Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Lasery

Polecane posty

Nie ma to wprawdzie wiele wspolnego z chirurgia plastyczna,aczkolwiek postanowilam tutaj umieścić ten temat. Otóż zapytanie dotyczy chirurgii laserowej. Chce sobie usunąc z twarzy pieprzyk. Miałam już dwa razy podobny zabieg robiony,ale bylo to zwykle wycinanie,po ktorym zostaje blizna. Czy ktos z Was miał usuwane coś laserem ,na twarzy? Jaki rezultat ?? Blizny,slady? Jaki jest koszt takiego zabiegu? Wiem,ze ceny są rozne,bo zalezy to od wielu czynnikow...wielkosci ,itp... Czekam na wasze riposty:))

Wielkość nie jest zbliżona do wielkości głowy ;)) Jak sama nazwa wskazuje ,mój pieprzyk wielkością jest zbliżony do wielkości ziarenka pieprzu ;] Nie duży ,a juz napewno nie ogromny...jednak źle się z nim czuję,tym bardziej ,że mam na twarzy kilka innych mniejszych...

Gość dassssssss
duzo zalezy od twojej skory; jak jest sklonna do blizn, np. po pryszczach to po usunieciu moze zostac widoczna blizna

Coś w tym jest... Mojego faceta po cześci właśnie na to zwabiłam ;) Jednak gdybym miała 100% pewności ,ze nie urośnie już bardziej,to może i bym sie zawahała nad tą decyzją... Jednak na razie waham sie tylko z tego powodu,że nie jestem przekonana ,czy te lasery,jak to wiele osob mowi nie zostawiają stałych sladów na skórze...i czy usuwając go nie oszpecę się :| Raczej nie zostają mi ślady po ,pryszczach,itp... jednak takie zadrapania,to przysłowiowy "pryszcz" w porownaniu z pozbywaniem się takiego pieprzyka...

Gość nie miala baba klopotu
wymyslila sobie laser:o

Gość muztarda
Usuwanie laserem, to dość ryzykowna sprawa. Każdą usuniętą zmianę powinno się poddać badaniu histopatologicznemu, laser wyklucza taką możliwość.

Nikogo nikt nie zmusza do wypowiedzi w tym temacie,dlatego zachowajcie zbedne komentarze dla siebie. PS.\"Ciemna maso\" Twoja wypowiedz nie przyczynila się do tego co chciałam wiedzieć ,więc łaskawie ...nie wypowiadaj się więcej ...