Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _wredota_

PREZENT-wiem, ze to juz bylo, ale...

Polecane posty

Gość _wredota_

No wlasnie :) Moze zapytam panien mlodych? Co chcialybyscie dostac? Umowmy sie, ze nie bedzie to kasa. I nie mowcie, ze wolalybyscie dostac to 150zl zamiast czegos tam ;) To chyba nie powinny byc zadne sprzety AGD, wiadomo dlaczego. I pewnie tez nie posciel czy reczniki. Nie chce dac w prezencie tandetnych filizanek, talerzy czy garnkow. To ma byc cos, co mlodzi beda wspominac jeszcze przez dlugi czas :) Pomyslalam, ze moze jakies fajne kieliszki do wina? Znalazlam takie, ktore wydaja mi sie byc wlasciwe. Ale czy wystarcza dwa...? I do tego ładny swiecznik :) Albo moze salaterka? Popatrzcie i doradzcie :):):) http://www.allegro.pl/item388022349_388022349.html http://www.allegro.pl/item410758995_dekornet]_swiecznik_prezent_slubny_tylko_u_mnie.html http://www.allegro.pl/item412513411_dekornet]_salaterka_fusing_prezent_na_slub.html

Gość kapie
bardzo fajny prezent i ciekawy :)

Gość hhtp
Mi się osobiście nie podobają te rzeczy z linków, razem z moim N mamy specyficzne gusta i ciężko w nie trafić innym osobom... tak jak ze sprzętem agd trudno trafić(bo tyle firm a i ceny różne) tak i ze świecznikiem czy też kieliszkami... ja bym takich nie położyła nawet na swojej półce, bo mi się po prostu nie podobają, ale jeśli ktoś znając dobrze mój gust kupiłby mi odpowiednie to czemu nie, wtedy taki prezent mi by się podobał, ale musiałby być naprawdę trafiony, a nie że będzie się gdzieś w szafie kurzył

Gość _wredota_
hhtp->powiedz wiec co Tobie by sie podobalo :)

Gość a co tam......
swiecznik okropny, kieliszki nawet nawet, tylko ta salaterka jako tako mi sie spodobala. ja chcialam kase na slub, ale jak sie znajomi uparli ze kasy nam przeciez nie beda dawac, to im wymyslilam album na zdjecia ( taki olbrzym, ze sama moge zdjecia wklejac jakiej wielkosci chce), i ramke cyfrowa (tak to sie chyba nazywa:)) Dostalismy tez szkatulke drewniana i w szufladkach kasa i kupon toto-lotka ( nie wygralismy;( cos znajdziesz:) pozdr.

Gość hhtp
to na zdjęcia mi się ogólnie podoba, ale musiałoby być starannie wykonane, z dobrego prawdziwego drewna i koszulki na zdjęcia porządne, bo takie przedrą się szybko, ale przedmiot ładny, tylko znaleźć coś takiego naprawdę dobrze wykonanego jest trudno(wiem bo sama coś takiego kupowałam swojemu N) co do noży do serów to mi by takie coś było nieprzydatne, bo ser to tylko do zapiekanki jemy lub pizzy ;p a zestaw piknikowy to bardzo ciekawa propozycja, myślę, że te prezenty są już o wiele lepsze od poprzednich, są inne ale mimo wszystko przydatne(no może oprócz tych noży do sera), a taki prezent napewno się zapamięta :) mi się ogólnie podobają rzeczy zrobione z ładnego drewna, bądź nietypowych materiałów jak różne rodzaje dziwnych papierów, trzcina itp

Gość _wredota_
Gość moze wypowie sie ktos jeszcze

te prezenty mi sie nie podobaja. z prezentow ktore my dostalismy to sa na przyklad komplekt filizanek. a dlaczego? bo ja je uwielbiam, mam juz nawet spora kolekcje w pudelkach jeszcze nie wyjete. czekaja na nowy dom, co jeszcze, komplet naczyn (ale to juz drozsze)

Gość kieliszki straszna
tandeta ta róża w środku ohyda .Filiżanki takie i bez gustu . Podpisuję się do wypowiedzi powyżej nie chciałabym znać kogoś takiego jak Ty . A to dlatego ,że uważasz ,że Twoje prezenty są piękne a wszystkie inne złe. Daj kasę i daj sobie spokój z ta tandeta :P

Gość do kieliszki straszna
wypowiedz wyzej byla skierowana do hhtp, a nie do _wredota_ naucz sie czytac ze zrozumieniem, a pozniej sie wypowiadaj

Przeginacie dziewczyny- nie chcecie kogoś znać tylko dlatego że ktoś ma inny gust? :P Jeśli mam być szczera to: - kieliszki nie są w moim stylu,ja wolę klasykę. -deska do serów fajna sprawa jeśli ktoś jej amatorem wina i serka.W moim przypadku byłby to zbyteczny prezent - nie lubię filiżanek (to nie znaczy że akurat te mi się nie podobają)ale wolę kawę i herbatę pić w olbrzymim kubku - świecznik i salaterka kompletnie mi się nie podoba - pojemniki na przekąski są w moim stylu,często robimy imprezy i by na pewno mi się takie przydały. Ale najbardziej zadowolona byłabym z kosza piknikowego :D Lubimy jeździć nad jezioro,robić grilla więc ten prezent bym wspominała przy każdym sezonie grillowym :D