Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iqa

Naturalny kolor włosów

Polecane posty

Czy żałowałyście, że pofarbowałyście sobie włosy? Ja mam jeszcze naturalny kolor i boję się, że będę żałować.

Nie farbowałam i nigdy tego nie zrobię, no, chyba, że osiwieję :-) Nawet moja fryzjerka mi to odradza-mam długie, jasne włosy, których wiele kobiet mi zazdrości-po co więc mam je farbować i je niszczyć? Bez sensu...

Gość blondynaaaaaaaaa
ja też mam naturalne i nie będe farbowac

Gość też mam długie i jasne
i fryzjerki mi odradzają farbe:) My naturalne blondynki mamy dużo szczescia:P

nie wiem, co zrobić. moja mama chciała mi pofarbować włosy jak miałam 12 lat :D, więc jej się nie będę pytać:P eh... zdania podzielone, ale wychodzi na to, że tak i tak dobrze:)

Gość coffe a jaki masz naturalny
kolor włosów? Ja nie załuję,że farbowałam(teraz powróciłam do naturalnego ciemnego brązu)Nie załuję chociażby dlatego,ze osobiscie sie przekonałam,ze w ciemnych jednak mi najlepiej;)

Gość lldldldldld
Farbuje całe życie. Już nawet nie wiem, jaki jest mój naturalny kolor. I nie chcę wiedzieć.

Gość bjhjhg
ja farbowalam...z blondu na braz..niestety wyszedl za ciemny...potem polowa wlosow mi wypadla....teraz mam siano...mimo ze ciemnego juz nie ma...ogonie LYPA, never ever

Gość lldldldldld
Nie no, farbowanie blondynek to chory pomysł, bo niby na jaki kolor? Blondynka farbowana na ciemniejszy kolor to masakra.

naturalny mam ciemny brąz. 4 lata temu zaczelam farbowac na czarno. 3 miesiace temu cos mi odbijo i zrobilam blond pasemka, ale po miesiacu wrocilam do czarnego :P widocznie taki mi jest pisany :D

Gość a na jaki kolor zafarbowałaś
?

taka jedna dziołcha a jaki jest Twój naturalny kolor?

Gość a na jaki kolor zafarbowałaś
jeśli ten kolor na jaki zafarbowałaś podoba Ci się,pasuje do cery,oczu itp.to śmiało farbuj,pamietja tylko o odzywkach i używaj dobrych farb.

tak samo farbowanie ciemnowlosych z natury na blond tez nie jest dobre, tymbardziej jesli dziewczyna ma bardzo ciemne brwi i rzesy tak jak ja, to wyglada to co najmniej smiesznie ;) moge zrobic brwi henną na jasno, ale co z rzesami? :P

Gość MINI K
ten rudy to chyba miedziany co?? ja taki mialam byl super cale wlosy lecz t o cora z trzeba do fryzjera latac ja mama naturalne brazowe ciemne ale aktualnie mam pasemka blond:)

Gość hhtp
ja farbuję i nigdy nie żałowałam tego, nie cierpię mojego naturalnego koloru, jest nijaki, bez połysku i wogóle do mnie nie pasuje, poza tym lubię zmiany

Gość MINI K
podzielam opinie poprzedniczki tez swoich naturalnych nie lubie ....

Gość dasdas
nie żałuję, farbuje, po prostu w jaksnym brązie wyglądam rewelacyjnie w porównianiu do tego mysiego jaki matka naturami przydzieliła :D