Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorącadwudziestkapiątka

co starzy widzą w młodych

Polecane posty

Gość facceeeeettt
młode są kobiety do 23 lat, a pozniej same wiecie...

Gość cod miod
mam 30 lat i jestem w zwiazku z facetek 50-letnim. Umie sie zachowac, pelna kultura, wyrozumialosc!! Sex jest pierwszorzedny! Ja po prostu lubie mezczyzn w tym wieku :)

Gość lampka polnocna1
rock&roll jest starszy niz marylka...

Gość 23latka
Odmładza, ale psychicznie, co niekoniecznie musi się wiązać z ośmieszaniem się przez fizyczne odmładzanie na siłę. A tak naprawdę wszystko rozbija się o charakter danego osobnika - jeśli nie jest otwarty, nie ma dość siły życiowej, chęci i odwagi, by próbować coś zaczynać od nowa, to nic mu już nie pomoże, nawet jędrna 20 latka ;)

Gość mnie tam
odmładza młody kochanek wszystko działa w obie strony,niekoniecznie kobieta musi być młodsza

Gość japowiem tak
problem w tym ze dzis bardziej jedrne od 20 sa 30 i 40 ktore nie dorastaly wpierdalajac fastfoodow

Gość misia430
nawiązując do tematu osobiście preferuje starszych mężczyzn mam 25 lat a podniecaja mnie 40 latkowie dlaczego a odp jest prosta maja to cos inteligancje szacunek do kobiety i troche wiecej o zyciu wiedza niz 20 parolatek pozdr

Gość japowiem tak
z nad dzinów :)

i jeszcze dodam że wiedzą co kobieta potrzebuje od seksu a nie tylko bzykania co chwilę i spuszczania sie na okrągło

Gość lena24
a czy to nie oczywiste? Mlode cialo, jedrna skora, dreszczyk emocji, bo jest sie w zwiazku, ktory jest spolecznie potepiany itd itp. Niestety w wiekszosci przypadkow dojrzalosc wiekowa nie rowna sie dojrzalosci emocjonalnej...

Co widzą? Odpowiem Ci, bo przebywam w takim towarzystwie.... wiele moich kolezanek spotyka się ze starszymi od siebie o 20 lat, ja zresztą też w przeszłości tak robiła,; głupia bylam.... -popisują się przed kolegami w podobnym wieku, że mając lat 40 ma laskę w wieku swojej corki - młode, jędrne ciało... -sexappeal - gładką buzię - optymizm i zadowolenie; młda kobieta nie ma tylu problemow, co 40- latka zbliżająca się do menopauzy...

Gość lena24
Dokladnie. Kiedy facet osiagnie juz sukces zawodowy, finansowy, to do pelnego sukcesu brakuje mu jeszcze tylko mlodej atrakcyjnej kobiety u boku. Dlaczego bogaci faceci prawie zawsze wybieraja sobie duzo mlodsze partnerki ? Z pierwsza zona rownolatka dochodza do sukcesu, a potem wymieniaja ja na mlodszy model.

Gość lena24
No i jeszcze jedno...wiekszosci mlodych kobiet bardzo latwo zaimponowac, praktycznie nie wysilajac sie.

Ja spotykałam się z meżczyzną starszym ode mnie o 23 lata... Powiem Wam, że imprezy z nim i w jego towarzystwie byly najbardziej udane :) wszystkie były spontaniczne, szalone.... do dziś wspominam tamten ,zamknięty juz, rozdział mojego życia :D To właśnie On pokazał prawdziwy świat ;) a jeżeli chodzi o seks.... hm.... wystarczyło, że mnie dotknął, a już gęsia skorka przechodziła mi po plecach...brrr.... nie wspomnę o jego umiejętnościach oralnych etc. ;) Ten mężczyzna mnie pociągał- wygląda, jak Bruce Willis, nawet do dzisiejszego dnia, jak idziemy do kina z moim obecnym chlopakiem, a on widzi na plakcie Willisa, mówi:"o patrz X-iński"... :) no i był zajebiście zbudowany, chodził na siłownię, dbal o siebie. Nie byl to typek, kóry sapie, wchodząc na 2 piętro, a brzuch ma tak wielki, że nie widzi własnych stóp... ;) Ale cóz- życie płata figle i pewnego czerwcowego wieczoru zostawilam go, bo poznalam niesamowitego chłopaczka, ktory jest starszy ode mnie o 7 lat i do dziś z nim jestem :)

Gość wlasnie
zapoznalam starszego o 20 lat faceta. Nie porownuje go do "dzieci" w wieku 25-30, bo nie ma co porownywac!!! Klasa, elegancja, doswiadczenie...ect moznaby wymieniac... prawiczek i kropka 1987 -- ja o takich dzieciach pisze jak ty

Gość no a ja wam powiemże
mnie odrzuca od tyle starszych facetów. Jak ktoś chce spotykać się z duuuużo starszym to jego sprawa, ale mnie nikt do tego nie przkona. Poprostu czuję do takich facetów dystans i nie podoba mi się to. Są za starzy. Dlaczego meżczyźni mają mieć młode kobiety a ja jakieś stare próchno! Nigdy!

Gość Elokwentna
Na pewno facet to samiec i lubi się kochać, spuszczać i mieć uczucie, że jest w posiadaniu samiczki. Przykre ale tak jest w 90 % i czasem takie związki nie przetrwają nawet roku. Są też przypadki zauroczenia, ale to śliski temat...

Gość qqqwww
Ciasne pitki

Gość wlasnie
nieciekawe masz klimaty wokol siebie. Dlaczego lysiejacych i pomarszczonych? Tylko tacy sa wedlog ciebie?

Gość wlasnie
co ci bede tlumaczyc, i tak nie zrozumiesz

Gość a może kasę widzą
bo wszyscy starzy faceci są brzydcy, wręcz szpetni i nawet jak w ubraniu prezentują się nieżle bo stawiają na elegancję to i tak widać brzydkie stare gębule i pomarszczone szyje nie wierzycie? to przejdźcie się po ulicy i pooglądajcie starszych mężczyzn takich po 40-ce, wszyscy emanują brzydotą i mają fatalne ciała, już zdeformowane wiekiem nie ma nic w takim facecie co mogłoby się podobać młodej kobiecie oprócz jego portfela jeśli portfel zasobny i taka jest prawda i nie argumentujcie że stary facet i seks jest lepszy, bo stary nie ma na czole napisu o seksie najpierw musicie aakceptować jego brzydotę (i portfel) aby potem wylądować w łóżku i dopiero potem uzależniacie się seksualnie od starego faceta ale to dlatego że żaden młody was nie chciał (albo miał za mało kasy)