Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michauuek

Prawdziwa kobieta jest szczupla zgrabna i ma jedrne stojace piersi

Polecane posty

Gość michauuek

z miseczka conajmniej C ;-) ma conajmniej 170 cm i wlosy za lopatki ubiera sie sexownie ale z klasa, gustownie

Gość To tak jak każda na tym forum
ale tu każdy facet ma co najmniej 17 cm, a zazwyczaj 20 cm, więc sami swoi 🖐️

Gość ffhtkmd
A prawdziwy facet ma mozg....

Gość Porcelankaaaaaaa
ja mam 156 cm wzrostu, 46 kg wagi, włosy za łopatki, co do piersi sam się domyśl patrząc na wymiary mojego ciała i co już nie jestem prawdziwą kobietą? bezsens... Prawdziwa kobieta to taka, która się szanuje

Gość Porcelankaaaaaaa to Ty dziecko
jesteś... Taka mała dziewczynka. Jak ktoś Cię zechce to na pewno będzie to kryptopedofil, więc uważaj na swoje przyszłe dzieci :-O🖐️

Gość Porcelankaaaaaaa
Ty jesteś dziecko! Każdy jest inny! Czemu wy faceci tego nie potraficie zrozumieć? To, że jestem niską osobą o drobnej budowie ciała, nie oznacza, że jestem dzieckiem ;| Są dziewczyny wysokie i niskie, ale widać że żyjecie samymi czasopismami z panienkami i nie umiecie spojrzeć realnie na świat

Gość Porcelankaaaaaaa
Poza tym jestem związana z moim partnerem od prawie 4 lat i na brak zainteresowania nigdy nie mogłam narzekać, nie uwierzę, że nigdy nie podobała Ci się niska dziewczyna

Piękna kobieta to taka która czuje się piękna i potrafi to innym pokazać :P Pozdrawiam

Gość haszka1977
i nie ma celulitu! bo to jest zmora dzisiejszychczasow kazda babka z kalafiorem chodzi, no ludzie! nawet na plaze nie mozna isc, wszedzie ten kalafior

Gość no a ty nie masz kalafiora
ani chłopa, stara panna jesteś :D:D:D

Gość Porcelankaaaaaaa
taaak? a prawdziwy mężczyzna to wysoki szatyn o ciemnych oczach, śniadej karnacji i co najważniejsze pięknym, wyrzeźbionym ciele... co najmniej 180 cm wzrostu ! hmm ciekawe ile takich facetów tu jest...

Gość nie da się nie mieć cellulitu
tylko dziewczynki do 15 lat nie mają. i faceci, ale my jesteśmy wyższym gatunkiem stworzonym na podobieństwo Boga, a baby to z naszego nadmiarowego żebra powstały, więc nie ma się co dziwić, że są gorsze...

Gość od tego trzeba zacząć że
prawdziwy mężczyzna nigdy nie wybełkotał by takich bzdur

Gość Porcelankaaaaaaa
Ej, tak w ogóle to ostatnio zauważyłam, że mój facet ogląda na Mixer.pl profile 12- i 13-latek. Czy on tylko dlatego jest ze mną, że mam podobny wzrost? :(

Gość Porcelankaaaaaaa
szkoda mi waszych kobiet jeśli je macie, a jak nie to tych przyszłych...

Gość Porcelankaaaaaaa
hahahahahahaha !!! żal mi ciebie podszywać się każdy głupi potrafi

Gość Porcelankaaaaaaa
ide do wc

Gość kolejna ja
ale nuuuudy:-o

Gość Porcelankaaaaaaa
normalnie zgadłeś :)

Gość comtessa
gdyby w realnym świecie ludzie dobierali sie na podstawie kryteriów ustalonych tu na kafe jak choćby w temacie tego topiku to ludzkość by wyginęła :)

Gość weronisiax
Michauuek wzrost juz mamy-okreslony przez ciebie-dlugosc wlosow-rozmiar piersi-a jak taka kobitka ktora okresliles IDEALEM ma przepraszam za wyrazenie "morde" jak ic z tad i nie wracaj-a pozostale cechy sa ok -to czyli to nadal jest wedlug ciebie ideal?Nie kazda panna,ktora ma 1.70 itd....Jest ladna...A tak poza tym dawaj synku tu swoje zdjecie zaraz ocenimy czy spelniasz kryteria "idealnego faceta" :)

Gość tylko kryptopedofile biorą
dziewczyny poniżej 170 cm wzrostu, a kryptogeje - z małym cycem 🖐️

Gość Porcelankaaaaaaa
:) masz rozumowanie 15latka . Tylko pogratulować inteligencji

Gość weronisiax
Ty kryptopedofil badz facet i dawaj fote mam nadzieje,ze masz 1.80-coanjmniej-bo bez tego to juz NIE FACET no i conajmniej te 43 w LAPCE a nie pierdolki wypisujesz o gejach,pedofilach....Jejciu a moze ty masz cos wspolnego z takimi typkami? :)

Gość Porcelankaaaaaaa
Mi się wydaje, że dziewczyna go rzuciła albo żadna nic z nim nie chce i wypisując takie badziewia, myśląc, że w ten sposób dogryzie innym dziewczynom się dowartościowuje

Prawdziwa kobieta nie musi wyglądac jak z plakatu, nie musi mieć piersi, nie musi mieć macicy, by miec klasę i traktować z lekkim pobłażaniem panów typu autor:D

Gość autor ma racjeee
mój opis jest idealny jaki nakreślił autor.... i nie raz to usłyszałam od mężczyzn..:)

Gość zabolało was bo pewnie
wyglądacie jak sportsmenki z NRD, tzn. macie owłosione torsy, a dzień zaczynacie od ogolenia brody 🖐️

Gość Porcelankaaaaaaa
:)))) noo ba, przecież ja właśnie taka jestem! i mam włosy pod pachami, normalnie bomba ;d

Gość a prawdziwy facet ma
penisa penisa 25 cm dość grupego, 185 cm wzrostu co najmniej, oczywiście żadnego tłuszczyku same mięśnie wyrzeźbione na siłowni, ciemną karnację, krótko ścięte włosy, białe zęby, zadbany, gustownie się ubiera, dość bogaty, inteligentny, dowcipny, szarmancki....chyba wystarczy, mam pytanie czy ten opis pasuje do Ciebie autorze bo jak nie ,to jesteś zerem, jakąś namiastką faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!