Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam gruba swinke

moja dziweczyna jest gruba/

Polecane posty

Gość mam gruba swinke

kiedy sie pzonalismy byla chudziutka nosila wszytko w rozmiarze s spodnie maial 25 na 32 i wazyla z 45 kg ale jestesmy ze soba juz dwa lata ona zaczela wpiepzrac tluste obiadki chipsy cukierki itp mowie jej nie zryj tyle a ona bo co ?poprostu pzyzwaycaila sie do tego ze z nai jestem i przestaal dbac o siebie wazy teraz 56 kg a jeansy ma 28/32 masakra ubranie m lub l? jak skolonic ja zeby schudla

Gość dbdbfdb
ale głupi dupek jesteś idź się leczyć .. współczuje Twojej dziewczynie jesteś z Nią zeby pokazać sie kumplom czy ją kochasz?? chyba raczej to pierwsze... głupi czub!! ile Ty masz lat?

Gość Annaaaaaa
Zasugeruj jej to , tylko delikatnie. Albo kup jej ładną bluzke , która bedzie na nią za mała. Powiedz ,że kiedyś nosiła taki rozmiar i myślałeś ,że bedzie dobra ;) Jest wiele sposobów.

Gość dbdbfdb
to ja tylko przytłoczy chyba sama widzi że nie nosi juz takiego rozmiaru nieprawdaż?

Re dbdbfdb: Co sie indyczysz. Bierzesz babe* na rower... bieganie ... basen ... i wyciskasz z niej osme poty ;P

Ty pomarancza to pewnie jestes leniwa tlusta baba ktora sie tlumaczy przemiana materii... koles ma racje oprocz tego ze dziewczyna gruba to i zdrowie sobie runuje smieciowym zarciem. Wiec morda w kubel jakTwoje rady maja sie ograniczac do jezdzeniu po nim.

A najlepszym sposobem to jest przegladanie zdjec ;P szczegolnie takich z urlopow ... w kusych strojach x) ...

Gość mam gruba swinke
no ma 164 i 55 gdzies kilo

przy 56kg nosi m lub l? To chyba ma ze 150cm wzrostu. Ja waze 60 przy 170cm, nosze \"m\" i mam piekne, proporcjonalne cialo. No chyba, ze lubisz dziewczyny o proporcjach mlodego chlopca, to zastanow sie nad swoja orientacja :/

Gość mam gruba swinke
tylek ma duzy ostatni wzielm jej jeansy i rozmiar 28/32 na mtce ja tak patzre na te spodnie to jak wory wielkie;/

no na 164 to faktycznie gruba świnia :O ale fakt, skoro tak nagle utyła to pewnie będzie tyć dalej i dopiero będzie gruba ;) więc albo ją zostaw, albo zaciągnij na ćwiczenia.

weź facet nie przesadzaj. mam 90 cm w biodrach i taki rozmiar noszę, jakoś nie zauważyłam, żeby to były wory.

Gość Annaaaaaa
Nie no nie przesadzaj :/ Wcale gryba nie jest :P

to sprobuj sie wcisnac w te "wory". Rozumiem, ze Twoje prawdziwe imie i nazwisko to David Beckham i nie masz nic do zarzucenia swojemu cialu.

Gość gugen
Szubrawiec nie unoś się tak, nie wymądrzaj i nie obrażaj dziewczyn bo złapałeś się na głupią prowokację, więc to nie świadczy zbyt dobrze o Tobie. Jak nie wierzysz to poczytaj to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3301211

jak ci sie nie podoba i mowisz o niej gruba swinia to po co z nia jestes? ja tego nie rozumiem :o nie przesadzalabym z wyrozumialoscia bo jak zakochuje sie w czlowieku, ktory wazy 75kg to trudno pozniej przyjac bezkrytycznie 120kg okaz. mozna byc przywiazanym ale o namietnosci to juz chyba nie ma mowy. nie mozna sie zmusic do kochanie czegos co nam sie nie podoba :( niestety a to, ze nie dba o siebie to inna sprawa bo bycie razem nie zwalnia nas z tego obowiazku. z wlasnego doswiadczenia wiem, ze raczej odwrotnie jest :) trzeba sie wiecej starac aby sie soba nie znudzic i nie popasc w rutyne.

Gość mam gruba swinke
ta jasne prowokachje sluchajcie dla mnie jest roznica jak wazyla 45 a teraz 55 do cholery jak idzie to zuch jej lata boki wylaza cialo ucierpailo bo nagle sie roztyla o 10 kg to ie ejst ta samam laska

Gość załamana treścią tematu
człowieku, teraz to mnie załamałeś. Mam 162 cm i ważę 56 kg... Wiem że nie jestem idealna ale z tego co piszesz to jestem świnką!!! Załamałam się... Idę na dział diety.

Idz do kliniki dla anorektyczek, zeby poszukac nowej dziewczyny. Zegnam, bo juz mnie szlag trafia.

Gość mam gruba swinke
naprawde wszyscy mi mowia jak nas spotkaja to ona co jej sie stalo wiec nie tylko ja to zauwazylem

Gość mam gruba swinke
to mzoe zacznijmy od innej strony ze kazy wyglada inaczej w swojej wadze mzoe ktos miec jej gabaryty i wygladac ok ale ona tak nie wyglada

No nie wiem co Ci poradzić. tak w ogóle to długo z nią jesteś? Ale z tego co piszesz to wydaje mi się, że chcesz się nią chwalić przed znajomymi. Jak tylko przytyła to jeszcze nie jest to takie straszne. Ale jak tak ogólnie przestała o siebie dbać to nie jest to całkiem w porządku. ona na pewno chce żebyś był zawsze ogolony, ładnie ubrany itp. Po prostu spróbuj z nią pogadać.

Zamień ja na lepszy model- bo tej wazacej 56 kg juz nie kochasz.Kochalales ta wazaca 49 kg. A uwierz ze z wiekiem napewno szczuplejsza nei bedzie. Pozdrawiam.

Gość hxssaas
jak Ci nie pasuje to dokladnie zmiec ja na 40 kg a co jesli tamta tez przytyje po jakims czasie?? znowu rzucisz i tak wkółko??

Gość gryfkasyfka
mi tez sie przytyło .. chlopak karze mi sie odchudzac zebym byla znowu super laska... mowi mi ze mnie kocha ze nie wazne ile bede wazyc i tak bedzie mnie kochal... no ale nie akceptuje tego ze przytylo mi się a sam tez utyl ja mu nie dokuczam moze zaczne?

Gość mam gruba swinke
chyba ja rzuce ta tusta swinie

gryfkasyfka - masz rację, zacznij mu dokuczać. Kto niby powiedział że panny mają o siebie zawsze dbać i być szczupłe a facetom wolno tyć i nic z tym nie robić? Jak chce mieć przy sobie laskę to niech na to zasłuży :) i tyle :)

Gość gryfkasyfka
najgorsze jest to ze on sobie nic nie zrobi z tego bo nie kompleksów .. albo udaje po prostu.. kiedyś byłam świadkiem jak mu ktoś dokuczał że przytył śmiał się z tego obracał w żart ... ale później widziałam ze myślał o tym. heh

gryfkasyfka oboje nie jestescie zadowoloeni wiec zrobcie cos z tym. wiecej sie ruszajcie i zacznijcie sie odzywiac rozsadniej :) to sie tak mowi, ze bede cie kochac nawet jak bedzie gruby/a ale co mi z tej milosci jak sie komus nie podobam? :o