Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Gość rymta tataj
rymta bo pienkne

autor topiku (\"Łysy powiedział \") w swoim ostatnim wpisie poinformowal, ze zaczal bloga pisac i nie ma czasu na \"poezje\". szkoda, ze nie podal linku do swojego bloga...bysmy chetnie poczytali i po-komentowali. ci co sa naprawde dobrzy, nie zagrzewaja tu za dlugo miejsca. szkoda!!! AUTORZE odezwij sie!

Gość znalezione nie stworzone
znalezione, nie stworzone...... ale dobre jak u Sztaudyngera Myślałam, że nie mogłabym kochać innego Potem poznałam twego brata ciotecznego. * * * * * Twój głos piękny niczym aniołów chór Gdyby Ci tylko założyć na mordę wór. * * * * * Chcę poczuć Twój zapach, Twój dotyk zmysłowy Ale nie chcę zdejmować torby z Twej głowy. * * * * * Kocham Twój uśmiech, Twe usta, Twe oczy No w kłamaniu to mi nikt nie podskoczy. * * * * * Twoją twarz widzę we śnie Za każdym razem gdy z krzykiem budzę się. * * * * * Kochana moja zapierasz mi dech W co wdepnęłaś, że pachniesz tak źle? * * * * * Jak mam opisać stan uczuć mój. Może słowami „A idź ty w ch*j” * * * * * Moja ukochana, piękna, najdroższa żono Poślubienie ciebie było decyzją poronioną. * * * * * Piękna i mądra, namiętnie całuje Tych cech Ci właśnie najbardziej brakuje. * * * * * Co mnie skłoniło do tej serenady? 0,7 Bolsa i popitka z oranżady. Tłumaczył DJWW * * * * * Piękne twe oczy, piękne twe usta, ale lepiej jak je zasłania chusta. by hulanka * * * * * Wyobrażam sobie twą twarz - tyś jest me natchnienie, kiedy w toalecie zwalczam zatwardzenie by micbea * * * * * Powtarzam Ci zawsze, że masz zalet tysiąc Jako wkład do trumny, to jedno mogę przysiąc. * * * * * O ideały swe walczysz wciąż niezłomnie Jednym z nich jest kasa, najlepiej ode mnie. * * * * * Kocham Twoje oczy, twych policzków róż... Nie do ciebie mówiłem! Spadaj mi stąd, już! * * * * * Tyś słodka, mądra i piękna ma luba jednak to nie to samo co na czarnym różowa fuga by Peppone * * * * * Mówiłem, że cię kocham, że ci gwiazdkę kupię to nie było serio i w sumie mam cie w dupie by rybsoon * * * * * Oczka zielone jak wiosną smreki... Nie wziąłbym Cię i bez tej nadżerki! * * * * * Piersi pełne, niby zimą spichrze... Najchętniej uciekałbym stąd - cichcem. * * * * * Piękne twe oblicze, wrażenie jak prąd kopie ktoś się tu namęczył nieźle w fotoszopie * * * * * Chcę być tylko z tobą, twój wciąż jestem cały aż twój tatuś firmy przepisze mi udziały by pablo_zdw * * * * * Twe oczy głębokie, twe włosy jak słońce A płaska jak deska, zrób coś z tym w końcu by Myshon * * * * * Nigdy nie zapomnę Dni spędzonych z Tobą, Śmierdziałaś gównem i zgniłą wątrobą. * * * * * Jesteś piękna jak gwiazdy na niebie, Lecz śmierdzisz kałem niczym panowie w potrzebie. * * * * * by Grzeszq * * * * * Kocham Twój zapach, dotyk Twoich dłoni, czuję jak by mnie tratowało wielkie stado słoni... * * * * * Twój uśmiech promienny otacza mnie wszędzie, gdzie ja poznałem taką tłustą jędzę... by Meg_K * * * * * Sexi masz tyłek i jesteś zmysłowy, szkoda, że ryćkasz tylko Jehowych * * * * * Myślę o Tobie każdą nocą i dnie całe, 5-u dych mi ciągle łajdaku nie oddałeś! * * * * * Piękny jesteś niczym książę z bajek, pewnie dlatego, że brak Ci jajek... by miss_cappuccino * * * * * Jesteś męski, odważny, prawdziwy przystojniacha, ale w łóżku mieć wolisz słodkiego chłopaka.. * * * * * Całowałbym Twe skronie, usta, włosy... Lecz Ty wciąż słyszysz jakieś dziwne głosy! * * * * * Być przy Tobie gdy świt połyka mroki... Lecz Ty wciąż słyszysz jakieś dziwne kroki! * * * * * Gdy Ciebie nie ma, kogoś widzieć żądam, Choć z twarzy ciut przypominasz wielbłąda... * * * * * Słoneczko blednie, jutrzenka przemija... Ten wielbłądzi pysk - istna kołomyja! * * * * * Twe piersi cudne, niby bogów dary... Lecz wciąż nad nimi - wędrowiec z Sahary! * * * * * Twa szyjka smukła, na wzór portu w Gdyni... Niezmiennie nad nią - wierzchowiec pustyni! * * * * * Policzki krasne na kształt butli wina... Nie pocałuję - tam wzrasta szczecina! * * * * * Nęcisz miłością, ślubem i pierścionkiem z karatem, to wszystko pięknie, tylko, że Ty jesteś wombatem.. * * * * * Wzdychał nasz Pablo do tajemniczej beduinki skrycie, stwierdził, że to beduin, dopiero gdy zdarł z niej okrycie :C:C

Gość marennnna
no pięknie pisali szkoda

"Łysy powiedział " ...odezwij sie, tesknimy za toba (sic!)

Gość kurna łolek
mi się podoba tylko autora szkoda albo na dzielni szaleje albo ćpa i chleje bo wtango poszła jego blacha a on przed ekranem swoim hujem macha dziam dziam dziam ble ble ble Łysy rzekł że ją zajebie

Gość taka jedna poperdułka
dobrze się topika czyta los bohaterów za serce chwta wszędzie piszą same smuty a Oni cóż, wymarli jak mamuty lub juz ich nie wqrwia nikt już Piękną twórczość przykrył kurz

Gość jessica Halba
jusz nikt nie umi rysować pienknych wieszy? ps. nienawidzę Barbie ta suka wszystko ma choć sypę sie ze wszystkimi jak kórwa mać daję w srakę robię loda, wtym połykam nie mam miłości, siedzę tu i żałośnie klikam pozdr.

Gość kiti kat mniam mniam
Oopa

Gość żółta zapalniczka
brym brym brym hura ułożyłam rym widać że coś potrafię nie muszę już cały dzień siedzieć na kafe

Gość jawa 500 i pół
ni ma czasu ale poczytam po można się pobrechtać kurka mać

Gość jawa 500 i pół
macie jakiegoś ryma to zaraz mi tu dymać

Gość de.molka
lysy powiedzial... a chlop sporo wiedzial raz na ostro, raz na milo czasem tez mu sie cos snilo byl studentem, nie lawkersem ale jebnol czasem wersem lysy wracaj... i nam w glowach poprzewracaj wqrwiona tworczosc twa umiera choc nie jeden se tu pioro zdziera tys orignal, bez powtorki tu nie biega o laurki ty na blogu teraz skrobiesz choc oplate za to pobiez mistrzu, guru buru, buru...

Gość łysy hwdp
łysyy chyba zmienił płeć i na wiersze stracił chęć po galrii sobie łazi do starych hui się łasi nie nas , co innego ma w dupie rozkalibrowany ma zad aż mu zniego sperma chlupie

Gość sarcasmus
opa dobre

Gość ........hmman
kiedyś to był mój ulubiony topik, szkoda że przygasł

Gość jana5000 +2
dobre

Gość jkljklhkgjgk
ni ma tu ruchu żadnego bez łysego zjebanego

Gość małysz ole ole ole
to tyż dobre

Gość kulawe psisko
dobre ale czmu nie piszom?

Gość melea
Wesołych Świąt tfurcom i fszytkim

Gość hadamaka
wesołych poetom

Gość tralalalalalalaa
Szczęśliwego Nowego Roku przede wszystkim w koku udał mi się rym co nie?

Gość sralalalala
w kroku kochanie lepiej brzmi

Gość sralalalala
przyjemności w przełyku, młodych piersi dotyku, orgazmu w kroku i małego u boku mój też nie jest najgorszy:D