Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

więc jak moge się dolączyć i opowiedzieć wam moją historie??

Gość burstzynek
hahahahaha szkoda że to nie ja ale miło że tak o mnie myślicie a prawdziwa osoba działa dalej , wczoraj weszłą pod fałszywym imieniem i nazwiskiem jednej z was na moj profil na NK... ta osoba istnieje nawet nei wie ze jest drugi jej profil ktory ten ktos wykorzystuje gratulacje myślcie sobie dalej co chcecie... zwlaszcza o salamandrze która grozila ze dotrze do naszych ex i opowie im o tym topiku i dziwnym trafem ktoś napisał do ex czeko .. wystarczy tylko troche ruszyć głową tępoty ... mnie mogła skoczyć bo mojego nie mogła znaleźć to napisała do innego, ciekawe kto następny.. hehehehe ...rozwaliła temat każdy by się bronił skoro nie potrafiłyscie nic poza wyzwiskami i negacją waszego zamkniętego kręgu

Gość burstzynek
alutka podziękuj tym z zamkniętęgo kręgu które widziały tylko swój świat a innych wyzywały od najgorszych i niedopuszczały nikogo z inym zdaniem .... niestety to nie ja....

Gość rozwaliła temat
mowiłam, że zaraz się zacznie rzucać... :o

Nie rzuca się tylko pisze, że to nie ONA... A osoba która zapewne udaj tu największą przyjaciółke wszystkich robi chamstwa.

Po tym, co tu czytam, przestałam się dziwić, że temat \"umarł\". Chamstwo, obłuda, wykorzystywanie cierpienia innych i bawienie się uczuciami osób, które potrzebują pomocy. Cieszyć sie mogę jedynie z tego, że odeszłam, gdy były tu jeszcze normalne osoby i szczęściem nazwać fakt, że nadal utrzymujemy kontakt i wspieramy się w różnych sytuacjach. Tylko naprawdę mi szkoda, że taki koniec miał naprawdę fajny wątek - wielu osobom pomógł i każdy mógł znaleźć wsparcie. I tyle historii świetnych dziewczyn poszło się je**ć. Żegnajcie !!

Gość DO poscieli w kratke
posciel w kratke mam do ciebie naparwde wazna sprawe.. mozesz podac mi swojego maila.. wiem ze kiedys mialas go przy nicku ale teraz juz nie ma....nie chce pisac o tym na forum..ale to bardzo wazne...prosze odezwij sie...

Gość salamandra plamista
burstzynek hahahahaha szkoda że to nie ja ale miło że tak o mnie myślicie a prawdziwa osoba działa dalej , wczoraj weszłą pod fałszywym imieniem i nazwiskiem jednej z was na moj profil na NK... ta osoba istnieje nawet nei wie ze jest drugi jej profil ktory ten ktos wykorzystuje gratulacje myślcie sobie dalej co chcecie... zwlaszcza o salamandrze która grozila ze dotrze do naszych ex i opowie im o tym topiku i dziwnym trafem ktoś napisał do ex czeko .. wystarczy tylko troche ruszyć głową tępoty ... mnie mogła skoczyć bo mojego nie mogła znaleźć to napisała do innego, ciekawe kto następny.. hehehehe ...rozwaliła temat każdy by się bronił skoro nie potrafiłyscie nic poza wyzwiskami i negacją waszego zamkniętego kręgu tak bursztyn, a mozesz mi laskawie powiedziec w jakim celu niby mialabym pisac do faceta czeko lub kogokolwiek innego? po jasna cholere mialabym to robic? i tak wszyscy juz sie na tobie poznali, wiec nie mieszaj mnie w twoje fantazje i chore jazdy.

Gość nie pozwolmu umrzec mu
dziewczyny piszmy na topiku dalej...jesli czeko nie chce pisac nie musi.. rozumiem..ale czemu wszytskie stad pouciekaly???olejcie bursztyna skoro pisac znia nie chcecie.. i dalej nie pozwolmu topikowi umrzec....zwyczajnie badzcie ostrozne.. nie podawajcie swoich imion linkow itd....piszmy dalej..

ja nadal pamietam o tym topiku, bardzo mi pomogl! laski obudzcie sie! chociaz z godzinke dziennie sobie popiszmy wszystkie razem!

to jest chore..ktos nie lubil czeko zrobil jej numer a pouciekaly wszystkie...neska malenka gappa taka jedna anioleczek i wszytskie inne piszemy dalej................!!!

Gość po co ta farsa
przecież piszecie we własnym wtajemniczonym gronie gdzie indziej !

piszemy? yyy czemu ja nic nie wiem?

Gość taaaaaaaaaaa
ta i ktorejs z nas ktos "zdrowy na umysle" zrobi to samo....nie ma mowy.

Gość widac tylko wybrane tam piszą

dokaldnie dziewczyny to nie fair pisala wiele a na nowym topiku pisza wybrancy?stworzylyscie sobie kolo wzajemnjen adoracji czy jak???jakbyscie nie wiedzialy to chyba kazda z was ma swoje dane.. bez wzgledu czy z wami pisze czy nie..wiec moze to samo zrobic i teraz......

Gość Creative*
Witam.Jestem w ciezkim szoku,ze topik znow dziala.Szukalam go ktoregos pieknego dnia i NIC.Nie zagladalam juz a tu prosze-jastescie:)Chociaz biorac pod uwage to,ze ostatni wpis jest z dnia wczorajszego a mamy juz dzien dzisiejszy oraz godz 13.30 to istnieje duze prawdopodobienstwo,ze znowu sie cos kroi w stylu ewakuacji.Kurcze, zawsze jak sie pojawiam i was znajde to moje nieogarniete szczescie trwa chwile dwie.To jakies fatum!

Gość posciel odezwij sie
mozesz podac mi maila mam do ciebie bardzo WAZNA SPRAWE:(

Gość Creative*
Moje prognozy sie sprawdzily-ehhhh:( WHY?WHY?WHY?ten topik byl potrzebny bo dawal powera do walki jak juz przyjaciele mieli mnie \"dosc\".Jak juz ich zameczylam i lezeli na podlodze z bezsilnosci wobec mojej skromnej osoby i mych wywodow to jeszcze tu dawalam czadu a teraz co?????wspolczuje moim ziomkom w realu bo ten topik byl tez dla nich pewnego rodzaju ratunkiem przede mna:)-swego rodzaju odciazenie.Przez wiele miesiecy obserwowalam tylko to miejsce,potem wlaczylam sie w kolko samopomocy kolezenskiej i sie dluuuugo nacieszylam:(wiecie ile osob na bank tak jak ja do pewnego momentu podgladalo nasze perypetie?pewnie im jest tak samo szkoda tego miejsca(tego sprzed miesiaca, przed awanturami),ahhhh.Starej ekipie tez musi byc cholernie ZAL.Pzdr

kazdy zyje wlasnym zyciem:) niestety tutaj stalo sie to niemozliwe bo ingerowano w nasze zycie prywatne:/ i sa osoby ktore za wszelka cene chca zniszczyc nasz spokoj. teraz to przynajmniej mozna odpoczac od tego zgiełku wirtualnego:) ps. jesli beda pojawiac sie tu nowe osoby to zycze wam abyscie sie wspieraly PRZEDE WSZYTSKIM taka moja mysl przewodnia:) no i duzo sily na gorsze/ zle chwile i dni:)

Gość hulahula
największe rursko tego forum życzy wszystkim powodzenia buhahah .Nie martw się młotku będziemy sie lepiej wspierały niż ta wasza wredna banda,na czele z Tobą.Dwulicowość górą Milenko ;]

Gość ninety nine
kiedys pisałam na tym forum mniej wiecej za czasów Alutki :P a wy rozwalilyscie temat kiedys mozna bylo popisac teraz czytam jakies wasze niesnaski dziewczyny ogarnijcie sie moze troche.....moze i sprawa jakiegos bursztyna ale same wdawalyscie sie w te jazgoty czasem to nie byl topik o bylych ale jedna wasza megaklotnia ......tez nie wiem co sie stalo ,a byl to jeden z najstarszych topików,u nas nie bylo takich akcji szkoda ze skasowalyscie temat bo w tamtym bylo wiele wiecej madrych tresci tutaj porażka 🖐️

DO poscieli w kratke - przepraszam, ze nie podalam wczesniej, ale wyjechalam i nie mialam dostepu do internetu, takze nie zagladalam tutaj moj mail to: zuzanna.zx@gmail.com

naprawde wzruszająca jestes Monicz wypisujesz do mnie z róznych nickow jak nie tu to na gg. najpierw udawałas koleżanke a pózniej wyzywalas. nie ma co klase masz:] ps. Tobie napewno nie zyczyłam tylko INNYM. dwulicowosc górą jak powiedziałaś:] mam nadzieje ze zycie ci sie ułoży.pozdrawiam:]

dziewczyny- z nudow wzielam sobie rano udzial w konkursie ;] zdolnosci to ja nie mam, wiec ta moja kosmetyczka to biedna jest w porownaniu do innych, ale po starej znajomosci jezeli jeszcze zagladajcie na ten nasz topic to zaglosujcie jak mozecie ;-) trzeba nacisnac na ten link http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/uzytkow nicy/profil/u-19996i58744/ , potem pod kosmetyczka napis "zobacz i glosuj na ta kosmetyczke" i wyswietli sie strona z 9 kosmetyczkami... wybrac ta o nazwie zuza-anna, nacisnac i powinien pojawic sie przycisk do glosowania.. z gory dzieki :) no i napiszcie jeszcze czy nasz topic tak po prostu wymarl po wykasowaniu czy sie przenioslyscie?

hej. probowalam wlasnie znalezc poprzedni topik o tym ytule i zawiodlam sie. nie wiem co sie stalo. czytalam na tym topiku, ze zostal usuniety z powodu jakis dziwnych historii z danymi osobowymi. jqak ktos wie wiecej to poinformujcie mnie o co chodzilo dokladnie, bo strasznie mi szkoda tamtego topiku. dziewczyny z tamtego topiku, kuka , posciel i wiele innych (juz nie pamietam nawet dokladnie nikow wiec przeraszam :) ) odezwijcie sie co u was. tyle czasu minelo... pozdrawiam wszystkie :)

Gość czesc ula
czesc ulablee co u ciebie?pisalam kiedys z wami ale niestety tokpi padl...zostak skasowany jakies afery byly co u ciebie? wyleczona juz?a moze spowrotem szczesliwa?:)