Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana jakby

Okres-ciażą

Polecane posty

Gość Zaklopotana jakby

Mam glupie pytanie.. otóż miesiąc temu kochałam się w trakcie dni płodnych, w dniu w ktorym możliwość zapłodnienia zgodnie z moim cyklem byla największa, czyli 18.07, potem 31.07 dostałam @, może była jakby mniej obfita, ale trwaal normalnie 4-5 dni.. teraz powinnam mieć 25.08, zgodnie z cykle( a ten zawsze był bardzo regularny, i okres pojawil się w 21 dniu cyklu, czyli 5 dni za wczesnie, jest bardzo skąpy, i zdarza się brunatne zabarwienie krwi, a przecież początek zawsze jest bardzo intensywnie barwiony na czerwono. Zaczynam się martwić, bo nie wiem, może to ciąża. Zadnych innych objawow nie mam. W suemi w tym miesiącu wiele stresow bylo, praktycznie cały miesiąc, to stresówa..To może być ciąża??

Gość Zaklopotana jakby
błagam niech ktos mi doradzi, to by bylo mozliwe, wiem najlepszy sposob test.. ale czy jest taka opcja??

ile masz lat? 30? to tak, idź do lekarza, nie powinny ci się zdarzac takie rzeczy z okresem. masz mniej niż 20 lat? tak? to nie wiesz że okres przez nawet 10 lat się reguluje? i po dokładnych odstępach od miesiączki zdarzają się takie "wypadki"? miałaś okres - więc czego chcesz?

Moja kuzynka miala takie plamienia, niby lekkie krwawienia, i zadnych pobjawow ciazowych, poszla do lekarza okazalo sie ze jest w 7 tyg ciazy i do szpitala , bo zagrozenie poronieniem, tabl. na podtrzymanie itd. , takze radze ci isc do lekarza dla swietego spokoju..

Gość Zaklopotana jakby
Kurcze, mam 22 lata, i do tej pory zawsze już od 2 lat, wszystko było regularnie, cykle 26 dni..Marwie się tym, może najpeirw test, tylko czy to nie jest panikowania??

Test zrob z porannego moczu, lub zbadaj krew na beta hcg ..Roznie bywa, lepiej byc przezornym..