Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojjjjjjjjj

blagmam Pomozcie

Polecane posty

Gość ojojjjjjjjjj

bylam z chlopakiem...piescilismy sie... i on doszedl... i pozniej znow mnie piesicil...czy on mogl miec sperme na palcach i czy moge zajsc w ciaze??blagam o pomoc.I mam jeszze jedno pytanie nie doszlo miedzy nami nigdy do stosunku nigdy tez tego nie robilam tylko pieszczoty...czy ja moge juz nie byc dziewica??skad mam wiedziec czy jescze jestem?blagam o pomoc z gory dziekuje

Gość tfgyhr5
jestes w ciazy;))

Gość ojojjjjjjjjj
ale ja pytam powaznie bo dla mnie to bardzo wazne

Gość ojojjjjjjjjj
ale blone przeciez mozna tez przerwac poprzez pieszczoty czy nie tak??? skad mam wiedziec czy ja jeszcze mam??

Gość rthz nl
Po smaku swojego stolca. Opisz go.

Gość ojojjjjjjjjj
Bardzo prosze niech ktos cos mi powie na ten temat bo ja jestem niedoswiadczona i sie bardzo boje bo mi sie okres spoznia:((

DUPA,DUPA,DUPA, OD PIESZCZOT JESZCZE NIKT W CIAZE NIE ZASZEDł CHYBA Z MIAł BARDZO DłUGIIIIIIIIIII PALEC.

Gość rada jest prosta
a sie smiali, ze w mojej podstawowce byly lekcje z przygotowania do zycia w rodzinie... teraz przynajmniej nie zadaje durnych pytan

Gość ojojjjjjjjjj
czyli nie da sie przebic blony dziewiczej palcami???

Gość mamimimomomumu
ahhahahahahahahahahahaha mogł miec ;D

DUPA,DUPA,DUPA, OD PIESZCZOT JESZCZE NIKT W CIAZE NIE ZASZEDł CHYBA Z MIAł BARDZO DłUGIIIIIIIIIII PALEC.

Gość Bladousta
19 lat, tak? :) po tresci obstawilabym 15 :) sluchaj, zdarzaja sie jakies beznadziejne przypadki - kiedys jakas modelka zaszla w ciaze przez sperme na hotelowej wannie :D historia autentyczna - ludzie sie nawet nie znali a mieli wspolne dziecko ;) bylo o tym glosno w gazetach swego czasu :D wiec zdarzaja sie takie beznadziejne przypadki, ze prezerwatywa peknie i wykombinuje sie dzieciaka przy pierwszym razie :p zdarzaja sie :P zdarza sie raz na milion, ze laska bierze tabsy i zachodzi w ciaze. zdarza sie. ale generalnie naprawde ciezko jest zajsc w ciaze ;) jakies szanse oczywiscie sa ale to bylby cud po prostu ;) to prawie tak jakbys byla wiatropylna albo jakby on mial plemniki-terminatorow :P a po co Ci ta blona? :P poczulabys raczej jakby poszla ;)

Gość dax cosm
mozna przerwac palcami sama tak mialam ale o zajsciu w ciaze w ten sposob nie slyszalam....