Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżby ostatni mamut

Powiedzcie, czy ja jestem jakimś mamutem?

Polecane posty

Bo większość ludzi dziwi się, że jestem punktualny, konkretny, nie piję, nie palę. Ja sam nie uważam, żeby było to coś nadzwyczajnego, ale często czuję się dziwnie jak np. ludzie rozmawiają ile to oni potrafią wypić, czy też dziwią się, że zrobiłem coś na czas. Najgorsze jest, że mimo tych moich niby zalet czuję się nikomu niepotrzebny.

Gość kortopierzzzz
przegrales zycie

z Gnojenka Malego a Ty?

Gość mnie też się dziwią
że mowa moja jest "tak tak, nie nie" :)

Też czasem czuję, że przegrałem życie, ale chyba nie do końca skoro jeszcze ktoś się pode mnie podszywa :-)

A ofert matrymonialnych nie przyjmuję, bo jak wiecie nie ma róży bez kolców, a moimi kolcami jest to, że jestem strasznie nieufny.

Gość blablablaaaaaa
nie jestes zadnym mamutem...jestes powaznym dojrzalym i rozsadnym facetem...tak trzymaj...teraz kobiety to cenia:)bo juz malo jhets takich facetow;)

Tylko czemu pracodawcy tego nie cenią? :-(

Gość esik floresik
mój mężus ma podobn charakter, a ja za to roztrzepany kombinator- uzupełniamy się w 100%

Mój chlopak też ma taki charakter, ale nie wydaje mi sie żeby to był jakiś mamut i jakby byl inny to bym z nim nie byla. moze jestem za bardzo wymagajaca.... fakt ze dzisiaj taki facet to zadkosc ale zdazaja sie tez tacy dla ktorych takie podejscie do zycia jest calkiem normalne i oczywiste...

Powiedz jeszcze,że masz 190cm,ciemne włosy, niebieskie oczy i do tego 40-latek.To mój ideał,plus oczywiście te Twoje zalety-jesteś księciem z mojej bajki. A tak naprawdę to rzeczywiście jesteś ewenementem,myślałam,że takich facetów już na świecie nie ma.Gdzie się uchowałeś? Dziwne nie jest,że ktoś nie pije.Umawiam się na "piwo",ale piję wodę.Bez alkoholu również potrafię się bawić.Moi znajomi jakoś to przełykają,i jestem mimo to,miło traktowana.Wybieram tylko takich znajomych z którymi czuję się dobrze ,na innych opiniach ludzi mi nie zależy.Żyję w zgodzie z wlasnym sumieniem.Ty też się nie przejmój. Pozdrawiam.