Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florie_

podrywaja mnie mlodsi bo wygladam mlodo co robic?

Polecane posty

Eh, też tak mam :-) Ale gaszę ich zapał jednym stwierdzeniem-Mam narzeczonego! I wiesz co? Nie kłamię :-)

Gość o zesz w morde......
ja bym skoczyla :(

przeciez tylko sie cieszyc ze wygladacie / biora Was za mlodsze niz jestescie :D

Gość florie_
tylko co takiemu powiedziec jak zapyta ile mam lat? sklamac? bo jak powiem ze jestem starsza i o ile to ucieknie:O

Gość omatkoo
mnie też młodsi podrywają,ale mi to nie przeszkadza:P wręcz przeciwnie:P

sama sobie przeczysz. piszesz co robic bo cie podrywają młodsi. a za chwile ze jak sie przyznasz ile masz lat to uciekną. to sie zdecyduj. czego ty sama chcesz??

ja jeszcze za czasów jak byłem pełen nadziei i optymizmu na znalezienie dziewczyny miałem z tym problemy, gdyż bardzo młodo wygladam i probujac poderwac te w stosownym wieku bylem delikatnie mowiąc ignorowany :P

Gość flori_
chodzi o to ze facet moze mi sie podobac ale jak zapoyta ile mam lat a ja powiem prawde to chyba moze sie wystaszyc i uciec od "starej baby":D moze nie mowic albo zanizyc wiek?

Gość sandraaa_
a lubisz młodszych i jeśli tak, to o ile lat? mój narzeczony jest młodszy o 2 lata dokładnie 2 lata i 7 mieisęcy. ja mam 25 lat a mało kto daje mi 21 :p najczęściej myśla że konczę liceum :O moja kolżanka ma 26 i małe dzieciątko, ludzie patrzą na nią jakby licealistka wpadła,bo wygląda jeszcze młodziej niż ja za 10 lat będzie nas to niebywale ciszyć, drogie panie!!! :) :D

Gość flori_
ja mam 24i ostatnio na impreze mnie nie chcieli wpuscic musialam pokazac dowod:P spodobal mi sie ostatnio chlopak ale on ma 21 lat i wydaje mi sie ze taki to tylko zabawic sie chce nic powaznego ..:O sama nie wiem

Gość flori_
ja bym chciala miec faceta przy ktorym moge sie czuc bezpiecznie i pewnie a z mlodszym..hmmm chyba sie tak nie da ...:O

"ja mam 24i ostatnio na impreze mnie nie chcieli wpuscic musialam pokazac dowod spodobal mi sie ostatnio chlopak ale on ma 21 lat i wydaje mi sie ze taki to tylko zabawic sie chce nic powaznego .. " jasne tym 20latkom facetem to tylko na zaliczeniu zalezy co innego 40 latek z zona i dzieckiem, on na pewno mysli o stalym zwiazku ... na boku chociaz z jednym przyznaje racje, skoro byl sam na tej imprezie (albo nawet i nie) to jest spore parwdopodobienstwo ze wlasnie chce sie tylko zabwic. Ale to jest niezalezne od wieku