Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil klosiee

CZY POTRAFICIE ZNALEZĆ CHOĆ JEDNĄ WADE NA TWARZY TEJ DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość ktoooos
Ma taką dziure na nosie.. taką blizne, czy coś.. i mogłaby miec ładniejsze brwi.. ale prawdę mówiąc.. jest bardzo ładna :)

Gość NE TAM PRZECIETNIARA
ZA WYSOKIE CZOŁO !

Gość ...........ponawiacz....
ponawiacz śliczniejsza:P

O Bosheeee...to znowu Ty z tym samym zdjęciem i topikiem-klonem???? Nie znudziło Ci się????Wymyśl jakiś oryginalniejszy temat...To i komentarze będą oryginalniejsze...

Gość zenon p54b
Po proporcjach twarzy wnioskuję, że ma male cycki. Dla mnie to nie jest zaleta :P

Gość tutututututu
ma bardzo ale to bardzo niekształtne usta, takie bleeeee

Gość damian343
Wadą jest to, co się odbija w jej oczach :P. Sorrry ziomuś.

Gość monia________90000000
jest sliczna ale ma blizne u gory na skrzydelku nosa kurde to tak jak ja, moge zakladac topiki jak usunac ta blizne zanikowa i wklejac jej zdjecie jako przyklad takiej blizny zanikowej zeby kazdy wiedzial jak wyglada blizna zanikowa tzw dziurka, wglebienie

Gość monia________90000000
ups nie na skrzydelku tylko na trzonie nosa u samej gory po naszej lewej stronie. no wlasnie wiedzialam ze cos mi sie pojebalo piszac na skrzydelku. heh wiecie jak to usunac? jakis peeling czy cos kurde co odnowi ta tkanke????

Gość noooe3d3
też jestem blondynką ale ona ma dziwny odcień i zamiast sie opalić to tapete brzydką kładzie. piegi.

Gość nie wycisne ale
sliczna

Gość aż trudno uwierzyć
że bez photoshopa...

Ma piękne oczy i to moim zdaniem jej główny atut.Jedyne co bym zmieniła to kolor włosów,nie podoba mi się ten blond.No i faktycznie,nie wygląda na 19 lat tylko na dużo więcej :( Ja mam 24 a myślałam,że ona jest starsza ode mnie o kilka lat. No ale nie można dziewczynie odmówić urody!

Gość sisisiasia
czyzby znowu dziewczyna sama sie reklamowała? :|

Gość strasznie długi topic
ma brzydku utlenione włosy, jaśniejsze przy samej skórze głowy a końcówki są rudawe, jest sztuczna i jak ktoś zauważył wygląda na wiele starszą niż jest, nie wiem czy to jest zaleta, ja w jej wieku wyglądałam na dziewczynę, nastolatkę a nie kobietę około 30stki

Gość ONA WYGLADA JAK DZIECIACZEK
przecie. zmyc ta cala tapete i dzieciak jak byk :D

Gość ONA WYGLADA JAK DZIECIACZEK
no i te tlenione wlosy tez jej troche lat dodaja

Gość dziewczyna jest śliczna tylko
pozuje na głupiego, niby seksi kociaka na niektórych zdjęciach :O Głupie te laski, że żal dupę ściska :O Zdjęcie czarno-białe na przykład - sama delikatność i piękno, a już zdjęcie z tym durnie otwartym otworem gębowym to już ala głupi kurwiszonek dyskotekowy. Dziewczyna jest wybitnej urody, odpowiednio się nosząc, może robić za anioła. Ale obawiam się, że jest za głupia, żeby się nie stylizować na ten tani pseudoerotyzm. Aha, jeśli kolor jej włosów i oczu jest naturalny - to już w ogóle cudeńko z laski. Jestem kobietą. Bardzo bym chciała tak wyglądać.

Gość dziewczyna jest śliczna tylko
pozuje na głupiego, niby seksi kociaka na niektórych zdjęciach :O Głupie te laski, że żal dupę ściska :O Zdjęcie czarno-białe na przykład - sama delikatność i piękno, a już zdjęcie z tym durnie otwartym otworem gębowym to już ala głupi kurwiszonek dyskotekowy. Dziewczyna jest wybitnej urody, odpowiednio się nosząc, może robić za anioła. Ale obawiam się, że jest za głupia, żeby się nie stylizować na ten tani pseudoerotyzm. Jestem kobietą. Bardzo bym chciała tak wyglądać.

Gość looooll
kolor wlosow i makijaz heh nie licz na to ze jest naturalny :D

Gość to tylko fotki
fotki są nieźle podretuszowane... Na codzień ta laska wygląda duzo gorzej. Niestety ma paskudny kolor włosów- mnóstwo lasek ma spermowaty kolor włosów, typowa blondi niestety.