Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarmelowaPolewa

Cygańskie wróżby

Polecane posty

Gość KarmelowaPolewa

Czy komuś sprawdziły się wróżby cyganki? Słyszałam że niektóre posiadają prawdziwy dar,nie wszystkie oczywiście. Ale są takie które podobno nawet bez kart widzą przyszłość...Jestem sceptykiem,ale może znajdzie się ktoś kto potwierdzi tą teorię

Gość Balbina242726
Mnie kiedyś wróżyła cyganka w Krakowie-wszystko się sprawdziło

Mojej cioci wywróżyła, że pod koniec roku (to było w 2006) nastąpi śmierć w rodzinie... W listopadze zmarła moja Babcia...

Gość
nie - mi wróżyła że wyjadę za granicę i będę miałą 2 dzieci - nic z tych rzeczy się nie sprawdziło :)

no jasne że sie sprawdziły ! mówiła że będę miała straty w kasie no i musiałam jej niestetyb zapłacić za usługe i sie sprawdziło :)

no i co wam też sie to sprawdziło, jak słowo daje mówią prawde a zwłaszczat te najmłodsze cyganieta

Gość lilialilialilia
W moim życiu ostatnimi czasy wydarzyło się wiele złego. Nieszczęścia spadały jedno po drugim, jakby zawisło nade mną jakieś fatum. Straciłam swoją miłość. Przyjaciele odwrócili się. Sama, bezsilna i zdesperowana myślałam o najgorszym Wtedy, przypadkiem natknęłam się na to www.okulta.com.pl Możecie mi nie wierzyć, ale to dobra i sprawdzona wróżka. Dzięki jej wskazówkom, przepowiedniom i urokom, los uśmiechnął się do mnie i znowu mogę ciszyć się każdym dniem. Gorąco polecam

Gość re ............
wrózby nie wiem ,ale wiem na pewno ze jak taka cyganicha przeklnie kogos kto jej ublizy to wtedy w zyciu tej osoby nastepuje pasmo nieszczęść ,rzuci coś w rodzaju klatwy ,wiem bo znam takie osoby

Dajcie spokój z wróżbami. Nikt szczęśliwy sobie nie wróży. Prawdziwe wróżki to już rzadkość i pamiętaj wróżby to nie wyrocznia.

Gość gość
Kilka miesiecy temu korzystałam z Paulusa (ze strony http://wrozbitapaulus.pl) i chociaż wróżba wydawała mi się trochę nieprawdopodobna to zaczęła się spełniać. Wydaje mi się że jest to człowiek ze zdolnościami przewidywania przyszłośc****ewnie niedługo skorzystam znowu.

Gość gość
czy bede z arminem razem

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Ja osobiście polecam sympatyczną wrózkę Alicje korzystam z jej porad i wróżb od chyba 4 lub 5 lat raz byłam osobiście. Mega babka bardzo sympatyczna i ciepła otwarta na każdy temat dosłownie każdy! a nie jakaś naciągara. Czasem jak zadzwonię mam darmową wróżbę i poradę. Jeżeli chodzi o trafność to na około 100 wróżb tylko 2 sie nie sprawdziły w moim przypadku, dodam ze możesz do niej dzwonic 24h jest dostępna o każdej porze dla każdego. także z całego serduszka polecam stronę tej pani tu: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-alicja

Gość gość
ja najbardziej polecam moją ulubioną i sprawdzona wróżkę ewę tarotewa@wp.pl można dzwonić pod numer 517 533 873 ta pani pomogła mi w naprawdę trudnym momencie życia i dzięki niej dziś jestem szczęśliwa to dzięki takim osobom jak wróżka ewa życie od nowa ma sens

Gość gość
Ja u Grażynki z wrozkagauri.pl bylam osoboście bo okazało się że mieszka niedaleko mnie. Tyle lat szukałam dobrej wróżki i okazało się, że mam ją 15 minut jazdy samochodem. Jest niesamowita, rozmawiałyśmy godzinę, dużo mi powiedziała i pomogła, a wzięła tylko 50zł.

Gość gość
Wybaczcie za chamską reklamę, ale postanowiłam spróbować swoich sił :) Tarotem zajmuję się od ponad 20 lat, do tej pory wróżyłam tylko znajomym, byli raczej zadowoleni z efektów więc pojawił się pomysł, by napisać tutaj :) ogólnie - wróżba do 4 pytań 20 zł, więc myślę, że cena spoko, a i dla mnie możliwość dalszej nauki "w praktyce". Będę też wdzięczna za jakieś rady, podpowiedzi. Zapraszam: godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Wybaczcie za chamską reklamę, ale postanowiłam spróbować swoich sił :) Tarotem zajmuję się od ponad 20 lat, do tej pory wróżyłam tylko znajomym, byli raczej zadowoleni z efektów więc pojawił się pomysł, by napisać tutaj :) ogólnie - wróżba do 4 pytań 20 zł, więc myślę, że cena spoko, a i dla mnie możliwość dalszej nauki "w praktyce". Będę też wdzięczna za jakieś rady, podpowiedzi. Zapraszam: godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Musze podziękować za pomo wróżce Dianie z wrozkadiana.pl Dzięki niej na nowo odzyskałam męza. Bardzo się stara i nie widac aby był zniewolony, robi to sam z własnych uczuć.

Gość gość dolores
Mnie cyganka wróżyła jak miałam 13 lat. Spełniło się o co powiedziała a mam już 47 . Było to ogólnikowe ale pewne szczegóły pasują do wrózby która mi powiedziała. Może zbieg okoliczności... Ale nie mogła tego znać od nikogo bo to była moja przyszłość...Jeszcze była jedna rzecz która sie do tej pory nie spełniła ale ta akurat była zła oby nie nadeszła jak najdłużej...Pozostałe byly pozytywne ;-)