Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo się zastanawiam

Rafinko, mam pytanie S

Polecane posty

Skąd bierzesz takie fajne ciuchy co sprzedajesz na allegro? Są esktra!

Gość ja tez mam pytanie
rafinko, rafinka1 na allegro to ty? :)

na to wygląda, ale ciuchy są świetne, często przeglądam aukcje zestawów dla starszych dzieci, chcą kupę kasy na byle gówno, ale Rafinka ma naprawdę ładne ubranka...szkoda, że nie mam kasy, bym policytowała ;)

Gość to znaczy diabelek
a mozecie pokazac te aukcje??

podobają Ci się? :D masz rację, są extra :D biorę z CB, z Anglii, ze Szwecji i znajomi mi znoszą, bo nie umieją robić ładnych aukcji

Rafinka, rzuć no linkiem ;)Czy odbiór osobisty jest u ciebie możliwy? jeśli tak to proszę napisz, że na lewobrzeżu? :D

rafinka trzeba sobie w życiu radzic :P:D:D a swoją drogą to naprawde sliczne ciuszki!!! :)

Dzięki za linka :-)Rafinko, mnie tez te ciuszki bardzo bardzo. Zobaczymy co mój Niemąż na to, bo w końcu ubranka mocno na wyrost (mała się dopiero na świat pcha) a z drugiej strony rozmiarówkę do 68-74 mam już w szafie, więc... pomyślę :)A na bieżąco wystawiasz jakieś_tam_ciuszki, czy to jednorazowo?

zależy jak mam teraz robię po rafale zestaw na 2-3 latka, chyba 50 rzeczy, 2 kombinezony, 4 kurtki chyba , fajne są

może w sobotę albo w niedzielę wystawię nglka, ja ci kiedyś mówiłam skąd wziąć takie rzeczy, nie?

Rafinka, mówiłaś mówiłaś i wyobraź sobie, że skorzystałam z 1 z miejsc :D :DTylko, że niedawno się przeprowadziłam a teraz nie widzę nic poza czubkiem własnego brzucha i wszystkie zakupy przez net robię :D A najbliższe miesiące też pewnie nie będę miała czasu, żeby do kibla pójść, o zakupach w realu nie wspominając :D

nglka, ale te ciuszki co mam wystawione to za duze na Twoje maleństwo będą.... i nie do pory roku dopasowane kombinezon zimowy w lecie ubierzesz? :D poczekaj trochę i kup takie jak trzeba dopiero co sprzedałam paki na takie maleństwa i dla diewczynki i dla chłopczyka jak nowe były uwielbiam takie malusieńkie ciuszki... :D

Gość Rafinkaaaa
o nie mam:))))juz mi sie godzina na oczy rzuca...Rafinko daj linka na aukcje...bo mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika...

No za duże za duże, dlatego myślę czy aby nie robić zapasów, bo na 56, 62, 68 to mam już "potąd" :)))))) czyli mogłabym w to ubrać wieloraczki :D dlatego na pewno już nie zakupię tej rozmiarówki, może jeszcze pomiędzy 74 a osiemdziesiąt coś... ale mniejszych na pewno nie ;)A co do pory roku to wiadomo że dziecko dziecku nierówne, wielkościowo strasznie różne te malce bywają ;))) z tresztą co tam kombinezon w porównaniu do kilkudziesięciu innych ciuszków, które pasują niezależnie od pory roku? :)

hehe, ten kombinezon jest najważniejszy, taki w sklepie 200 zł, a bluzeczki sobie w tesco po 15 zł kupisz z cherokee nie kupuj na zapas, bez sensu, połowy nie założysz