Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona albo i nie

wlasnie odkrylam ze maz ma konto na portalu erotycznym

Polecane posty

Gość zona albo i nie
kuuuu....a dlaczego zycie jest takie po...ne???????

Gość asdfghjkf
autorko ciesz się, że tak szybko przejrzalaś śmiecia

Kobieto!Nie daj robic z siebie pomietla!Tez masz wlasne uczucia i jak taki kundel smie je gnoic?!Zaslugujesz na kogos leprzego i ja na Twoim miejscu zapomnialabym o tej osobie!:P jesli z nim zostaniesz i jakos to sie naprostuje to wciaz bedziesz zyc w niepokoju,jak on gdzies wyjedzie bedziesz zadreczac sie czy zdradzil czy nie,Twoje zycie z nim zamieni sie w obled w ciagle przeszukiwania etc.A teraz masz czas zeby z nim skonczyc,zeby znalezc kogos kto mysli sercem a nie kutasem,kto nie bedzie szukal obcej pizdy do ruchania :P Jest mi naprawde Ciebie szkoda,z reszta wszystkich kobiet ktorych mezowie to tacy skurwiele :P

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3830549&start=30 poczytaj sobie jaki chuj sie tam wypowiada i zastanow czy Twoj mezus przypadkiem nie zalicza sie do tej jak dla mnie negatywnej grupy odniesienia :P Kurwa jak kobieta sie nie dowie to moze pierdolic tyle suk ile mu sie przez lapska przewinie! :( Boze jak ja ubolewam nad ta nieszczesliwa kobieta!:( Wolalabym byc lesbijka niz miec meza skurwysyna!

Gość zona albo i nie
najgorsze jest to ze dopoki nie wiesz ze cie zrobil w h***a

Gość zona albo i nie
w czwartek ide do psychologa bo niedlugo sie calkiem rozsypie z mezem rozmawiam tyle ile musze