Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady925

Pocę się!!!!

Polecane posty

Mam 20 lat i straszne problemy z poceniem;/ mam mokre plamy pod pachami nawet, kiedy jest zimno. żle się z tym czuję to wygląda bardzo nieestetycznie. dodam, że na codzień używam antyprespirantu Rexona>

Gość ja tez sie poce...
uzywalam antidralu ale to jest uciazliwe... teraz poluje na tabletki ktore hamuja pocenie...

Gość moze pomoze
*Naturalny dezodorant: - łyżeczka sproszkowanej sody. Nałóż sodę na wacik i takim "dezodorantem" natrzyj skórę pod pachami bądź na stopach. Zahamujesz pocenie i zneutralizujesz niemiły zapach. Pocącym się dłoniom i stopą pomogą również kąpiele sodowe ( łyżeczka dosy an litr wody). Raz w tygodniu mocz w tym roztworze stopy lub dłonie.

ja też polecam Etiaxil, w aptece, około 50 zł, ale naprawdę warto! dwa razy w tygodniu stosuje się na noc, uciążliwe, bo pachy muszę być umyte i wysuszone nawet suszarką, inaczej piecze i swędzi, a rano koniecznie zmyć i już nic pod pachy nie używać. i zero potu.

Gość moze pomoze
*Naturalny dezodorant: - łyżeczka sproszkowanej sody. Nałóż sodę na wacik i takim "dezodorantem" natrzyj skórę pod pachami bądź na stopach. Zahamujesz pocenie i zneutralizujesz niemiły zapach. Pocącym się dłoniom i stopą pomogą również kąpiele sodowe ( łyżeczka dosy an litr wody). Raz w tygodniu mocz w tym roztworze stopy lub dłonie.