Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sie sobie dziwie

depiluje okolicje intymne depilatorem-sama sie sobie dziwie

Polecane posty

ze daje rade:O

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ja przy pachach wymiękam :o

o nie, pachy:D nawet nie probowalam, pachy mge golic.

Gość a ja wcale nie dziwię się
Depiluję pachy, bikini też kiedyś wydepilowałam. Sekret tkwi tylko w jednej rzeczy: by robić to regularnie. Bo boli tylko za pierwszym razem. Potem jest do usunięcia mało, jeśli robisz to systematycznie, no i nie boli tak bardzo.

Gość xxxxxxsylwuniazzzzzzzzz
ja dziś wydepilowałam - najpierw woskiem co sie dało - trochę bolało ale lubie potem na plastrze oglądać te cebulki razem z włosaki - ot takie moje zboczenia;) a reszte depilatorem:) poszłam sie wykąpać i nasmarowałam oliwką spłukałam i nie mogę sie napatrzeć na tą idealną gładkość:) mniam ----- a jutro mój misio przyjeżdza ;P

przynajmniej sie wyładujesz - i masz pożytek :P w postaci gładkiej skóry

ja tez lubie, jak jt galdko:), chcoiaz nie gole sie na zero. a mam pytanie, wam nie wsrataja sie wlosy? ja juz zaczelam zauwazac, ze dzieje sie cos niepokojacego.golic nie che, bo obszar wzrostu wlosow mi sie powieksza, z reszta mam poznije straszne krosty..

wrastać, niestety wrastają, chcociażmuszę powiedzieć ze mi ostatnio coraz mnie ;) a to dzięki temu że codziennie robię delikatny peeling, albo raz na jakis czas mieszam łyżkę cukru z łyżkąoliwy i to wcieram i nie wrastają ;) Polecam też krem veet

czyli te peelingi cos jednak daja.. bede musiala nauczyc systematycznosci, bo jak juz cos wrosnie, to kaplica.

Ja raz spróbowałam. Bolało jak cholera, ale robiłam to powoli i dałam radę. Potem włosków było mniej. Niestety nie powtórzyłam i to był mój błąd... Teraz mam zamiar zacząć regularnie, bo po goleniu mnie piecze, nigdy nie jest całkiem gładko i szybko odrastają, poza tym zaczęły rosnąć coraz dalej, co doprowadza mnie do szału! Tylko jakoś nie mogę się zebrać... Chyba brak odpowiedniej motywacji ;)

Gość czyli brak faceta
:p

desiree83, ja tez dostaje szlau. jeszcze pasta cukrowa jest fajna metoda. dokladnie, jakby byl facet, to by nie bylo zadnego ale:P

No, wcześniej myślałam, że wyjazdy nad jeziorko mnie zmobilizują, ale gdzie tam ;) Na raz w tygodniu czy nawet co dwa to można się ogolić :) I nie myślcie, że poza tym zarastam buszem, bo tak nie jest. Po prostu nie jestem zawsze całkiem gładka ;) Ale jak widzę, co się od tego ciągłego golenia robi, to muszę to zmienić...

ja depiluję wszystko i powiem wam,że wszystko mozna przeżyc:-))) pachy polecam zrobic raz czy dwa woskiem, najlepiej u kosmetyczki-koszt ok.20zł później z łątwością i bez bólu usuniecie odrastające włoski depilatorem! jeśli chodzi o sferę bikini to faktycznie depilator jest świetny-pierwszy raz boli okropnie i ja nie dałam rady zrobic całości na raz, ale na raty udało mi się osiągnąc gładkośc teraz tylko musze systematycznie usówac odrasatjące włoski:-|))))