Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka****

pytanie do facetow i nie tyko- o co do cholery chodzi mojemu eks??

Polecane posty

Gość malinka****
bracie niedzwiedziu? Czyli jednym slowem facetow trza zlewac z gory na dol, bo jak sie im pokarze ze nam zaey to uciekaja....ja juz pokazalam dwa miesiace temu i to dosc dobitnie, zreszta nie sadze aby teraz wogoe o mnie myslal :(

Gość gaotest
chce on sexu to jasne!!!!!!!1

Gość takie tam duperele...
On nie chce miłości ani seksu (może tak przy okazji...), facet pewnie dowiedział się, że ośmieliłaś się pojechac z jakimś kolesiem na wakacje, i wrócił po swoją własnosc. A że przez 5 lat zdążył Cię dobrze poznac, wie jak pogrywac...

Wiesz co Malinko? Wykorzystaj go,wez od niego ten kolpak czy cos i juz. Niech lata za Toba, pewnie chce wrocic. Ale zeby wrocil musisz sie upewnic czy to jest szczere:-)

Gość malinka****
heh jestem bardzo ciekawa jak to sie wszytko rozwinie, narazie nie do niego nie zamierzam odzywac tylko pod koniec nast tyg pojade po kolpak i tyle mnie bedze widzial, juz mu podziekuje za wszelka pomoc- zreszta fura jezdzi wiec nie ma co sie juz z ta pomoca oferowac a co do seksu to taka troche kiepska zagrywa na kołpaka, moglby sie chlopak bardziej postarac jak go cos zaswedzialo

Gość malinka****
chcialabym zeby latal ale tak pewnie nie bedzie :( wczoraj nawet myslalam nad tym zeby sie do niego odezwac ale jednak wybilam sobie to z glowy. Jesli on chcial zebym o nim myslala, to mu sie udalo Wydaje mi sie ze to na pewno dowartosciowuje faceta jesli ma swiadomosc ze dziewczynie na niej zalezy.