Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po czy wstal

silownia w uk- ktos byl- musze schudnac 7 kg. rady

Polecane posty

Gość po czy wstal

Gość jasne ja chodze od 3 lat
na silownie i bardzo mi sie podoba :) fajne zajecia, duza roznorodnosc, dobrej jakosci sprzety. ogolnie tylko chodzic i chudnac :)

Gość ghtuj6 yi
a cos wiecej powiesz;))

Gość jasne ja chodze od 3 lat
ale co? idziesz zapisujesz sie i chodzisz na zajecia - zalezy co cie interesuje. ja lubie zajecia prowadzone przez instruktorow bo wtedy fajnie sie w grupie cwiczy wiec na nie chodze. ogolnie to lepiej znajdz jakas silownie kolo miejsca gdzie mieszkasz bo wiem z doswiadczenia ze jak bedzie brzydka pogoda to nie bedzie ci sie chcialo z domu ruszyc. wczesniej mialam silownie dalej ale za to tansza bo miala znizke pracownicza ale teraz zapisalam sie do takiej doslownie 2 min od domu i chodze codziennie :)))

Gość unaka
ja tesz chodze i jestem baaardzo zadowolona. mila obsluga, basen silownia, sauna, zajecia i to rozne, sprzet super, atmosfera tez i tylko aby zapał był. ja schudlam łącznie 9kg.ale to dzieki tancowi i diecie(czasem abrdzo rygorystycznej)

Gość bhhj
do silowni mam 3 minutki ,30 funtów na miesiac z trenerem zaczynam od poniedzialku ;)) i tak jak pisalam 7 kg do zrzucenia po 4 latach w UK;))

Gość ujjkk
tylko czy da sie schudnac;)) nigdy sie nie odchudzalam;))

Gość a ja chce nabyc miesni
mam 180 cm wzrostu i 72 kg wagi i nigdy nie pakowalem wygladam strasznie jak zdejme koszulke

Gość antidotum A
ja zapisalam sie w zeszlym tygodniu,50 funciakow,basen silownia,itp,najblizej mojego domu oczywiscie

Gość unaka
ja tez mam swoja niedaleko. po pracy zawsze wskoczyłam na godzinke.niestety teraz po operacji siedze w domku i miejmy nadzieje ze styczen i juz zawitam ponownie. Co do cwiczen polecam, skakanke, zajecia aerobik, taniec, bierznie , rowerek. No ale oczywiscie cwiczenia to połowa sukcesu- druga [połowa to odpowiednia dieta. Ograniczenie tłuszczów i weglowodanych, duzo białaka, szczegolnie na kolacje bo spala tłuszcz (polecam tuńczyk), warzywa i owoce bez liku, zamiast czekolady gorzka, orzechy,otreby, na sniadanie płatki otreby , musli, na obiad salatke np z piersia,do tego kawałek piersi gotowanej, moze byc ryba ale nie za tłusta, 2gie sniadanie twaroek ze szcypiorkiem , podwieczorek jakis jogurt, owoc kolacja ciemne pieczywo ze serkiem chudym. przepisow jest masa ale najwazniejsze sa zasady;)

Gość 677756
50 funtow na miesiac ;)) w tym basen i silownia to bardzo tanio ;)) jak takie cos szukac?

Gość 50 funtow to tanio
ja place za to samo 30 funtow a wszystko bylo niedawno odnopwione i kupione nowe sprzety. Ale to i tak nie byla najtransza silownie na jaka chodzilam - wczesniej mialam silownie uniwersytecka- najwieksza i najlepiej zaopatrzona na jakiej do trej pory bylam i placilo sie tam cos ok 120 za 12 miesiecy :) ale mialam znizke dla pracownikow Uniwerku ale ludzie "z ulicy" placili cos ok 240 na 12 miesiecy wiec tez strasznie tanio - oczywiscie basen, sauna i rozne zajecia w cenie