobie wielu rzeczy.. ale jak widze bluzke za 99zł to muszę.. oo i zazdroszczę wszystkim tym którzy mieli pogodę nad morzem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malina truskawkowa Napisano Sierpień 21, 2008 ja zazdroszcze paris hilton ze ma wszystko co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leciwa dama Napisano Sierpień 21, 2008 ja zazdroszcze paris wszystkiego;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królowa lodu Napisano Sierpień 22, 2008 a ja zazdroszcze zakochanym miłosci bo sama niepotrafie kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppppppppppppppppppppppp Napisano Sierpień 22, 2008 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zazdroszczę.... Napisano Sierpień 22, 2008 Ja zazdroszczę znojomym tego, że maja juz prawie wykończone mieszkanie, piekne to ich mieszkanko i zazdroszczę im tego, że juz sa na swoim, a my dopiero w proszku, ale to normalne, taka zazdrośco to, co już bym chciał miec, a musze czekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach