Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyadatka

Lot samolotem- bagaz podreczny

Polecane posty

Gość Wyadatka

co mozna zabrac a co nie? czytalam w regulaminie, ale nie ma nic wyszczegolnionego. same ogolniki. co z maszynkami do depilacji? co z perfumami? peseta??

Gość American Boys are the best
zadzwon do nich i zapytaj

Gość heheehehe
zadzwon do nich z lista przedmiotow i pytaj sie pojedynczo o kazdy przedmiot:p poczytaj sobie w internecie na stronie przewoznika co mozna a czego nie na pewno tam nie ma listy przedmiotow, ale chyba nie jestem problem zakwalifikowanie przedmiotu do jakiejs grupy bedziesz depilowac sie w samolocie i brwi usuwac??

soki mozna, ale takie malutkie jak kartonowe one chyba maja 1o0ml tylko trzeba miec je w specjalnej torebce foliowej ;] Ja mialam jak lecialam samolotem ;]

Gość ejkumkejkum
Ale to co piszecie dotyczy bagażu podręcznego. JA muszę małemu do turcji zabrać 2 zgrzewki wody...

ja lecialam z wizzaira i nie robili problemow, wiele osob mialo takie soki i nikomu nie zabrali, ja jedyne co, to musialam tez skosztowac mleko, ktore mialam dla dziecka w butelce, ale zawsze mozna kupic cos na pokladzie, choc ceny sa nieziemskie...

Ejkum ejkum a to w Turcji nie ma wody????????????? Po co bedziesz to taszczyc. Oni mają też wodę butelkowaną, to nie trzeci świat ! W bagażu głównym możesz to przewieźć ale jak któaś pęknie to nie bedzie ciekawie. W Turcji woda jest tania i dobra, nestle tez jest. A do podręcznego albo otwierasz przy celnikach i pijesz, próbujesz, albo kupisz na wolnoclowce. Chyba raz mozna zapłacić 5 zł za wodę.