Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaleniec

Wódka a browar

Polecane posty

Gość powaleniec

Wypić 4 browary w powiedzmy 3 godziny to myślicie że przeliczając na stopień wstawienia ile trzeba wypić wódki aby wyszło po równo? Z 10 kielonów 30ml?

Gość vcxcx
około 200 ml wodki

Gość vcxcx
jedna wodka to około 10 piw

ja wypije jedno piwo i jestem zachwiana. dwa=jestem pijana. mam słaby łeb jak cholera

Gość thats not my name
hmmm u mnie to jest tak, że wypije 2 piwa i już jestem lekko wstawiona, a wódki to moge wypić z 15 kielonków i jest ok. tylko kac nie ten sam:O

Gość vcxcx
ja najwiecej wypilem jedną wodke w ciagu calego dnia . Zaczelem o 10 rano skonczylem pic o 10 00 wieczorem . a z piw to wypilem najwiecej 6 w ciagu dnia . Niezbyt dobry wynik , ale nie jestem alkoholikiem

a nie powiem cosie dzieje jak wypije wódka+piwo... film mi sie urywa i trace przytomnosc

Gość vcxcx
a 15 kilichow wodki to ile mililitrow ?

Gość family_guy
babą jestes? 4 piwa w 3 godziny? to bedzie z toba przez 3 godziny po troszku wodke pil? przez 3 godziny to powinienes wypic co najmniej 7 bro

Gość vcxcx
przez 3 godziny to powinienes wypic co najmniej 7 bro ja nie lubie pic piwa zeby sie upic to wole wodke , bo piwa wlewasz do siebie kilka litrow i efekt taki sam jak szklanka wódki . PO takiej ilosci wody jaka ma piwo to sie niedobrze robi czasem . Dlatego wole wodke . JEsli chodzi o piwo to jedno lub dwa wypije bo pozniej to ciezko wchodzi . Chociaz zdarzalo sie ze wypilem 4 albo 6 piw.

Gość vcxcx
ja sie nie czuje pijany po 2 piwach tylko przeszkadza mi ta ilosc wody . Juz dwa piwa to litr wody .

Gość thats not my name
a 15 kilichow wodki to ile mililitrow ? zalezy od kieliszka... jak 30ml to 450ml a jak 50ml to 750ml.