Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Gość naranara
o kooorva mac...nie było mnie tylko parę godzin a tu już jakieś schadzki, podrywy?CO TO MA BYĆ PYTAM SIĘ?Łysy where are you?????Tylko wróc a zobaczysz!!! A ty fju, fju czy jak ci tam...najpierw proszę coś stfffforzyc a potem molestować Łysego...robaczek moze się bzykac bo ma pozwolenie od rady poetek a reszta niech spada na bambus !!!!

przeciez stfffoszyłam juuuuuuz :P i nie spadne na bambus bo bambusy sa w afryce, a w afryce sa muszyny a muszyny maja wielkie pyty, a moja mycha nie lubi wielkich pytnongów noo!! :P :P

Gość wściekły pies czy kot
Leciał pies przez pole Muzyczka mu grała pewnie był kawaler bo mu kita stała:D

Gość wściekły pies czy kot
nie krytykować stawiam dopiero 1-kroki w tej branży:D

byłam se kiedyś głupią suką jebniętą umysłem ale zajebistą dupą groteskowa laleczka każdemu sterczała pałeczka biała twarz i białe włosy usta wilgotne jak od kropelek rosy niby delikatna i kochająca kobietka ale byłam poryta i miałam zaćpany dekiel nie kochałam cię i zdradzałam okłamywałam i ćpałam może dupy nie dałam bo jestem czysta jeszcze ale co ja odpierdalałam, aż przechodzą dreszcze 8 miesięcy udręki twej nie obchodziło to absolutnie mnie teraz jest inaczej kurwa mać niestety ty już mnie nie chcesz ja pierdolę bzdety masz już dosyć mojego pyska chuj mnie to robi ja jestem już inna kocham cię leczy ty jesteś kurwa dumny chuj w sumie to masz racje i rozum swoj ale co teraz ze mna czy mam dalej cpac pic palic jarac kurwa chlac chlac chlac jak ty to widzisz pierdole takie cos ze ja za toba latam a ty sie pukasz w nos!:D:P ;p

zaraz zacznie się imprezka już sypie się pierwsza kreska czekamy na bolsa atmosfera robi się gorąca weźmy dropsa kotku tu nic nie dzieje się powolutku ja popijam drinka kręcisz tyłeczkiem mi leci ślinka panuje tu totalny chaos i patola te wszystkie jazdy to ma idealna rola bo ja kocham gdy są takie jazdy że po minucie każdy widzi białe gwiazdy bo ja kocham gdy tak tańczymy przed chemią się nie bronimy działają 2 substancje w głowie i ciele niebezpieczna mieszanka ryzyka wiele ale my lubimy nigdy nic nie tracimy tu nie panujesz nad sobą zajmujesz się jego osobą bo na taki stan my czekamy niecierpliwie w pracy w nocy w głowie wszystko ciągnie się leniwie psychodela tu i teraz mam fazy zajebiste a ty się rozbierasz już niczego nie brak uciekł każdy strach jointa jeszcze skręcę trzęsą mi się ręcę kręcę i kręcę i osiągam taki stan moje zgubienie zapomnienie przeznaczenie chcę odpływać w ten stan każdego dnia tego domaga się moja zryta bania pozwolisz czy też nie ile mogę tyle tu będę! :O:O:O:O:O

O kórwa Łysy jak Ci zazdroszczę choć sam moczę, wcale nie poszczę tu masz sytuację jak marzenie pogotowie sexualne, pewne pieprzenie tu masz świnek chlewik duży możesz wybierać: do piczy, do buzi w cipeczkę, do pyska i w kakao byle ci się mocy do tego ostało by obskoczyć wszystkie świnki pogryzaj owoce i witaminki na bok alko , dragi, jaranie bo nie wyjdzie Ci jebanie nie dasz rady miętkim flakiem zapomnisz że byłeś jurnym kozakiem więc uważaj na zdrowie, bo go szkoda tu na dupczenie czeka trzoda bo może stać się takoż niestety ratować Cię będą niebieskie tablety więc jeśli chcesz ciupciać te wszystkie kobiety żyj zdrowo, stosuj mega diety skromno się kłaniam j ja

Gość ładnieeeee
fajny kolo jesteś ale pierdolnięty porzucałeś laski teraz żeś sam kopinięty :) :) :)

Gość ładnieeeee
bajer aż do nieba fajka w gaciach skacze jedna w ciążę zaszła a ten teraz płacze :(

Nigdy nie trzepalem bo nie potrzebowalem rozwiazania takiego i chuj ci do tego co robię gdy znikam może pod twym oknem przemykam ? wqrwiać mnie chcecie? to chyba nie wiecie że jak łysy sie wqrwi to was obqrwi rzuci piaskownice waszą do tych co sobie przykwasza wróci ziomków.

Czy kocham nie wiem za krótko was znam i choć czasami wychodzi ze mnie zwykly cham To dumę swoją dresiarską mam. I sie wqrwiać nie pozwolę rozumiecie mie krejzole ?

Gość tak tak tak................
--Łysy powiedział co wiedział nic tylko w wierszach kurwuje czasami chuja z dupą zrymuje taki straszny dresiarz z Niego a mi sie wydaje ze tęskni do serca czyjegoś:P Pod tą twardą pałą i tą całą postawą jest spoko dresiarz kochany który na tym topie zakopuje swoje rany dla Łysego od....

Łysy ma wątpliwości dla pewnej dupy połamał kiedyś kości choć historia nie trzyma sie kupy to Łysy szybko powstal po bolesnym z nią rozstaniu i dresem na forum został pieprzy bzdury o niekochaniu teraz ona chce sobie wrócić i Łysy nie wie co postanowić czy się od niej odwrócic czy sie jeszcze zastanowic taka jest historia Łysego Pierwszego dresa topicu tego.

Łysy mój drogi nie zbaczaj z tej drogi Ona zrozumiała ze Ciebie kochała\ Ty nie musisz sie od niej odwrócić ale niech zapracuje na to, byś do niej chciał WRÓCIĆ nie czuj sie winnym TO ONA dawała dupe innym I choć Cieżko na duszy Twej niech teraz ONA zapracuje na zaufanie TWE dla łysego od....

nie chce mi sie gadac wcale do pewnej osoby mam jakies zale jednak chetnie lysego wyrucham bo w moim zyciu panuje posucha i grzecznie pytam: łysy kochanie zrobisz mi dzisiaj ciała masowanie ? ;) 🖐️

Gość żulawina
i tez cos dodam od siebie dobrze ze nie ma juz ciebie ile razy wpierdalales moje papu i spiewales gorzej niz tatu twoje cale 16,6 nie bylo cool teraz poznaj ten bol udawalam orgazm nie raz nie dwa nie trzy teraz cwelem jestes Ty! niech ci K. obciaga okrutnie niech dziewczyna pracuje żmudnie niech Ci pisior wybuchnie, co? taki okruch? nie! pestki dwie a miedzy nimi korniszonek idz sie tasuj pało łyso! ave ps. dopiero zaczynam :P

Łysy kurwuj sobie tutaj do woli az Twe serce sie uspokoi nasuwa mi sie jeszcze jedna myśl prawda znana nie od dziś BO CAŁY W TYM AMBARAS BY DWOJE CHCIAŁO NA RAZ jesli jej nie umiesz wybaczyć nic nie zyskasz tylko znowu stracisz dla Łysego od.... dobranoc:)

Gość czarnowlosa
zajebisty jest temacik wiec podniose by go nie stracic :)