Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROSPACZROZPACZ

!!!!!!!! BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ROSPACZROZPACZ

Mam pytanie mam kamień wielkosci 8mm wworeczku zółciowym niby nie kazali mi go usunąc , a teraz okazało się ze jestem w 9 tygodniu ciazy :) i bardzo sie boje czy któras tak miała ?

Gość Suita dolotra
Jak lezałam w szpitalu to na ginekologii była laska której usuwali guza z jamy brzusznej, chyba z trzustki, a tez byla w ciązy, wszystko dobrze poszło, dziecku nie nie było.

Gość polt
kiedy byłam w pierwszej ciąży to w 30 tyg dostałam cholestazy ciężarnych ( wątroba kiepsko pracuje), zrobili mi usg jamy brzusznej i wyszło mi, że mam kamienie w woreczku. nic z tym nie zrobiono, po porodzie one zaczęły się przesuwać i doszło do ataków :( i zrobiono mi laparoskopię. z tego wynika, że kamienie miałam już przed ciążą, tylko o tym nie wiedziałam.

Gość jejku to ja się boję

Gość kasia 34
kamienie usuwa się wraz zworeczkiem,bo powstają nowe i samo usuniecie kamieni nic nie da

jak kamienie nie daja atakow to sobie moga lezec w woreczku bardzo dlugo... no chyba ze beda ataki i stan zapalny to sie wtedy usuwa a tak to nie bo po co??? ja wytrzymalam rok atakow zanim sie zoperowalam wiec mysle ze powinnas ciaze przetrzymac z tymi kamieniami...