Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka33

Doradźcie mi, problem z przyjaciółką.

Polecane posty

Gość przyjaciółka33

Ostatnio zauważyłam, że kobieta, którą uważałam do tej pory za najlepszą przyjaciółkę (znamy się od dziecka, chodziłyśmy razem już do podstawówki) patrzy lubieżnie na mojego męża. Boję się, że ona chciałaby wskoczyć mu do łóżka, jak do mnie przychodzi to zawsze w mini, robi przy Tomku różne dziwne gesty, niby to się drapie itp... Myślicie, że przesadzam? Boję się...

Gość przyjaciółka33
Czy nikt mi nie pomoże?

Bądź czujna. Niektóre kobiety takie są. Ja na swojej przyjaciółce sie zawiodłam i od tego czasu nie wierze w idealna mocna kobieca przyjaźń.

Gość też mam taką przyjaciółkę
:P kilkakrotnie składała propozycje wprost mojemu mężowi :P mąz sam mi o tym powiedział :P

Trudno powiedzieć czy przesadzasz... nie wiemy o jakie dziwne gesty chodzi...? Może Ci się tylko wydaje.

Gość tutututututu
pokaż na oczach przyjaciółki jak bardzo jesteś pociągająca dla twojego męża, jak super jest między wami; może odpuści

takie france nie odpuszczają :P

Gość przyjaciółka33
Właśnie ja się tego boję, nie jestem na 100% pewna czy nie skorzystał... Trochę się obawiam, że między nimi jest romans...

Gość tutututututu
zabaw sie w detektywa; ale i tak pokazuj "przyjaciółce" jaka z was para, acha i rób wszystko,żeby mąż nie szukał pocieszenia u innych.

fakt, mój mąż jest bardzo kochany, kocham go i jestem kochana a mamy już długi staż małżeński :) tak se myślę, że ta moja "przyjaciółka" z zazdrości próbowała rozbić nasze małżeństwo :P sama jest niezaspokojoną jak opowiada męzatką :P

Gość MINI K
wiem cos o tym jakie potrafia byc "przyjaciolki" przez moja o malo nie wyladaowalam w psychiatryku teraz sie kuplujemy lecz podchodze d o niejz dystansem... na szczescie nigdy nie chodzilo o taka przyjaciolka33 napewno wszystko jest oki a jej pokaz jak jest Wam dobrze w zwiazku :)

Gość lldldldldld
Nie ma yo jak nie ufać dwojgu najbliższych osób. Gratuluję przyjaciółek i mężów.

Gość pogromca spermy
zdziel przyjacióke młotkiem przez głowe albo uduś para pończoch a potem zakop truchło w ogrodzie :)