Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna9029

Facet a właściwie dziwny problem

Polecane posty

Gość bezradna9029

Witam. Mój problem jest dosyć dziwny. Nie wiem co mam począć. Kiedyś, z 2 lata temu. Zakochałam się w pewnym chłopaku.. Można powiedzieć ze robiłam dosłownie wszystko żeby mu sie przypodobać. Myslałąm ze mi się to udało. jednak z biegiem czasu okazało się ze mnie poprostu wykorzystał. Nie bylismy ze sobą w zwiazku. Spotkałam innego faceta, jakoś rok temu. Nawet więcej. Zaczeliśmy się spotykać. Stwierdziłam, że spróbuję z nim być. Wcale nie był taki zły ( i nie jest). Bylismy ze sobą miesiąc. (Zerwałąm z nim bo chodziło mi o to aby ten 1 zwrócił na mnie uwage. Ale sie nie udało.) Był zabawny, miły, sympatyczny. Ale stwierdziłam ze az za dobry jak dla mnie. Zawsze zgadzał sie na to co ja powiedziałam. Chciałam zeby umiał postawić na swoim. Zrywając z nim powiedziałam ze nie wiem co ze mna jest ale nie mozemy być ze sobą. Ze mi przeszkadza róznica wieku, choć o to nie chodizło. Niechciałam zebywiedział dlaczego zerwałam z nim. :( Denerwowało mnie to. A teraz, w przeciagu ostatnich 3 miesięcy myśle o tym wszyskim i nie wiem co mam począć. Czy wrócic do niego? Bo wydaje mi się ze coś do niego czuję.. Choć nie wiem co. Pomocy.. Niech mi ktos doradzi! ;(

Gość 000oi
ale chaotycznie piszesz

Gość dramat i masakra
masz poczucie winy i nie masz sie gdzie podziać daj chłopu spokój:O

Gość 000oi
nie baw sie nim. najpierw chodzisz potem zrywasz a teraz chcesz wracac? opanuj sie. szkoda tego faceta na ciebie

Gość eehhhh
a to dobre usb ;]

szokująca wypowiedź >>. wlasciwie masz racje :)....znajdzie sie, ale nie koniecznie taki za dobry Moze tym razem dla odmiany taki ktory bedzie pomiatal autorką

Gość lisica...
ja tez zerwalam z moim ex z tego samego powodu co ty. byl zbyt ulegly, zawsze robil to co chciala, nawet gdy mu sie to nie podobal. potem wrocilismy do siebie na krotko ale problem caly czas byl ten sam i ostatecznie z nim zerwalam. chlopak nie moze tyb mietki tylko twardy:)

Gość Diana..
Pytasz nas. A nie powinnaś. Znasz zaszłą sytuację, znasz siebie i znasz chłopaka. Decyzji z pewnością nie jest łatwo podjąć, ale nikt nie zrobi tego lepiej od Ciebie. Myśl, myśl i dużo jeszcze myśl o tym lub lepiej, zawierz intuicji. To proste. Bo intuicja jest podobna do sumienia. Jeżeli poczujesz że nie powinnaś wrócić, nie rób tego. Jednak jeśli masz choć odrobinę wiary w to że może się udać i jeśli faktycznie może się udać i jesteś pewna że nie chcesz zranić chłopaka przez swoją niedojrzałość i spróbujesz się związać z nim, nie zaś z zastępczą zabawką, to wróć prędko do tego chłopca. Prędko i nie oglądaj się za siebie, żyj dniem i bądź z nim szczęśliwa. Ale wybrać.. musisz sama:) A żadna rada nie będzie bliżej prawdy od Twojego serca.