Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Na Nowy Rok Życzę Paniom bolca w krok i orgazmów bez liku podczas fiku miku Panom by wyszły im gały gdy One będą im pały ssały Na Nowy Rok zdrowia i pięniędzy kupe a jak kto lubi to petardę w dupę Hepiniujer

Gość kocham poezję
kufa jakia pienkna tfurczość he he he szkoda że już nie piszą

Gość akademia sztuk pięknych
ileż tu emocji he he piszcie i więcej ekspesji pozdr

Gość -katarzyna-
hahahaha-ale mi się humor poprawił a taaakiego doła dzisiaj załapałm przez eks.......dzieki

Gość to ciekawe
znalazłam, oplułam ekran i ..... chcę więcej proszę piszcie bo chyba topik zfechł

Gość tanie wino jest the best
gdzie te poetki i poeci może ktoś coś jeszcze skleci?

Gość czerwonokrwista
wiersz pt PODZiĘKOWANIE Tak cię kochałam , tak wciaz wzdychałam, a teraz tylko ból, tys moje serce sprzedał, wiare w milosc mi zajebał, wydało się żeś huj. Historia jakich wiele, myślałam żeś jest moim przyjacielem, że tobie wszystko powiedzieć mogę, ale myliłam się, po czasie wyszło żeś moim wrogiem, i teraz wszystko wiem. OJ głupia byłam, że się w tobie zadurzyłam, ale już przeszło mi, "wybaczam"i zapraszam na herbatkę, SIEKIERA WISI U DRZWI.

Gość nic sie nie boj
nikt tu juz nie pisze wcale autor spindolil na sahare

Gość gośkaggdddg
hehe mistrzostwo.ten topik

będę pisałą tu kurwa codziennie bo przez ciebie chuju czuje sie dennie myślisz kutasem zjebie a w głowie troty nawet kijkiem cie dotknać nie mam ochoty czekałam na ciebie i czysta cipka moja Tobie mało nie odleci zurzyta pałą twoja chuj ci w dupe i krzyż na droge teraz kurwa możesz se ćwiczyć joge najlepsze było patataj :D

Gość to je fajne
nie dajmy mu umrzeć?

Gość spppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid
gorzkie moje ty kochanie trudne jest ciebie dostanie za cvo miłosc kupic mam wystarczy mi tylko gram miłosc twa jest długotrwała wiec wystarczy dawka mała:]

Super wiersze! :D Ale sie usmialam! Teraz cos ode mnie. Od razu przepraszam za brak polskich znakow. mam nadzieje, ze sie doczytacie. :) Byles leniem smierdzacym i egoista chodzacym. Byles zlym wspomnieniem i smierdzacym leniem. Wszystko miales w nosie, Ty popieprzone prosie! Swinia nazwac Cie to za malo, Ty oszolomie z mala w majtkach pala! Idiota z Ciebie byl i cham, prostak i meska dziwka. Liczyles na cos, nawazyles sobie piwka. Jestes dla mnie juz nikim, Ty podarty galocie. Wyrzuce Cie z mysli moich, Ty polamany plocie. Stary knurze, glupi skunksie, nie umiales szczescia dac, to zabieraj dupe w troki, przestan w moje zycie srac!

[zgłoś do usunięcia] humorelka fiku miku fiku miku jestem sobie na topiku co kącikiem jest miłosnym i jak nie byc tu załosnym Wlzalam sobie tak dla hecy ale nie wiem czy me plecy nie dostaną tu kuksańca bom ja obca nie do tańca Nikt do tańca tu nie prosi a muzyka mnie unosi do krainy marzeń biegne tam gdzie wzrokiem juz nie sięgne 14:46 [zgłoś do usunięcia] fifty PLN Na Nowy Rok Życzę Paniom bolca w krok i orgazmów bez liku podczas fiku miku Panom by wyszły im gały gdy One będą im pały ssały Na Nowy Rok zdrowia i pięniędzy kupe a jak kto lubi to petardę w d**ę Hepiniujer