Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastkaaaa

Boicie się spać sami w domu?

Polecane posty

Gość osiemnastkaaaa

Rodzice wyjechali więc nocuję u babci.Szczerze mówiąc to trochę się u niej nudzę.Wieczorem mogę co najwyżej poczytać gazetę lub rozwiązywać krzyżówki przy lampce nocnej. W domu mam przynajmniej kompa, dużo do posprzątania , mogę słuchać muzyki,pełne światło. Generalnie nie kładę się wcześnie spać, a moja babcia tak i nie chcę jej przeszkadzać. Mimo wszystko boję się spać sama w domu ale nie wiem czy nie wolałabym w nim niż u babci.

Gość thats not my name
ja właśnie od tygodnia jestem sama w domu. nie boje sie, ale zamykam sie w nocy na dwa zamki bo to nie jest najbezpieczniejsza okolica:O

tak to nie ale jak sobie przypomne cos o duchach to mam ochote uciekać :o

Gość kjhkjh
ja bym zostala w domu.nie lubie jak burzy sie moj rytm zycia.nic ci nie grozi w domu.zapros sobie kolezanke dla wsparcia i tyle:)

Ja też się boję spać sama w domu:( Jak mój ukochany nocuje poza domem to proszę koleżankę albo kuzynkę, żeby ze mną została na noc...

Gość osiemnastkaaaa
no najchętniej bym zamieszkała w domu .... Jutro przychodzi mój chłopak,ale pojutrze znów idę do babci. Ona bardzo o mnie dba, nawet nie pozwala mi talerza umyć, daje mi strasznie dużo jedzenia i się stara ale po prostu wieczory są dla mnie nudne.

Gość osiemnastkaaaa
Przeszkadza mi to trochę że ciągle muszę chodzić od mieszkania do mieszkania....

szczerze przyznam, że nie lubię być w nocy sama w domu. jakiś taki.. niepokój:)

Ja często śpię sama w domu i jakoś specjalnie się nie boję. Ale robię się dużo bardziej czujna wtedy. Wyłapuję każdy dźwięk, zaczynam się zastanawiać co to, nic strasznego wtedy też wolę nie oglądać. Poza tym nie lubię być sama, jak jest burza.